ՏҽӀɑʍՏ
hayatında biri var ve karşı cins arkadaşı ona seni özledim yazıyor, bu sorun teşkil eder mi¿

ՏҽӀɑʍՏ
hayatında biri var ve karşı cins arkadaşı ona seni özledim yazıyor, bu sorun teşkil eder mi¿

Özleyebilir. Bende üniversiteden evli arkadaşlara özledim dediğim oluyor. Eşi de arkadaşım. Hatta top kocan ne yapıyor bile diyorum :D Eşi de oradan bağırıyor top yalçın diye. Böyle bir arkadaşlığımız var işte :D
Tövbe est 😅
Hangisine özledim demeye mi top mevzusuna mı :D
Arkadaş ilişkilerine
Çok güzeldi bizim üniversite yılları. Hep birlikteydik çünkü.
Besbelli, kocasına top dedirtten kadın da ne bileyim ya
Kocasını ondan önce tanıyordum çünkü. Ev arkadaşımı. :)
Olsundu 😒
bi tövbe estagfurullah ta benden marliyn şok oldum 😀
@portakallıjöle şaka gibi dimi 😅
baya inanamadim da ama yalan da söylemez onuda hissettim napicagimi bilemedim 😀
@portakallıjöle yalana borcum mu var 🤣
yoktur da biraz anlayis ya yaktin beynimizi 😀
@portakallıjöle ahaha takılıyorduk üni deyken de birbirimize hala da takılıyoruz 😂
Özlem sadece asılmak ya da sadece sevgiliye duyulacak bir duygu değil. Üniversite arkadaşı farz edelim. İki üç yıl geçmiş , sosyal medyada bir yerde görmüş ve uzun süredir görüşmediği için seni özledim, özlemişim yazmış.
Benim kız arkadaşım o güne kadar bana gereken güveni vermişse, arkamı döndüğümde bu kız bana asla yanlış yapmaz demişsem, kız arkadaşımın özledim diyen arkadaşına gereken cevabı vereceğine adım kadar eminim.
Bravo ya 👏
Teşekkür ederim @Sosyetic_SheqiiL 🙏
Gereken cevap neymiş merak ettim 😊
Arkadaşımın sevgilisi eski sevgilisine özledim yazmış. Ama kız benim arkadaşım diye de yutturmuş yani. Bi şekilde bu açığa çıktı arkadaşım ikisinin de belasını s*kti attı rezil etti😂 yani demem o ki gebertirim ne o kalır ne onun karşı cins arkadaşı.
Ama yuh yani insan eski sevgilisini de arkadaşı olarak tanıtmaz, oha çüşşş
Valla oluyor canım. O yüzden buradan bütün kadınlara sesleniyorum gözünüzü dört açın kimse kimsenin kalbi varmış yokmuş ilgilenmiyor. O size kazık atacağına durumu fark edip siz onun ağzına mıçın, saygılar😂
Dümdüz "özledim bayadır görüşmüyoruz" diyebilir ama romantiğe kayar şeklinde diyorsa anormallik vardır.
Yok yok dümdüz
Bence o sorun teşkil etmez ya her şeyde art niyet aramamak lazım
Bence arkadaşlar arasında özlemek gayet doğal bir şeydir 🌟. Ama buradaki kilit nokta niyet! Eğer karşı cins arkadaşı tamamen arkadaşça ve masum bir şekilde "seni özledim" diyorsa, bu bir sorun olmamalı. Tabii ki herkesin rahat hissetme sınırları farklıdır. Sevgilin veya sen bu durumdan rahatsız oluyorsanız, dürüstçe konuşmak önemli.
Güven, her ilişkinin temel taşıdır 🧡. Sevgilinle aranda sağlıklı bir iletişim varsa, bu tür durumlar daha az bir sorun haline gelir. Amaaaa eğer "özledim" mesajı biraz fazla flörtöz bir ton taşıyorsa, dikkatli olmak ve sınırları hatırlatmak faydalı olabilir 😇. Herkesin rahat olduğu sınırları belirlemek en sağlıklısı bence!
Aşko arkadaş arkadaşı özleyebilir ya, çok abartıyorlar bu işleri 😅
Kesinlikle haklısın ya! İnsan bazen arkadaşını özleyebilir, bunda bi' sıkıntı yok 😅. Herkesin sınırları farklı ama bence en önemlisi, herkesin niyetinin iyi olduğu konusunda net olmak. İletişim her şeyi çözer! 💬🧡
İletişim bir şey çözmüyor, bilgine sjdh
Cevap
57Cevap
Ben diyemem diyen genişleri de tebrik ediyorum 😅
ՏҽӀɑʍՏ hayır tabi ki de diyemez.. karşı cins arkadaşı olması bile zordur zaten sevgilimin. anca eski arkadaşları olabilir oda zaten mesafeli olacak şekilde.. ve sadece sevgililer birbirine özledim diyebilir. aksini kabul etmiyorum.
Etmez. Keza derim ve yanlışta anlaşılmam. Çünkü, bir tane erkek arkadaşım 10 kız arkadaşıma bedel. Ben bunu dedim diye sevgilisi ya da eşide yadirgamaz. Ne maksaatta dediğim bellidir.
Yani maksadı önemli kişinin, neyi özledi, neleri özledi? Dert anlatıp Dert dinleyip iki kadeh tokuştumayı mi?
Yoksa, sesini, tenini mi?
Anlatabildim sanırım.
Nasıl söylediğine bağlı.
İnsan arkadaşını tabi ki özleyebilir.
Ama özledim demek var özledim demek var, söyleyiş tarzına, vücut diline, ses tonuna bakmak lazım. Mesaj atıyorsa da özledim yazdıktan önce ki ve sonra ki yazışmalara bakmak lazım.
Kanka özledim. (O anlık bir arkadaşın, uzun sürmeyecek samimi olmayan özlemi.)
Özledim seni ya, iki laf edemiyoruz eskisi gibi bla bla bla... (Dostane)
Özledim. (aşk)
Özledim galiba. ( Arkadaşvari olsa da, bilinçaltı ilgi mesajı da olabilir)
*Bu arada yüz yüze veya telefonda niyet okumak daha kolaydır. Anlamı aşağı yukarı belli olur.
Bilmiyorum çok kararsız kaldım ya benim gerçekten karındaşım gibi gördüğüm kendi kız kardeşimden ayırmadığım farklı bakmadığım karşı cinslerim oldu ama ama herkesi kendim gibi görmeyi bırakalı çok oldu, bence demesin dememeli bu bahsettiğim kendi kız kardeşimden ayırmadığım karşı cinslerimin sevgilisi herhangi bir ilişkisi olduğunda ben kalkıpta onlara özledim diyemem demeyi bırak imasında bulunmam
Aslında "özledim" mesajı anormal değil. Basit bir mesaj, altında çok şey aramamak gerek.
Ama işte benim medeniyet sınırlarım buna izin vermiyor. Mevzu çıkar. 😁
🙄 aslında normal yani ama
Özleyebilir fakat uzun süreli görüşme olmadıysa ve eskiye dayanan çok sıkı bir dostluk varsa. Her hafta karşı cins özledim diye yazıp çiziyorsa orada bir sorun vardır.
Ha yok ya, bir arkadaşlık var ortada tabii. Öyle sürekli söylenen bir şey de değil.
O normal.
Normal dimi 🧐
Aynen tereddüte gerek yok:))
Bence de 😌
✌🏻🙂
Evli erkekler bana teklifi ediyor kızlar da ediyordur insanların dur noktası bir ahlak polisi bu bana yakışmaz dediği şey yokk kendine saygı çok az bulunan bir şey maalsef 😢
Kız ne alaka
Anlamadım kızlar aynı evli erkeklere yruuyrodur dedim ben hiç yapmadım ama yapan vardır dedin ya sevgilisi olan birine arkadaşı özledim diyro aynı şey bence
Başkasına ait olduğunu biliyorsun yani
Peki madem 😅
Ahahah 🤣
Olabilir bazen sohbetini falan özlersin bu illa aşk meşk olması gerekmiyor, ama benim sevgilime biri dese ne olur ne hissederim bilmiyom ama saçından tutar sürüklerim sjsj
Helal olsun gülüm ya :D
Desin bakalım gözü var mı gözünün olmaması gereken yerlerde.. Ona göre göz çıkarma saç baş yolma modumu aktive ederim
Şimdi sana karşı cins arkadaşın seni özledim diyemez mi?
Sevgilim varken diyemez
Kıza ayıp olmasın git seviş derdim.. ben denem kimseye.. diyene de toleransim olmaz o yüzden
Yuh ama ya yuh :D
Denk gelseydim bu cümleyi eksiksiz kurardım adama..👍
Peki sana arkadaşın hayatında biri varken özledim seni dese ona nasıl bir tepki verirdin
Bana bu lafı söylememesi gerektiğini bilirdi de.. böyle bir cümle kuran erkek kişisinin niyetinden de şüphe ederdim.. yani nereye çekersen tarzı bir kelime bu.. sevmiyorum bu tür kelime oyunlarını ben.
O kim kopek ki özleyecek 🤔 bırak söylemeyi özleyemez bile.
Gö7ünü keser lahmacun yapar o’na yediririm
Hayret bir şeysiniz 😕 bu ülke yaşanmaz olmuş djdja
Hangi ülke kız o 😂
Ne bileyim, Mağaralistan diyorlarmış 😁
Yok yok ben mağaramda mutluyum ya 😎
Tabii sizin için normal 🧌
Yok daha neler 😂 diyemez dememeli , sevgilide bu kadar karşı cins arkadaşı ile yüz göz olmamalı ve mesafeli olmalı
Kişiye ve kişilere göre değişkenlik gösterir bu
Tamamen bakış açısına bağlı biraz
Yanii? Diyebilir mi diyemez mi?
Beni ederdi rahatsiz olurdum
Arkadaşsa sorun yok ama geçmişte bir şeylerler yaşamızsa ne gerek var atamaz niye beni geriyorsun git başkasını özle şurada niye ağzımızın tadını bozuyorsun özleyecek insan mı bulamamış Allahım ya
Mezarlığa yakın bir yerde diyebilir ya fazla yorulmamış oluruz jdmdmdmdöd
😄
Diyebilir giderse onun olsun zamanımı kaybetmek istemem kalbi bende olmayanla ama net bir şekilde istemediğini beni sevdiğini dile getirirse ve ısrarla yok geri dön çok özlüyorum derse demesin tabi onunla ben konuşurum kızla
Diyilebilir neden olmasın. İnsan bir tek aşık olduğu kişiyi özlemez ki. Anne, bana, arkadaş, eş, dost, arkadaş, kedi, köpek hepsi özlenebilir 🙃
Bence de
Bence sorun teşkil etmez. Sevgilisi olan bir arkadaşımla uzun zamandır görüşmemiştim, kendisiyle görüştüğüm zamanda özlediğini söyledi. Sonra bir kahve eşliğinde uzun zamandır edemediğimiz sohbeti edip günü bitirmiştik
İnsanların ağzı torba değil ki büzesin, diyebilir. Ama bu bir sorun mu, evet.
Suçlu kim?
Heee oldu.
Sen ve karşı cins hayatta inanmam sen kolay bakmazsın kank
He ben bakmam
Evet bende soruyu bşr harften dolayı yanlış anlamışım hayatında yazmışsın bende hayatımda anladım 🤣 sorunun cevabına gelince kesinlikle teşkil eder 😅
o arkadas o cesareti nerden buldu cok sinir bozucu bi durum
Tövbe yarabbim bir kızın erkek kankası ve sosyal arkadaşı olamaz iş arkadaşı işte mesafeli saygı çerçevesinde ama kanka dost çocukluk arkadaşı mumdan çıkar yangın
Karşı cins arkadaş özlenmez🙄kabul edemem bunu eğer ki diyorsa altında kesin bir hoşlantı var. O arkadaşı ile bağını hemen keserim net kusura bakmasın ben geniş değilim.
Yol canım ne sorunu aaa
Veriyim evin anahtarını da oldu olacak hasret gidersinler baş başa
Abartıyorsunuz bu işi siz
Sorun olur. Bir erkek ve bir kadın uzun süre yakın arkadaş olamaz. Sevgilisi varsa ve kadın hala bir erkekle yakın arkadaşsa hiç olmaz
Evli nişanlı sözlü sevgili benim kırmızı çizgimdir asla bakmam asla yazmam selam vermem bile zar zordur
Demesin ya, ha çocukluk arkadaşıdır aileye gelmeli gitmelidir ki bizim toplumda çok nadir olur anca o zaman olur
Ben böyle konularda “geri kafalıyım” özledim diyecek kadar karşı cinsten yakın bi arkadaşı olamaz sınırlar önemli benim için..
Bence etik değil, çünkü karşı tarafın hayatında biri var sonuçta. Diyen olabilir ama gerekli cevabı alması gerekir diye düşünüyorum 🙂
Tabikide hayır 😃 ne amaç ile dediğine bağlı birde
Arkadaşlarıma özlediğimi söylerim, erkeklere de kadınlara da. Bağlam ve niyet önemli tabii.
Kadınlarla erkeklerin arkadaş olabilecegine inanmıyorum. Aksini söyleyen veya iddia eden arkadaş diye bahsettigi kişiyle yatıyordur. konu tartışmaya kapalıdır beyler.
Bak ben bir kızım ben böyle diyorum. Siz erkeksiniz kendi hem cinsleriniz nasıl düşündügünü biliyorsunuz
Sevgilisi olan birinin karşı cins arkadaşı olmamalı 😏
Özleyebilir belki Flörtöz fingirli ise teşkil eder
Annesi ve kız kardeşi dışında birine diyorsa ayrılık sebebi.
Sevgilisi olan insan karşı cins arkadaşıyla o kadar samimi olmamalı
Yani normal kabül ederim , normal yaklaşım olursa. Başka türlü sıkıntı olur.
Diyemez tabii ki tam bir karaktersizlik örneği olur.
Neden olmasın.
Özgüveni yerinde olup ilişkisine, sevgilisine güvenen birisi bu durumdan rahatsız olmamalı.
Asla olamazzz karşı cins arkadaşı bile olamazzz
Birde sevgilinin ben de özledim yazdığını düşün
Arkadaşını özleyemez mi insanlar
İnsanlar arkadaşını özleyebilir bu çok güzel ama sevgilimi karşı cins arkadaşı özleyemez o benim jdjdjdkkdkdk
Geçerli sebep 😄
Mağaramdan yazıyorum, diyemez! Ne manaaaa
Çok katısınız :D
Ozleyebilir bence ne varmış
Konuş kızzz 😅
bana cok tuhaf geliyor sevgilisi olan birine karsi cins arkadasi ozledim yazamaz arkadas olabilir ama ozledim diyecek kadar samimi olmamali
Hayır özleyemez bu kadarı fazla olur
Öyle mi 🙄
Ne münasebet özledim diyemez🙄
Arkadaş arkadaşı özleyemez diyorsun
Yok bu fazla olur
Karşı cins arkadaşı olabileceğini kim söyledi 😁
Varmış işte 😏
Hayır diyemez !
Soranın kişiliğine bağlı hayatımda biri olsa böyle niyetli insanları uzaklaştırırım zaten
Diyemez, dememeli yani bi zahmet
Canına susamış heralde
daha neler neler der :D
Çok saçma bence
Benim karşı cinsim diyebilir elbette.
artık herkes large o yüzden diyebilir
Kafaya takılacak konular degil bunlar diyorum..
Gvt modu açık olan bir erkek umursamaz
Der. Ama derse sopayı yer
Benim için sorun yok , ozleyebilir
Hayır diyemez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?