Flörtüm ilişkimizi bitirdi ona takıntılı olduğumu düşünerek benim ne yapmam gerekiyor bu durumda?

Bir gece kulübünde tanıştık ve ertesi gün buluşup aktivite vs yaptık fal bile baktırdık çok eğlendik sabaha kadar Kadıköy’de gezdik tozduk ve cnsel manada çok uyumluyduk ve aşırı fazla yaptık ona karşı duygusal bir bağ oluştu bende o da sıcaktı ama bir anda dedi ki ilişki düşünemiyorum geçmiş ilişkim yüzünden travmalarım var seni de üzmek istemiyorum vs bende tamam bay bay dedim fakat bir kaç gün sonra tekrar yazdı arkadaş olalım diye yine tartıştık kabul etmedim çünkü hiçbişey yaşamayalım iki arkadaş olalım diyor yani takılmak dahi istemiyor ama genel olarak çok uyumluyduk tutkuluyduk neyse.. sonra ben tekrar sildim onu ve bi kaç gün sonra yine yazdı nokta atmış ben onu engelledim mi diye bakmak istemiş bende ne yapmaya çalışıyorsun vs derken ona hala hislerimin olduğunu söyledim tamam ilişki istemiyorsan takılalım dedim ona da yok dedi başka bişey var gibi ne bilmiyorum sonra engelledi beni ve eminim yine yazacak bişey söyleyin me yapayım.

Flörtüm ilişkimizi bitirdi ona takıntılı olduğumu düşünerek benim ne yapmam gerekiyor bu durumda?