Merak ettim gece yazdım cevap vermedi görmedi bile Bende sinirlendim dalga mı geçiyorsun dedim istemiyorsan ayrılalıma getirdim şimdi de böyle oldu ben naptim anlamıyorum merak etmek suç mu?
Yazışmaları üşenmedim ve okudum. Kendi adıma konuşacak olursam çocuğun bana göre suçu yok. Sonuçta işi varmış. Ve bunu sana söyleyip haber vermiş. Üstüne müsait anda ararım da demiş. Sende buna rağmen zorlayıp tavır almışsın. Zaten açıklamada da ben ayrılığa lafı getirdim demişsin. O da bu baskıdan dolayı haklı olarak kızıp böyle açıklamalar yapmış. Sevmeyen önemsemeyen biri böyle uzun ve anlamlı şeyler yazmaz. Sen biraz abartmışsın. İnsanlık hali bazen insanın işi çıkabilir. Böyle şeyler için birbirinizin kalbini kırmayın…
Bi erkek ne kadar küçültebilir örneği sen suçlu o haklı bunu bil ilişkide her şey yolunda gitse bile illa bi kavga çıkarcaksınız adam açıklamasını yapmış daha ne istiyosun olur mu hayatının merkezinde sen Olcan diyelim öyle oldu mutlu Olcan mı hayır bu sefer de ilk tanıştığımız da böyle değildin değiştin diycen yine şikayet kadınlar hiç bi zaman mutlu olamaz nokta
Bunu bir kere yapmış olamazsın ve çocuk haklı maalesef.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
üşenmeden okudum o kadar işsizim düşün). yani o gece birşeyler yapmış üste çıkmaya çalışıyor. seni en hassas noktandan vuruyor böylesin diyerek. basit numara bu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Okuyamadım cocugun yazdıklarını okusam bayılırdım sanırım, yerinde olsam engeller geçerim