Selam KS ahalisi! Evlilik bütün bekarların hayal ettiği gibi bir peri masalı mı yoksa evlilerin genellikle benzettiği bir deyim olan demir leblebi mi? Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

Selam KS ahalisi! Evlilik bütün bekarların hayal ettiği gibi bir peri masalı mı yoksa evlilerin genellikle benzettiği bir deyim olan demir leblebi mi? Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

İyi biriyle evlenirsen peri masalı. Kötüyle evlenirsen cehennem
Ne demir peblebi ne peri masalı... Bildiğin kabir azabı
Evlen de gör 😁
Cevap
3Cevap
Evlilik bence doğru kişi ile çok güzel bir şeydir.
Anneme sordum "ikisi de değilmiş. Evlendiğin kişiye göre değişir bu sorunun cevabı" dedi
Özellikle evliler cevaplasın demişsin jfjfj Cevaplamayacağım tamam😅
Peki peki 😅 Kimine peri masalı kimine hayal kırıklığı... Kiminle evlendiğine bağlı. Kimi cenneti , yaşatır kimi cehennemi... İnsanı gerçekten tanımak ve bazı şeyleri görmezden gelerek en kötü özelliklerini örtmemek gerekir... Örneğin şiddet, aldatma gibi şeyler... bunların geri dönüşü olmaz, olmamalı. Normalleştirmemek gerekir. Baştan 1 hata bile görüyorsan ya da iyi hissetmiyorsan uzak durmak gerekir yani. Doğru kişiyi elbette vardır. O her zaman sana cenneti yaşatan huzur verendir zaten. Karşındaki insansa ve gerçekten seviyorsa sana dibine kadar sevgiyi hissettirir , yaşatır. Her insan ya da her evliliği karşılaştırmayı doğru bulmuyorum. Her insanın kendi ruh eşi, doğrusu vardır elbet...
Hiçbir fikrim yok. Zamanı gelince yaşayıp göreceğiz bakalım.
İkisinin arasında iyi anları da zor anları da vardır.. hayattaki her şey gibi..
İlk 3-5 ay peri masalı sonra demir leblebi
Peri masalı olmadığı kesin
Hayalı bile güzel
şu an bilmiyorum, ileride anlayacağız 🙂
Enayiliktir
bazen degisir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar