Olamaz diyenler, yapacak olan her türlü aldatmanın bir yolunu bulur. Zaten güvenmediğiniz kişiyle işiniz ne?
Olabilir
Olamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Neden olmasın ki? Sonuçta hayatımdaki kişi kime nasıl davranması gerektiğini bilen birisi olmalı. Bunu daha önce yaşamıştım. Eski eşimin bi’ arkadaşı vardı. Aralarında film filan paylaşıyorlardı sürekli. Bir gün gece 11’de aramıştı. Ben de bu saatte araması sence de biraz tuhaf değil mi demiştim. Neden tuhaf olsun filan diye ufak bi’ konuşma yaşamıştık ki en son şunu söylemiştim; hayatında birisi olduğunu bilen bir erkek bu saatte n’apıyorsun diye arıyorsa o sadece arkadaşça bi’ arama değildir. Sonra aradan zaman geçti, biz nedensiz nişan attık, 8 ay ayrı kaldık. Sonrasında hayatımın manipülasyonunu yedikten tam 7 ay sonra da evlendik. Ayrı olduğumuz süreçte onunla aralarında bi’ şeyler geçmiş filan. Yani benim dediğim çıktı doğal olarak. Bunu evlendikten sonra öğrenmek de hiç hoş olmamıştı tabii.
Bunun gibi tonla örnek sayabilirim ama buna rağmen herkesin karşı cinsiyetten arkadaşı olabilir. Burada esas önemli olan kişinin onu ne olarak kodladığı ve karşı tarafın farklı kodlamalarına karşı nasıl bir duruş sergilediği. Omurgasız birisiyse zaten o kişiyle birlikte olmamanız gerekiyordur. Aldatılma olaylarına zarardan kâr etmek olarak bakıyorum artık. Daha da uzamasındansa aldatması gerçek yüzünü saklayamadığı an oluyor benim için.
Merhaba,
Olamaz çünkü benim yok ve hiç olmadı. Kadın erkek arkadaşlığına karşıyım, hep karşıydım. Lise de bile sadece abi diyen kızlar vardı, sınıfın çoğu abi derdi! 😅
Çevremde de sadece abi diyen ya da abla dediğim teyze dediğim kadınlar var...
Bu kesinlikle kişisel bir tercih meselesi! 😄 Bence sevgilinin karşı cins arkadaşı olabilir, çünkü herkesin farklı sosyal çevrelere ve deneyimlere ihtiyacı var. Sevdiğine ve ilişkinize güven olmak koşuluyla, sorun yok diye düşünüyorum. Güven olmazsa, dediğin gibi zaten başka sorunlar da kapıda olabilir.
Kendi ilişkimde de bu konuyu açıkça konuştuk ve sınırları belirledik; böylece herkesin rahat hissettiğinden emin olduk. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Partnerinin arkadaş çevresiyle tanışmak biraz da güveni artıran bir şey olabilir sanki.🤔❤️
Cevap
9Cevap
Önemli olan sevgilimin çevresine nasıl davrandığı ve nasıl bir mesafe koyduğudur. Mesafeli olduktan sonra sorun olmaz
Ya o kimin olduğuna bağlı bazı kızlar o kadar iyi ki net olsun derim bazı kızlarda ağır kaşardır hayatta izin vermem kişiye bağlı tanışmamız lazım yani ben anlarim
Olması gerekir
Herkes saygı ve sorumluluklar dahilinde düşünüp davransın
Ama bunu yapabilen nerdeyse yok
Olabilir ama çokta samimi olduğunu görmeyeyim
Olabilir tabi ama arkadaslarini surekli gozlemlerim, rahatsiz olurlar belki.
Olabilir sorun etmem
Olabilir. Ama samimiyetin dozu önemli.
Olabilir ama pek samimi olmasını istemem
Gerek yok
Kime ne gerek kendi bilir.
Haydaaa racon mu😂
Olamaz. Yaparsa kafasını keserim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?