Bir erkek ilk buluşmada kıza gerçekte daha iyisin, boyun 170 ten uzun gibi lafları beğenmediyse o kişiyi söyler mi? Önden bakıp boyun kısmın hoş görünüyor falan da dedi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence ne düşünüyorsa onu demiş. Çok açık sözlü bir kardeşimiz.
Yani iyi bişey mi benim için. Yürüyorduk zaten yeni birbirimizi gördük. Ama sen gerçekte daha iyisin dedi. Boyun uzun ellerin güzel dedi
Valla iyi olup olmadığını zaman gösterir. Ama güzel bulmuş seni hatta muazzam.
Teşekkür ederim umarım öyledir
Hayırlısı
Çok politik bir cevap
Nasıl yani
Beğendiğini gösterir tabiki
Ellerime falan da baktı bi cidden güzel dedi. Ceketim vardı ams boyun ön kısmıma bakıp güzel görünüyor dedi
Bakımlıysan ve beyaz tenliysen erkekler genelde beğenirler o biraz hayran kalmışa dönmüş
Evet beyaz falan dedi zaten pürüzsüz duruyor diye hkhk bi kafede oturduk sonra yürüdük şurda bi mağaza falan var mıdır ki dedi. Ben yok dedim. O da yok deme bi kerede vakit geçirelim diye diyorum dedi hkhk sence hoşlanmış mı
Hoşlanmış ve bi tık fazlası gibi duruyor yani vakit geçirmeye çalışmayı güzel bi durum beğendiğini hoşlandığı gösterir
Ya Ben soğuk yaptım aslında enerjin niye düşükte dedi modun yok gibi. Tepki vermiyorsun dedi. Bi yerde yemek mi yesek dedi yok yaptım sen yiyebilirsin dedim. O da karşındakini düşünsen eşlik ederim bişey olmaz dersin karşındakini düşünmüyorsun falan dedi. Açıkça konuşmuyorsun falan dedi. Sonra iletişimimiz kötü dedim. Buluşmadan sonra konuşup bitirdik
Sen biraz işi ağırdan almışsın ama kötü bitmiş bide utanmışsın galiba haklı olarakta onu her erkek anlamaz
Ya belkide çok hoşlantı olmadı ben de. Boyuna 1 80 yoksun sen dedim. Kısasın dedim kaç kez. İletişimimiz kötü dedim. O da motivasyonu. Yok diyordu. Ama bence yinede beğenmişti vakit geçirmekte istiyordu. Bidahaki buluşmaya şurda buluşuruz bilmem ne. Bişeyler demişti ama en son konuştuğumuz yerde yemek yemek istedi bi yerde ona da soğuk durdum bence o giderken düşündü ayrılmayı
Soğuk yaparsan ister istemez tadımız daha fazla kaçmasın diye kestirip atmış olabilir bide eleştirmişsin baya
Evet çok istekli değildim zaten arabasına bile binmedim. Başka yere de gidebiliriz ama binmiyorsun dedi. Hatta arabasının yanında durup konuştuk baya üşüyordum ceketini verdi arabaya sen bin bari dedi nolacak yaptı. Ben de binmedim. Belki de bu kızı memnun edemem diye düşündü zor. Boyuna da laf ettik o düşünüp uzunca yazmış bide
Yani o kadar eleştiri ve memnuniyetsiz gibi tavırlar olmamış oda dayanamamış beğense de bitirmiş
Evet öyle oldu mizaç olarak ta bi tık memnuniyetsiz gibiyim. Zor ısınıyorum. Benimle çok zorlaşıyordu bilerek gıcıklık yapıyordu ne desem laflarıma takilıyordu. Ben sevdiklerinle uğraşıyorum dedi. Ben de bişeyler diyordum o beni sinirli tepki verdiğimi düşünüyordu her lafıma gardını alıyordu hoşuma gitmedi iletişimi. Kafeden çıkacaktık merdivenden inerken elimi tutmaya çalıştı fırsattan istifade
Uğraşıyordu yazmıştım*
O bu baya hızlı gitmeye çalışmış zaten olmazdı sende gerilmiş olay patlamış ister istemez
Evet makas almaya bile çalıştı şakayla ben de samimiyetimiz yok bu kadar ama dedim. Sonra bu lafı arada hep önüme getiriyor samimiyetimiz yok ama falan. O sırada gözüme aşırı batıyordu hareketleri. Ve görüyor benim aşırı ilgili olmadığımı konuşmadığını buna rağmen bazı hareketleri anlamsızdı. Belkide daha hareketli her şeyi yaşayacağı birini istiyor
Galiba öyle rahat birisini istiyor ve çapkınlık var gibi duruyor ben anlattığından öyle anladım ilk buluşmaya göre fazla rahat ve sınırsız davranmış
Bi iki kez öyle yapmaya çalıştı. Hoşlanmıştı da ama demek ki istediklerini benden kolay alamayacağını anladı. Ben sildim onu. O daha silmemiş
Beğendiği birisi olduğun için silememiş olabilir ama yinede dikkat et çapkın belli ki
Evet artık çapkınlığı başkalarını ilgilendirir. Birini bulursa siler. Zaten bitirirken laf attım. Elindeydi telefon diğerine geçebilirsin dedim. Saygısızlık yapıyorsun bikaç defa aldım telefonu üslubun yanlış falan dedi jkhkgjg
Bi tık abartıya kaçmış ama oda elini falan durduk yere tutmaya çalışarak abartmış hızlı gitmiş ikinizi de anlıyorum da hani çare yok istemediğin şeyi yapana yol vermek en iyisidir başka çözümü yok devir kötü
Evet olmayacaksa da olmuyor. Demekki böylesi iyi
Öyle hakkında en hayırlısı neyse o olsun
Evet beğenmiş
Normal yürüyorduk öyle sen instsgramdakinden daha iyisin bence gerçekte dedi. Ellerime falan baktı cidden güzelmiş dedi.
Hoşlanmış senden ama sen kendini ağırdan al erkeklerin ayarı belli olmuyor
Evet ben de baya soğuk kaldım zaten 😄
Çok soğuk kalma cilveli ol ama ağırdan sat kendini
oturduk bi yerde sonra kalktık ben kalkalım mı diyorum o bana soruyor falan. Yürüdük bi yerde durduk baya. Sonra gidecek misin falan dedi kaça kadar durabilirsin başka yere de geçip otura biliriz dedi. Yok falan dedim burada duralım sonra üşüyorsun deyip ceketini verdi. Ama anlamadım hoşlandı mı Bilmiyorum. Sanki eve gitmemi istemiyordu. Kafede baya bana baktığını yakaladım. İletişimde anlaşamıyorduk
Çocukla tenha yerlere gitme ama anladığım kadarıyla şefkatle yaklaşmış büyük ihtimalle hoşlanmış senden buluşmadan sonra yazdı mı sana
Ya yazdı ama biz anlaşamıyorduk yani iletişimimiz kötüydü yüzüne de söylemiştim. Be bir kere de senin boyun 1 80 yok daha kısasın dedim yüzüne bikaç defa dedim aslında. Yemek yemek istedi açtı sen ye dedim ben aç değilim yaptım. Ona da kızdı karşındakini düşünmüyorsun düşünsen böyle yapmazsın dedi hep. Arabasına binmedim. Enerjin düşük gibi falan da demişti. Belkide onun kadar hoşlanma olmadı ben de. Sonra yazdı zaten fark etmiş o da. Uyuşamadık zıttız dedi
Eee konuşmayı kestiniz mi
Evet yani beğenmese anlarım da. Demek ki soğuk memnuniyetsiz bi hava verdim. Çünkü seni memnun etmek te zor diyordu hkjkh beğenmezse kısa keserdi kalktığımızda hiç başka yere geçebiliriz demezdi. Gerçekte daha iyisin de demezdi
Sen galiba ona hoşlanmadığını hissettirdin belki o yüzden öyle söyledi
Çok istekli durmadım bence zaten başta enerjin düşük böyle modun yok gibi dedi. Bilmiyorum belki o an çok hoşlantı olmadı
şu an hoşlanıyormusun
Aslında biliyor musun ben eve gideyim konuşmayı keserim diyordum resmen hissetti o uzunca yazmış hkhkh şu an biraz hoşlanıyorum gibi ya. Hırs mı oldu nedir? Ben ilk buluşmada çok yüksek olamıyorum mizacım böyle. Bilmiyorum belkide enerjim ona güzel gelmedi
Bence bu çocuğu kaybetme derim
Ya zaten uzunca yazmıştı dün. Uyuşamadık zıttız ilerde bizi yıpratır bu durum. Kötü bişey demiyorum falan demiş. Sence uyuştuk mu demiş. Olmadı zaten. Ayrıca niye kaybetmeyim ki iletişim kötüydü
Çocuğun belliki sana ilgisi var yinede sen bilirsin
Nerden belli ki? Sonuçta eve döndükten sonra yazdı anlaşamıyoruz uyuşamadık falan da dedi. Ben de çocuk oyuncağı değil ikinci kez konuşup buluştuk. O da ben olgun yaklaşıyorum ileride yıpratır bizi dedi. Kestik kendine iyi bak falan demişti. Nerede ilgisi var ki? Demek ki beğenmedi yani. Ben sildim numarasını falan. O silmemiş yeni oldu zaten
Neden böyle oldu ki dediğin gibi iletişimsizlik var aranızda
Hakkınıxds hayırlı olsun
Evet belki yedeği vardı bilmiyorum
Beğenmiş
Zaten oturduk bi yerde sonra kalktık ben kalkalım mı diyorum o bana soruyor falan. Yürüdük bi yerde durduk baya. Sonra gidecek misin falan dedi kaça kadar durabilirsin başka yere de geçip otura biliriz dedi. Yok falan dedim burada duralım sonra üşüyorsun deyip ceketini verdi. Ama anlamadım hoşlandı mı
Evet