Ben 29 yaşındayım 57 yaşında bir meslektaşımla çok iyi anlaşıyoruz beraber çok gülüyoruz tam kafa dengi hergun günaydın iyi akşamlar mesaj atıyor eşini kaybetmiş tam olarak bir mevzu yok ama aramızda bir çekim var ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Eşimle aramda 9 yaş fark var ve hiç bir zaman bunun bir eksi tarafını yaşamadık hissetmedik olgun insan ile hayat çok daha kolay geçer bazı insanların genç yaşta olgunluk seviyesi de gelişebiliyor ama bu maalesef çok nadir bir durum tabi şimdi gidin yaşlı ve olgun peşinde koşun demek gibi bir anlam çıkarmayın yazdıklarımdan Sadece hayatı akışına bırakın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBu kadar yaş farkı eşittir kuşak farkı. şu an anlaşıyor olmanız ilişkide de böyle olacağı anlamına gelmez. Bilmelisin ki 10 yıllık arkadaşın bile olsa ilişkide farklı olacaktır. Çünkü farklı Bi bağ, farklı Bi bakış açısı oluyo. Üstüne bi de kuşak farkı gelirse anlaşmak zor olabilir.
Ayrıca bu kadar büyük birinden neden etkilendiğini merak ettim. Sence bi sebebi var mı?010 Yorumla
Soran1 yılÇok beyefendi kaliteli biri avam insan sevmiyorum ben
- 1 yıl
Ben onun karakteri ya da kişiliği ile ilgili bişe demedim zaten knk. Ben yaş farkından doğabilecek sorunları söyledim. şu an için her şey iyi. Ama aranızda bişe olsa o kendi kuşağına göre bakacak ister istemez. E haliyle bu bakışı sorun olacak.
Soran1 yılEvet haklısın neden etkilendin dedin ben de ona istinaden dedim
- 1 yıl
Hep böyle yaşça büyükler mi etkiler seni?
Soran1 yılHayır ilk defa böyle oldu
- 1 yıl
Son zamanlarda olumsuz, kötü bişeler yaşadın mı?
Soran1 yılYok ya gayet iyiyim😂😂 genç erkekler kızların yaşça büyük erkekleri tercih etmesine sinir oluyorlar sen de mi oylesin
- 1 yıl
Hayır ya ne alakası var? Ben kötü bişe yaşadın da boşluk vs olunca mı böyle düşündün diye sordum. Yoksa banane kim kimle ne yaşıyo 😂
Soran1 yılYok gayet iyiyim kaliteli bir adam onu arzuluyorum
- 1 yıl
Ben olabilecek sorunları yazdım. Ayrıca önceki evlilikten çocukları varsa yaşları sana yakındır muhtemelen. O da ekstra bi sorun olur tabi.
Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. öncelikle bilmen gerek asıl konu şu an sana her şeyin toz penbe geliyor olması çok güzel geliyor olması ve mutlu olduğun gerçeği.. şimdilik? peki yarın ya da daha sonrası yüzleşeceğin asıl sorunlar ve içinden çıkılmaz durumlar nasıl baş edeceğin gerçeği o bakım dan mantıklı düşünmeni isterim sonradan pişmanlık yersiz.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılNormalde bu yaş farkı baya büyük bir fark ama bunu senin değerlendirmen gerekiyor. Yani eğersen bir problem olmayacağını veya olabilecek problemleri görmezden gelebileceğini düşünüyorsan devam edersin. Sonuçta sen de yetişkinsin. Eğer bu soruyu 20'lerinin başında birisi sorsaydı cevabım farklı olurdu ama yaşın nerdeyse 30 ve karar alabilecek yaştasın
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ya, yaş farkı aslında herkesin kendi ilişkisine göre değerlendireceği bir durum. Zaman içinde tecrübeli biriyle olmak harika bir dünya açabilir ama bazı konularda farklı bakış açılarına da sebep olabilir. Bu ilişki eğer sana enerji, mutluluk ve güven veriyorsa neden olmasın ki? 🤔 İlişkiler özünde iki tarafın da iyi hissetmesiyle ilgili. Kafa dengiyseniz ve bir çekim varsa, belki onu daha yakından tanımayı deneyebilirsin. Ancak, yaş farkından kaynaklı olası gelecek beklentilerini ve hayat tarzı farklılıklarını da düşünmende fayda var. İkiniz için neyin en iyi olduğuna birlikte karar verebilirsiniz. 💕
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
78Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u 1 yılfark çok, olmaz
00 Yorumla
1 yılayyy selamlarrrrr bu harika bir soru bayıldımmm 😍 ben 23 yaşındayım sevgilim 42 yaşında 1 seneyi geçiyor sevgiliyiz bizim aramızda da 19 yaş var. Bir şey diyim mi yemin ediyorum bu dünyada cenneti yaşıyorum sevgilimle çok mutluyum kafam asla arkada kalmıyor rahatım huzurluyum kavgamız gürültümüz yok ikimizde ne istediğini bilen insanlarız. Ben yapı olarak sakin biriyim Z kuşağıyım ama hırçınlığım yoktur sevgilimde sakin biri kafa yapılarımız uyduğu için çok kolay beraberlik yaşıyoruz. Bana göre yaş farkı önemli değil anlaşabildikten sonra ve sen istedikten sonra kimseye yorum yapmak düşmez umarım hakkında hayırlısı olur aşkım 😍
222 Yorumla- 1 yıl
Parası olmasa bir dk durmazsın yanında. Hatta senin iyi bir mesleğin iyi bir gelirin olsa yine 1 dk durmazsin onun yaninda. Onun sunduğu imkanlar hoşunuza gidiyor
- 1 yıl
@Bettterböcek oda hemşire bende hemşireyim 🙂kıdemlim diye benden 5bin lira fazla alıyor sadece 🙂 beni kendinle karıştırma para için milletle beraber olmam 😉
- 1 yıl
O kadar mı yokluktasın? 🤣🤣🤣 yazık lan Allah kimseyi yoklukta bırakmasın. Dedeye bile halleniyor millet
- 1 yıl
@Bettterböcek senin jeton kareli sanırım 🤣🤣 anlatıyorum ama bakalım anlayabilicek misin ben genç bir kızım oldum olası taliplerim oldu fakat ben kavga gürültüden hoşlanmadığım için benim gibi düşünen birisine şans vermek istedim 🙂 allahta karşıma şu an ki sevgilimi çıkardı sevgilimin genleri iyidir yaşından daha genç durur genç dursa da durmasa da her türlü duygusal psikolojik ihtiyacımı karşılıyor 🙂🤣 ve gerçek hayattaki insanlar bile senin kullandığın Dede lafını kullanmadı ilk defa sen kullandın 🤣🤣 çünkü uzaktan yorum yazmak çok kolay sevgilimle yakışıyoruz senin laf atmak için tüm tuşlara basmanda beni ayrı güldürdü. Konu meclisten dışarı siz ve sizin gibiler asla ama asla mutlu olamayacaksınız olmayın da
- 1 yıl
😂😂😂 sen kendini kandırmaya devam et. Sanki tüm genç yakışıklı zengin erkekler kavgacı psikopat, bi senin yaşlı hemşire mi iyi huylu 🤣 bal gibi yokluktasin. Adam hem yaşlı hem fakir
- 1 yıl
@Bettterböcek 🤣🤣🤣🤣patladım SJDFLEWJFIJDFVMEROVMREKNV ya allah aşkına git bi o kör gözlerini aç bakalım etraf nasıl DFJHDJFHDKJGFŞDLGKF Benim sevgilim kocam on numara onn durduk yere fakir olduk JSHSDKJFKSDJFKJF senin beynine cibiliyetini Sk@m hadi bayyy
- 1 yıl
Etraftan haberdarım canım görüyorum. En çirkin kız bile yakışıklı genç ve varlikli erkek bulup prenses muamelesi görüyor. Senin durum kusura bakma ama içler acısı. Anan baban deden bile görse kalpten giderler. Bu kadar yoklukta koyma kendini yazık. Biraz çevre yap, işyerinde gördüğün sana ilgi gösteren yaşlı fakir herife mi kaldın sen?
Senin gibi kizlar ne hayatlar yaşıyor. Kafanı kuma gömme. Yazık valla. Herifteki şansa bak 🤣 gerçi bu senin hatan. Hem fakir hem baban yaşinda abooo! Allah akıl fikir versin. Insanin kendine ettiği kötülüğü bütün dünya birleşse yapamazmış - 1 yıl
@Bettterböcek sen iyi misin bence psikologa görünmen lazım hiç sevgi görmemişsin sen belli. Anam babam herkes biliyor hiçte bir şey demediler evlenmeyi planlıyoruz da senin söylediğin her kelimeyi çok güzel çürütüyorum ama senin kafan basmıyor basmasını da beklemiyorum herkesi ikna etmek için çabalasaydım şu an tükenmiştim. Zavallı olan sensin ki yanında tek bir insan bile yok sevgi kırıntısı arıyorsun yoksa etrafa bu kadar kötü bakmazdın. Sevgilim fakir falan değil biz çok güzel geçiniyoruz fakir olsaydı bile umrumda olmazdı param ikimize de yeterdi. Sen sevgisiz ölmeyi hak ediyorsun maalesef
- 1 yıl
🤣🤣🤣 nasıl da kivraniyorsun. Sevgi görmediğimi nereden çıkardın? Sevgi görmemiş olsam ben de babam yaşinda adamdan sevgi beklerdim değil mi? Ailemde arkadaş çevremde ve özel hayatimda senden daha çok sevgi gördüğüme emin olabilirsin.
Ayrıca ben zaten evliyim eşim de benle yaşıt. Mühendis, yakışıklı karizmatik, evi barkı yatirimi da var. Gayet de varlikli. Birbirimizi seviyoruz.
Gidip baban deden yaşinda birine kendini kullandirip buna bir de aşk demiyor musunuz 😂 Allah akıl fikir versin ne diyim yazik - 1 yıl
@Bettterböcek lan 5 yasindakiler bu kadar övünüp sövmüyorlar birbirlerini neyin kafasi bu 😅😅😅😅😅 cildirmissiniz
- 1 yıl
@Ash112 Sorun babası dedesi yaşinda adamlarin kapatması olup bunu aşk zannedenlerde. Bide sevilmemissin diyo kiyamam 😂
- 1 yıl
@Bettterböcek ya anliyorum seni ama bu sekilde konusmana gerek yok bence. Sende kompleksli gibi duruyosun bu sefer
- 1 yıl
@Ash112 ne komplexi Allah aşkına? Yaşlı adam istememe komplexi mi? 🤣
- 1 yıl
@Bettterböcek dışardan nasıl gözüktüğünü ben dahil herkes görüyor hiç merak etme senin sevgilime yaşlı demen bile bir kıskançlık belli birşeyler eksik sizde 🙂evliliğinde çok mutluysan git kocanla beraber ol
- 1 yıl
🤣🤣🤣 sen daha profilimdeki oyuncu Perran Kutman'ı bile tanımıyorsun. Senin yaşlı fakir sevgilini mi kiskanıcam? 😂 Ne içiyon kızım sen? Yoksa bu zeka geriliği doğuştan mı? Millet en azindan yaşlıyı zengin diye kabul ediyo. Senin gibi zeka geriliğinden değil. Yoksa tipsiz misin? Başka bakan mı yok. Yani mantikli açiklama arıyorum yok
- 1 yıl
@ffatmaaaaaaaaaaaa Sana bir şey söyleyeyim;
Yaşı ilerlemiş olgun erkekler genelde tercih edilirler ve her yaş grubundan kadını mutlu edebilecek tecrubeye sahiptirler.
Senin ilişkinde olduğu gibi bazıları belki de büyük bir kısmı genç kadınlarla birlikte olurlar ve bu bence gayet normal bir şey zaten.
Ama yaşı ilerlemiş kadınlar da bu olgun erkekleri isterler ama o erkekler genç kadınları tercih ettikleri için onları rakip olarak görüp, o kadınların yaşça büyük erkeklerle olan ilişkilerinden rahatsızlık duyarlar.
Ve psikolojik olarak saldırıya geçerler, bu genelde yaşça büyük erkeğe pedofili benzeri yakıştırmalar yapıp utandırma şeklindedir ya da burada sana yapıldığı gibi genç kadının aklına girip onu adamdan soğutmaya çalışma şeklindedir, belki benim bilmediğim başka şekillerde de bu tip kıskançlık saldırıları yapılabiliyordur.
Burada düşmanın sana "Genç, yakışıklı ve zengin" seçeneklerin olduğunu hatırlatıp aklını karıştırmaya çalışmış mesela :))))
Yani diyeceğim şu, ilişkinde kimseyi takma, mutluysan devam et, sana yaşça büyük kadınların "AKIL VERİYORMUŞ" ya da "SENİN İYİLİĞİNİ DÜŞÜNÜYORMUŞ" gibi yaparak seni tuzaklarına düşürmelerini izin verme.
Kesinlikle seni düşünmüyorlar ya da senin iyiliğin umurlarında değil, tek düşündükleri o olgun erkeğin kendilerine kalması. Yani sırf senin erkek arkadaşın için değil, yaşı ilerlemiş kadınların çoğunda ortak bir davranış biçimi şeklinde "genç kadın - yaşı ileri erkek" birlikteliğine saldırı var şu an da , özellikle sosyal medyada. Bu şekilde olgun erkeklerle genç kadınların ayrılmasını sağlayıp olgun erkeklerin kendilerine kalacaklarını zannediyorlar :)))))
Yemeyin bu basit oyunaları.
İlişkinde mutluluklar dilerim :) - 1 yıl
Sen yaşı ilerlemis diye birini sahiplenmiyor ilgilenmiyorsan sonra onlari suclamayamazsin ama. Ben mesela gayet guzelim ama bana bile iyi muamele yapilmiyor. Kizlardanda nefret etmiyorum. Bi kompleksimde yok aslinda. Erkekler benimle basitce ilgilenmiyorlar kizlarla ilgilendikleri gibi ona ne diyeceksin? Bak bu kiza hic bisey demiyorum.. o seviyorsa adami mutlu olmaya hakki var. Ama beni veya baska guzel kadinlari halada sevilmeye hakki olabilen, ya da yasam enerjisi bitmemis, kotu kalpli olmayan vs. Ayni tarzda davraniyorsaniz bu erkeklerde bisey var demek.
- 1 yıl
Yani mesela sen 40 li yaslardasin... benidemi araya kattin bilmiyorum ama ben zerre kadad kiskanmiyorum bu kizi mesela. Oda mutlu olsun insallah bende. Ben ona git gencle ol demem yani, ama kocasi cidden iyimi degilmi ona karsi sadece onu merak ederdim. Ama siz geliyirsunuz olgun yaslara. Kizlara prenses muamelesi, yasini duyunca benim gibi birisine sanki ben kendi basimayim bu hayatta. ya da bende bi sorun var vs. Kiskandigimizdan degildir o, ama onyarginiz kesinlikle var ve ben bunun sorumlusu degilim. Okudum calistim ailemle ilgilendim sans eseri bekarim mesela. Kimseyle yarismak istemiyorum. Siz yaristiriyorsunuz. Butun kadinlar degerlidir ve bende mesela bi kadinim bu genc kizda. Yaşindan oturumu daha degerli birileri
- 1 yıl
Ama benim ne demek istedigimi anlamayip benide kompleksli ilan edersiniz artik.
Cunku cahil bir toplumsunuz.
Birde benim gercekten guzel ve genc gorundugumu gorup tuhaf davrananlar var, onada hastayim zaten. Bana 23 gibisin cok seksi diyenler olmustu, cok sinirlendim. Belliki zevkiniz icin istiyorsunuz. Biliyorum tabi, ozellikle 40 ustu bi kadin size cinsellikte cekici gelmiyor. Ama bunu insanlarin yuzune vurmaniza gerek yok. Cunku boyle kadinlardan hoslanan olgun adamlarda var. Insanlarda durduk yere kompleks yapiyorsunuz sonra. Kismetleri ni kapatiyorsunuz - 1 yıl
Bide profil resimlerimi sahte sananlar da oluyor. Üzuluyorum hep. Kiskanc birisi degilim ama huzunlu birisine donustum. Hic mutlu olamiyorum zaten. Mesela bi erkek arkadasim oldugu zamanlarda ben ne kadae guzel hissetsem bana oda dese bile yanimdayken genc kizlara bakiyorlar, benden guzel bile degil cogu. Bi boyle bi nevi sanki icinize islenmis artik, birde sanki hep benden iyisi cikabilir hissi veriyorsunuz mesela. Halbuki sonra bulamayip geri donmeye calisiyorlar. Bunlarda hep 30 ustu erkekler. Kiymetsiz gibi yani
- 1 yıl
www.facebook.com/.../861435952853824
Adamlar tarafindan kucumsenmeyen kadinlarin hali bu iste. Sorun sizde cunku
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de 29 yaşındayım ve sevgilim 51 yaşında. Aramızda 22 yaş var. Biz 9 yıldır sevgiliyiz.
Şöyle ki, iyi cinsellik olmasaydı onunla birlikte olmazdım.
57 yaşındaki bir adam çok başarılı olur mu bilmiyorum. Genelde başarılı olmuyormuş. Öyle duydum.
Sadece gülmek eğlenmek iyi vakit geçirmek değil mesele.
Bir de sana çocuk verecek mi? Bu konu benim için önemlidir ama senin için önemli mi, bunu bilemem.
Bir de genelde yüzüne gülen, anlaştığın adamlar turkiyede şerefsiz çıkıyor. O yüzden sadece nötr olmak en iyisi, sonradan belki gerçek yüzünü görürsün.
Şimdi çalıştığım yerde insanlar he iki yuzluymus, bugün bunu daha iyi anladım.
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Ayla2072 doğru 57 yaş daha büyük bir sıkıntı. Belli olmaz belki adam güçlüdür ama turkiyede genellikle insanlar erken yaşlanıyor ve genellikle insanların psikolojisi iyi değil maalesef.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBuradaki ergen beyinlilere sorarsan kafan karıştır. Bunu olgun insanlara sormalısın.
Ben 55 yaşında bir erkek olarak o yaşlardaki kadınla oldum ve olurum da.
Önemli olan yaş değil karakter, enerji uyumudur.
Hangi yaşta olursa olsun yanında güvende hissettiğin, mutlu olduğun kişiyle olmaktan kaçınma derim.
Bu kişi 20 yaşında da olabilir,50 li yaşlarda da..
Senin genç olman ona bir avantaj saglamayacagi gibi erkeğin yaşının büyüklüğü sana da dezavantaj sağlamaz.
06 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣 yaşlı kurtlar gelmiş kokuyu alınca
Cevap sahibi1 yıl@Bettterböcek Bu çok saygısızca bir yorum. Benim ilişki arayışım yok. Herkes kendisine yakışanı yapar.
- 1 yıl
Hee hee biz de yedik 🤪 kuzular kaçmasın tabi
Cevap sahibi1 yıl@Bettterböcek 🙄🤦
- 1 yıl
@Bettterböcek olm bu nasıl isim lan better böcek jkasndakj
- 1 yıl
@battalgazi007 🤣🤣🤣 Sen anlamazsın genel kültürün yetmez. O bir film ismi, başyapıtlardan😂
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılyaşananları yanımıza kar sayacağımız bir ilişki olurdu, olmaz değil ben de yaşadım hemde yaş aralığı 30 yaş ancak üç sene sonra tayin almam lazım, iş kariyerimin üst düzeye çıkması lazım , bu şesıkıldım desene açıkça ben ayrılmak istiyorumne demek şehirden sıkıldım lan açık sözlülük her zaman iyidir
uzun lafı ksıası baştan söyledim yaşanan anlar yanımıza kar kalıyor
00 Yorumla
1 yılHayatın farklı evrelerinde olmanız sorun yaratabilir. Mesela 15 sene sonra siz 44 yaşında olacaksınız, o ise 72 yaşında olacak. Aralarında büyük bir yaş farkı olan çiftlerin daha fazla ayrıldığını/boşandığını bulmuş çalışmalar vardı diye hatırlıyorum. Ama hayat karışık ve genel geçer bir kural yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı.
1 yılOlgun bir erkek yanındaki genç kadına bu dünyada cenneti yaşatabilir. Hem duygusal anlamda hem cinsel anlamda hem de maddi anlamda zirveye çıkartır ama gel gör ki büyük yaş farklarinda sohbet olmuyor ilerlemiyor ortak nokta olmuyor ne yazık ki bu sekilde de iliski fazla uzun surmeyebiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTabii ki sorun olur. Adam baban yaşında ve baya bir kuşak farkı var. Şu anda iyi anlaşmanız gelecekte öyle olacağı anlamına gelmez. Senin yapmaktan hoşlandığın şeyleri kendisinin yaşı gereği yapamayacak ve sana yaptırmayacak. Hep kendi istediği şeyler olsun isteyecek. Arada bu kadar yaş farkı olan birisiyle anlaşmak çok zordur.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSana verecegim tavsiye şudur. (Ablan olarak söylüyorum )
Hissettiklerin normaldir olabilir. Ama resmi nikah olmadan çok yakınlaşmanı istemezdim. Toplumun baskısından çekinecek bir şey yok. Sen kendinden eminsen , onun hissettiklerinden eminsen Kimsenin seni engellemesine izin vermemen gerekiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEğer arada çekim varsa yaş, renk, boy veya kilo gibi fiziksel özelliklere göre olmaz. İyi anlaşıp güzel vakit geçiriyorsanız ve bir birinizi anlayıp yaş farkını sorun etmiyorsanız bence önemli değil. Elbette 30 yaş fark fazla fakat siz mutluysanız ve sorun değilse bizim yaş farkını çok görmemizin ne önemi var ki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılAmca seveni gördük de dede seveni de görmüş olduk sayende al kız al 3 güne geberir malına çökersin ticarette yaşın önemi yok
22 Yorumla
Soran1 yılMalı yok tatlım
- 1 yıl
Aaaaa büyük aşk sizin ki🥺 çok duygusal 🥺
1 yılYani okadar yaş çok fazla senin yaşında kızı olacak bi adamla olmak hiç bi ahlak kurallarına sığmaz aşık oldum falan yalanlarınıda geçin gençsin gençliğini yaşamak için zengin sevdası bu adama değil paraya aşıksınız yani :)
00 Yorumla
1 yılCanım sence olur mu hiç yani kinamiyorum ama en fazla 15 yaş farkı olmalı sonrasında öyle adamlar sorunlu çıkıyor neden evlenmeiş o yaşına kadar hep bekar kalmış normal mi sence
03 Yorumla
Soran1 yılEvlenmiş karısı ölmüş
- 1 yıl
Kuşak farkı var yani seni ezmeye başlar o kişi küçüksün diye hor görür
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Daha çok yabancı ulkelerde böyle ilişkiler görülmekte yaşanmakta
Bizim ülkemiz daha böyle şeylere maalesef hazır değil
Kolamı içersin yoksa 100 yıllık şarap mı asıl mesele bu00 Yorumla
1 yılArada 30 yaş var, sen ona ya dede de ya da nene, artık kadın mısın erkek mi bilmiyorum hadi 10 yaş ya da hadi 15 büyük yaş desem tamamda 30 nedir arkadaş pess, doğum gününde baston al
00 Yorumla
1 yılCusssss 57 ne aq onun ki tövbe tövbe pörşümüştür aw nasıl evleneceksin y a da nasıl seks yapacaksın kesin zengindir ama para için değmez bece
02 Yorumla
Soran1 yılÖğretmen be ne zengini
- 1 yıl
Hee sınıfı geçmek için taktik ulan sen varya yatarak sinif geçeceksin
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tabiki önemli arada kuşak var resmen:)) ilerde ciddi sıkıntı olur..
14 Yorumla
Soran1 yılBilemedim
Soran1 yılEvet haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olur bence adamın ölmesine 3 sene kalmış miras açısından da mantıklı
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani ilişkiler , merhaba ve günaydın ile yürümüyor. İlişkinin dinamikleri vardır. Bu ilişkide 57 yaş sana pek tatmin edici gelmeyebilir.
00 Yorumla
1 yılHatun 10 yaş olur 15 de olur fakat senin iş olmaz. Arada kuşak var resmen. Ama yine de senin hayatın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBazen diyebiliriz. Doğru insanlar her daim doğru dürüst güzel davranir. Buyuzden yalar önemli değil saygı. Bunu deneyerek görebilirsiniz. Bazen çok bariz kötü gider ilişki ya da çok iyi. Yani baştan rest çekmek saçmalıktır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Yatağa girince anca sana sarılıp uyur o yaşta fkfkfkfl
01 Yorumla
Soran1 yılHiç belli olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Yok daha neler, fark değil o baya baya arada bir nesil var
01 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂 haklısın
1 yılYok artik 40-45 olsa anlarimda Okadar da degil yani bi zaman sonra senin isin biter
02 Yorumla
Soran1 yılBenim işim niye bitsin
- 1 yıl
Olan sana olucak cunki
1 yıl5 yıl sonra ayrilacaksan evlen sen onun yasina geldiğinde o bu dünyada olmayabilir biraz mantık yeter bunu çözmeye 🤣🤣
00 Yorumla
1 yılGenç erkekler, genç kızların olgun erkekleri sevmesinden nefret ediyor. Bu konu da çok haklısın 😀
02 Yorumla
Soran1 yıl😂😂
- 1 yıl
Burada sık sık başıma geliyor böyle sataşmalar 😀
.. aklı başında olduğu için öyle düşünüyorsun
Kendine gel01 Yorumla
Soran1 yılHaklı olabilirsin
O adam 31 bile çekemez neyin çekiminden bahsediyorsun sen!
06 Yorumla
Soran1 yılCiddi misin😂😂
Soran1 yılGüzel sohbet ediyoruz
- 1 yıl
Bak şu an benle de güzel sohbet ediyorsun? Bu bir kriter olmamalı syrıca yalnız bı adam her türlü sohbet eder olmadı şaklabanlık bile yapar da sen bu kafayla bilmiyorum rahat durmassın ama üzülüyorum yine de sizin gibiler çünki sonuçta birilerinin kızısınız empati yapıyorum ve üzülüyorum...
Soran1 yılSizin gibiler nasıl bir cümledir sen beni ne ölçüde taniyorsunda yaftaliyorsun sorduğum soruyu düzgün oku önce aynı yaş olunca çok düzgün mü oluyor saçmalama istersen
1 yılDayılardan ne anlıyorsunuz anlamıyorum. Genç insanlar dururken.
010 Yorumla
Soran1 yılBenim de ilk defa başıma geldi
- 1 yıl
Benim midem bulanıyor adamlardan. Senin nasıl için alıyor. Kendi yaşıtlarınla ilgilen.
Soran1 yılBenim de migdem kalkiyor normalde ne bileyim
- 1 yıl
Kendini bilmezin biri daha
- 1 yıl
Mine tut elimden gidelim bu dengesiz diyarlardan..
- 1 yıl
Empati kurmak yok gelmiş bana laf atıyor sonra da sini kirmik istimidim. Kabasın
- 1 yıl
Gerek yok dede
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
1 yılAbla o ahiret çekimidir , çok güzel bir yolculuğunuz olabilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bir şey yapma çünkü arada çok yaşa farkı var 🙄
00 YorumlaAnlaşmak tabi çok önemli ama bu fark biraz fazla gibi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılbaba diye hitep edecesen sorun olmaz tabiki niye olsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet önemli erkek kadın arasında çok bi yaş farkı olmamalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılBenim babamla bile aramda 30 yaş vsr sen neyden bahsediyorsun
00 Yorumla Yaaani senin hayatın ama biraz fazla fark var gibi sanki
00 YorumlaMilf seviyor olsam bu kadar yaşı umursamaz idim. (Sözünün arkasında durmamak, şüpeli)
00 Yorumla
1 yılBir dönem konuşmuştum, yaşça benden çok büyüktü. Sohbeti ve muhabbeti çok güzeldi.
01 Yorumlabiraz az değil mi bence 170 220 yaş aralığında senden daha yaşlı birisini seç bence
00 YorumlaArada 5-10 yaş olsa olurdu. 28 yaş fark var. Sence baban seni o adama verir mi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Arada sevgi varsa hiç bir şeyin önemi yoktur ama o yaştaki bir insan size kocalık yapamaz
00 Yorumla
1 yılÖnemsi. keşke beşikten kertseydi seni,30 lu yaşlarında.
00 Yorumla
1 yılKeyfin bilir nasıl istiyorsan öyle yaşarsın katlanacak sensin yani sonuçta
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Benim için sorun ben şahsen küçükte istemem büyük olacaksa da en fazla 5 gibi bi rakam olabilir..
00 YorumlaÇok küçük adam bu sana yakışmaz lütfen 80 yaş alti erkekle sevgili olmayın
00 YorumlaÇok büyük bir fark. Arkadaş olarak iyi ama duygusal bir ilişki için çok fazla bir yaş farkı var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılDedem 96 yaşında evlenirsen tanıştırayım tarlalar evler falan var 😁
13 Yorumla
Soran1 yılBen sana bakmam neden zoruna gidiyor bu genç yasinda bile sana bir kız bakmıyor değil mi demek ki bu adam bu yaşıyla bile senden daha çekici
- 1 yıl
Puhahahshshsj 😂 abla sen iyi değilsin 😂
Soran1 yılUmarım bu halinle birini bulursun iyi şanslar
Gizli Üye(36-45)1 yılO çekim sadece yatağa kadar olur. O adam da birkaç yıla ölür.
01 Yorumla
Soran1 yıl😂😂
Gizli Üye(30-35)1 yılO adamın 1 ayağı çukurda, diğer ayağı da çukura girmek üzere 😄
Deden yaşında a...09 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂 Yahu bu genç erkekler neden tiribe giriyor anlamadım belki onda olan sende yoktur
Cevap sahibi1 yılBen tribe niye girim, seni tanımam etmem 😄
Belki parası vardır bilemem. Para için de değmez. Millet deden mi o der, güler aw
Soran1 yılParası yok öğretmen
Cevap sahibi1 yılÇok yaş var ya. 10 yaş desen tamam, hadi 15 yaş desen de tamam olsun ama 30 yaş bee
Soran1 yılHaklısın keşke yaşıt olsaydık
Cevap sahibi1 yılEvlenseniz. Sen 40 yaşında orta yaşlı bir kadın olduğunda 0 67-68 olacak. Çocuğunuz olsa, 20 yaşında gelmeden babasının ölümünü görecek belki.
Soran1 yılEvet haklısın çok mantıklı
Cevap sahibi1 yılHayırlısı olsun. Sen daha çok gençsin.
Cevap sahibi1 yılAçtım
Gizli Üye(36-45)1 yılKadınlar zengin badboyları her yaşta severler zengin ve badboy olmayanı hiçbir yaşta sevmezler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl57 çok küçük.. Senin sevgili olacağın kişi en az 75 yaşında olmalı..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok çok iyi anlaşiyorsan bir şey diyemem. Ama fark fazla.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZengin ve çökükse, makinasıda çok dönmüyor sa birsey olmaz.
00 YorumlaUzak dur evlendiniz anne oldun diyelim. Bütün yük senin sırtında olacak. Ayıp olacak ama 10 yıl sonra ilaç almadan ilişkiye bile zor girecek kendi yaşında birini bul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAcele et derim. Adamın bir ayak çukurda. Ölmeden mutlu mesut yaşasın bari bi süre
00 YorumlaDeneyim hakkında bilgi paylaşabilirim isterseniz
01 Yorumla
Soran1 yılEvet
seks harici birsey olmaz netice yaşlı ilk 2-3 yıl gider
09 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi çok yaşlı değil benim cinsel deneyimim olmadı daha önce o yüzden çok bilmiyorum
Soran1 yılYok
Soran1 yılHimmm hiç bulasmayayim yani
Soran1 yılO ne demek
Soran1 yılGerek yok
Çok var bence o kadarda olmaz ki aaa ama kalkıyor mu acep
011 Yorumla
Soran1 yılO yaşta o iş olmuyor mu
Soran1 yılHimmm
Soran1 yılTerbiyesiz birşeyde yazma engellerim direk
Soran1 yıltamam sor
Soran1 yılBurdan sor
Soran1 yılHayır burdan söyle