Komik olmayan şeylerle dalga geçmesi sonrada özür dilemek yerine kendini haklı çıkartmaya çalışması gerçekten üzüyor beni. İntihara meyilli olduğumu belirtecek çok şey söyledim ama yine de umursamıyor. Ne yapmalıym?
Sallamıyor bence seni biraz alaycı ve kibirli bir tavrı var. Bana kötü davranan arkadaşlarıma karşı bende böyle cevaplar veririm dertleri karşısında. Ama sen ona hiç bişi yapmamışta olabilirsin. Sadece arkadaşının ruh halini anlatıyorum seni sallamıyor.
açık konuşmak gerekirse eğer bu seni umursamıyor ve ssleri okurken neredeyse sinir krizi geçiriyordum yani herkesin derdi var evet herkesin derdi kendine göre büyük fakat bu şekilde dalga geçmesi yani ne bileyim sonuçta sen ona değer vermişsin ve bir şeyler anlatmışsın O da bu durum karşısında senin anlattıklarınla ilgili dalga geçiyor bu hoş bir şey değil bence
kullandığı sözcükler bile hoş değil bir kere sk ne demek ya şaka mı bu? benden sana tavsiye bence sen bununla konuşmayı kes çünkü yaptığı tavırlar hareketler falan 3rgen gibi
O muhatap olabileceğin biri değil, olmamalı Hiçbir derdi olmadan başkalarının derdiyle dalga geçiyor ya da kendisi de öyle o yüzden dalgaya alıyor ama sonuç olarak buna hakkı yok
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
normal bir insanda kalıcı erki yaratacak şeyler anlattım ama yinede umarsamıyor :(