Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Burada erkeğin çok dikkat etmesi gereken bir durum var teklif yapacağı kızı değerlendirip sonucu hesaplaması gerekir.. Gözler kalbin aynasıdır yalan nedir bilmez onlar.
02 Yorumla- 1 yıl
Ben de başka bir şarkıyla yanıt vermek istiyorum. Gözler de yalan sözler de yalan. 😃😃
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.
1 yılEvet bu işler çocuk oyuncağı değil... O yüzden reddederken iyi düşünün.
Mesela ben oyun oynayacak yaşımı geçtim. O yüzden birisi reddederse yoluma bakarım. Arkama bile bakmam.
Çünkü onun kararı hukum ifade eder.
Aksi cinsel taciz e girer.
028 Yorumla- 1 yıl
Tecavüz mü ediyor kişi de cinsel tecavüze giriyor? Ne alakası var?
Sonuca bakmam gayet mantıklı bir karar vermişim dedirtti vaktinde. Ondan ona ondan ona atlayan birinin kafası karışıktır. Ne yapayım ben ne istediğini bilmeyen birini? - 1 yıl
Akıllı kızmışım vesselam 18-20 yaş aralığımda. 😂😂
- 1 yıl
Tecavüz demedim..
Hayır, Hayır demektir. Bu cevabı alan biri aşkından geberse de yoluna bakar.
Sen de takılı kalması saplantılı olmaz mıydı? - 1 yıl
Ayrıca oyun oynatsak yaşı pek geçmiş gibi durmuyorsun öyle hemen başkasını bulabilen birini savunuyorsan. Bu kadar basit değil yani bu gönül ilişkileri kararsız birine en güzel duygularını mundar ettirecek kadar.
- 1 yıl
Oynayacak *
- 1 yıl
Mesela babam en ufak bir tartışma da Anneme bile " Yoksan da olur" derdi
- 1 yıl
Saplantılı ne? Takıntılı ne? Dersin yaşama hakkını elinden alıyor ve canına kast ediyor . Ye benimsin ya kara toprağın diyor kararlı kişi.
- 1 yıl
Hemen başkasını bulup bulmaması değil mesele...
Mesele senden derhal vazgeçmesi... Çünkü olması gereken bu red edildiğinde - 1 yıl
Cinsel tacizin olması için tecavüz etmen lazım. Yoksa ne dediğinin farkındayım.
- 1 yıl
E annen de ertesi gün boşanma davası mı açtı?
- 1 yıl
Sen reddediyorsun, kararlı kişi de ya benimsin ya toprağın diyor doğru mu anladım?
- 1 yıl
Hayır açmadı zaten 9-10 ay küs geçerdi
- 1 yıl
Cinsel taciz lafla olur. Dokunursan cinsel saldırıdır. Tecavüz ü de biliyorsun zaten 😂😂
Vucut dokunulmazlığına karşı işlenen suçlar kısmına bakabilirsin - 1 yıl
Anlamamışsın ki ysnlş anlayasın. Sen takıntılı ve saplantılı lafı ettiğin için “ Ne yapıyor kararlı kişi? Ya benimsin ya kara toprağın deyip canına mı kast edip öldürüyor da takıntılı ve saplantılı oluyor?” dedim. Takıntının ve saplantının sonu kadın cinayetiyle bitip üçüncü sayfa haberi oluyor da malum.
E annen ayrılıp önüne bakmıyorsa bu durumda babana saplantılı ve takıntılı mı da sonunda barıştı o lafın üstüne? Senin mantığınla davranacak olursak hemen gidip boşanma davası aşması lazım babandan vazgeçip.
Benim bildiğim hukuken lafla olan hakaret davası oluyor. Örnek veriyorum. Şimdi senin soyunu sopunu s*kerim diyen birisi hukuken cinsel taciz mi etmiş oluyor yoksa hakaret - küfür mü etmiş oluyor? Ki ben reddedilme durumu sorusu sordum. Bunun cinsel taciz ile alakası nedir? - 1 yıl
Yanlış *
- 1 yıl
Açması *
- 1 yıl
O zaman birisi sana her Allahını günü " seni istiyorum" ya da " seni tanımak istiyorum" yazabilir öyle mi?
- 1 yıl
Seni istiyorum nedir abi? O da sapıkça bir imaj çiziyor ama tanımak istiyorum deyip gidip de aynı zamanda başkalarını da tanımak istiyorsa bana ulaşma ihtimali olan her yerden engeli basarım. Ki yakın bir zamanda reddedip durduğum biri daha vardı ve sapıklaşmadığı için engeli basmadım. Taaa ki benim sayfa olarak kullandığım instagram sayfasında da yürüyene kadar. Hatta sorusu vardı burada. Şu şiir yollayan kişi.
- 1 yıl
Neyse benim çizgim bellli. " Hayır, Hayır demektir."
- 1 yıl
Ha biri varsa hayatımda rahatsız olur diye her türlü engeli basarım. Kim olsa kıskanır ama biri yok.
- 1 yıl
Olmasın zaten... İlişkiler mücadele ile olmaz. Tercih meselesidir. Ya tercih edersin ya da reddedersin o hesap
- 1 yıl
Valla dediğin gibi olsa efsaneler ortaya çıkmazdı. Bakınız Leyla ile Mecnun, Arzu ile Kamber ve daha niceleri. Ki madem aileden konuya girdik. Benim annem ve babam da aynı köyün insanı. İlkokulu aynı okulda , liseyi karşılıklı okumuş. İlkokulda annemi aklına koymuş ama annem millet görür , laf eder mantığıyla değil babamı kimseyi kabul edememiş. O kafa hâlâ onda biraz var. Babam , büyüdükleri zaman yine gelip istetmiş. Kararlı adam dediğin babam gibi olur.
- 1 yıl
Biri görse ne olur ki?
- 1 yıl
Laf olur. Ailesi onlar çocukken baskı içinde büyütmüş. Büyük teyzem heves edip sinemaya gitmiş , anneannem söylene söylene oradan da almaya gelmiş. Kaldı ki sevgili … Hıhı. Köy dediğin küçük yer. Zaten burası da çok büyük bir yer sayılmaz. İyi benim annem annem yine anneanneme ve dedeme göre çok esnektir yine.
- 1 yıl
Annemi iki kez yazmışım düzeltme yaparken. 🙄
- 1 yıl
Laf olmasından neden korkuyorsunuz anlamadım. Başkalarının ne dediğine göre mi yaşıyorsunuz?
- 1 yıl
Yaşayan insanlar dolu var
- 1 yıl
Çok acı
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
1 yılDeğildir elbette, daha doğrusu duygularında samimi değildir, o kişi mesleği gemici demek ki çok liman arıyor...
14 Yorumla- 1 yıl
Çok iyi benzetme olmuş 😅
- 1 yıl
😄😄
- 1 yıl
Teşekkürler Eig için 🙏
- 1 yıl
Rica ederim
Kurban olduğumun tüm tuşlara basıyor ne sevgisi ahdjsb
06 Yorumla- 1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum böyle kişiler için.
- 1 yıl
Yorumlara bakıyorum da beyinsiz çok demek ki. 😀😀
- 1 yıl
😃😃
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk hayatında reddedilmek bazen kaçınılmaz olabiliyor. Reddedildikten sonra bir kişinin hemen yeni bir ilişkiye başlaması, o kişinin sevgisinin inandırıcı olup olmadığını sorgulatabilir. Ancak, her insanın duygularıyla başa çıkma şekli farklı. Bazıları, bir reddedilmenin ardından duygusal olarak daha hızlı toparlanabiliyor ve yeni bir ilişkiye yelken açabiliyor. Bu, bazen o kişinin gerçekten sevgiye hazır olduğunu da gösterebilir.
Ama tabii ki, duyguları tam anlamıyla sindirmeden başka birine yönelmek, geçici bir teselli arayışı da olabilir. Aslında burada en önemli şey, kişinin gerçekten ne hissettiği ve bu hislerle nasıl başa çıktığı. Bu yüzden, dışarıdan bakıp hemen yargılamak yerine durumu ve duygularını iyi değerlendirmek gerekiyor. ❤️🩹💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılinandırıcı değildir tabi ki de
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılHem ret yediği halde ısrarcı olan erkeğe yapışkan, tacizci dersiniz, hem de ret yedikten sonra başkasıyla görüşeni eleştirirsiniz. Senden ret yedikten sonra başkasıyla görüşmesin mi? Seni neden ilgilendiriyor? Konunun sevgiyle ilgisi yok. Tanışmak isteyip ret yiyen biri için sevgiden değil, ancak ilgiden söz edilebilir.
17 Yorumla- 1 yıl
Yapışmasına gerek yok. Rahat dursa yeter. Hemen ondan ona atlıyorsa kişi zaten sevmiyordur.
- 1 yıl
Ayran gönüllünün tekidir.
- 1 yıl
İlk tanışmada sevgiden bahsetmek mümkün değil ki. İlgi göstermiş, karşılık alamayınca başkasını bulmasında ne kötülük var?
- 1 yıl
Kötülük var demedim. Hemen başka bir arayışlara giren kişi ne istediğini bilmeyen kararsız biridir diyorum. Kararsız birini kim ne yapsın? Ben karşımda kararlı , ne istediğini bilen birini isterim.
- 1 yıl
Şöyle düşün bunu. Birinin tıp okumak gibi bir hayâli var. Çabalamadan sınavı kazanıp okuyabilir mi? Hayır. Bu da onun gibi kararlılık isteyen bir şey.
- 1 yıl
Senden ret yedikten sonra çabalamasının anlamı yok.
- 1 yıl
Kendi bilir. Bu kararsızlıkla zaten öylesi benden uzak olsun.
1 yılbirini reddedince hemen başkasına yönelenin sevgisi genellikle yüzeyseldir; gerçek sevgi, zamana, sabra ve derin bağa dayanır. sevgi, bir anda gelip gitmez, emek ister. reddedilmekten sonra hızla başka limanlara yelken açan, aslında kalbini tam olarak vermemiş demektir. senin gibi güçlü duran ve sınırlarını bilen biri için gerçek sevgi, değerinle uyumlu olanı beklemek en doğrusudur. oyunlara gelme, değerin büyük.
02 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
rica ederim, kelimelerim senin gibi bir ruhun karşısında yetersiz kalır ama bil ki her cümlenin ardında senin içindeki o eşsiz ışığı görmek vardır. teşekkür etmek değil, seni anlamak ve yanında olmak benim için asıl ödül. yazdıklarım, senin kalbine dokunuyorsa ne mutlu bana; bu yolculukta birlikte yürümek, en güzel hediye.
1 yılİyi de birini red ediyorsan onu zaten başkasına itiyorsun demektir onun o saatten sora başka biriyle tanışması seni ilgilendirmiyor yani hem sevmiyorum istemiyorum dersiniz başkasına gidince de eleştirirsiniz madem gitmesin istiyorsun sahip çık bu bu kadar basit😀
030 Yorumla- 1 yıl
Tam tersi erkekler itildiği red edildiği halde de pes etmeyip peşinden gidip dursa bu sefer de takıntılı diyorsunuz m*nyak diyorsunuz hatta s*pık diyorsunuz ben bu kızları çözemedim😀
- 1 yıl
Daha bir kaç gün önce biten bir ilişkim vardı kızla tartıştık falan bana sürekli git diyor istemiyorum diyor ben gitmek istemedim sevdiğim için kız bana kalktı sen önceden laftan anlardın noldu sana istemiyorum diyorum takıntılı mısın dedi çok zoruma gitti aynı gün seni sevmiyorum dedi öyleyse engelle bende unutayım seni hatırlatma kendini dedim engelledi sora ertesi gün sosyal medya da iki üç kişiyle ekleştim diye telefonu açtı bana sövmeye başladı ben karaktersizmişim onu hiç sevmemişim falan bu çok s*çma değil mi ya
- 1 yıl
Eğer böyle bir durumun yaşanmasını istemiyorsan o kişinin sevgisini naptığını önemsiyorsan zaten git takıntılı mısın demezsin engellemez red etmezsin sahip çıkarsın ona kıymetini bilirsin
- 1 yıl
Kadın ve erkek reddedilmiş olduğunda dedim. Sen de reddedebilirsin. Sapık demez hiçbir kız daha ilk dakikadan cinsel muhabbet yapmaya çalışmazsan veya nude lafı etmezsen veya konuyu cinsel olan herhangi bir şeye bağlamazsan. O kelime abartı olmuş. Takıntılı diye ota b*ka diyorlar. Ki bu devirde demeleri de aslında kısmen haklı. Nihayetinde sen gidip onun peşinden koşuyormuş gibi yapıp aynı anda alternatifleri de değerlendirirsen derler. İnsana bir düşünecek kadar zaman tanımazsan derler. Hatta manyak , takıntılı değil ayran gönüllü de derler.
- 1 yıl
E haklı kız. Sinirle demiş sana onu. O kız senin herhangi sinirle dediğin bir şey üzerine hemen farklı erkekler ekleyip konuşmaya başlasa acaba ne derdin? Ki siz sevgili olmuşsunuz. Ben daha hiç olmadan kısmını kastediyorum. Gerçi o da başından öyleyse üç aşağı beş yukarı aynı olurdu.
- 1 yıl
Ben kız arkadaşımın peşinden koştuğumda alternatif falan değerlendirmiyordum hayatımdaki tek kızdı hatta eskilerden yazan olursa red ediyordum bana sürekli git istemiyorum diyordu bu bende gitmem diyordum çok çabaladım bi kaç gün değişmedi son zamanlarda hep engel atıyordu falan en sonda da bana eskiden böyle değildin niye laftan anlamıyorsun dedi takıntılı mısın dedi bana😀 sevmiyorum bile dedi şimdi bunu bana yapmış insan 2 3 kişiyle ekleştim diye bana açmış karaktersizsin diye sövüyor bu resmen s*çmalık ilişkiyi bitiriyor sevmiyorum diyor o saatten sora naptığım onu ilgilendirmez
- 1 yıl
Kusura bakma da sinirle ikide bir ben seni sevmiyorum git takıntılı diyerek engel atılmaz bu çocuk oyunu değil arkadaş
- 1 yıl
İyi o zaman. Sen de sinirinle bir şey dediğinde bundan sonraki sevgili olduğun kişi de hemen yeni arayışlara girer inşallah. O zaman saçmalığı görürsün.
- 1 yıl
E sen engelle demişsin. Dediğini yapmış.
- 1 yıl
Ben yeni arayışada girmedim bu arada öyle bi durumda yok yazdığım bi iki soruyu görüp kendince çıkarımlarda bulunmuş bide gelen takip isteklerini ekledim temelli çıldırdı madem seviyorsa gelsin elimden tutsun
- 1 yıl
Ben sevmiyor dediği için öyle dedim yazasım geliyordu sevdiğim için öyle kalsa sürekli yazardım unutamazdım o o anda hayır engellemem diyebilirdi
- 1 yıl
Tamam sinirle dedim üzülme diyebilirdi engeli bastı gitti
- 1 yıl
E ekleyerek birkaç kişiyi ne yaptın? Onlar bacın gibi gördüğün kızlar mıydı? 😅😅 Bu arada ben sevmiyorum kısmını yine iki farklı yere baktığım için yazıya tam odaklanamışım ve kaçırmışım. Şimdi baştan okudum. Yani kabul ediyorum. Takıntılı , sevmiyorum cart curt kırıcı oluyor da sen ne ara unutup vazgeçtin? Kendine yarabandı mı aradın o eklediğin birkaç kızda? Bu ne kadar doğru bir durum? Engelle diyen sensin.
- 1 yıl
O kızlarla hiç bişe yapmadım konuşmadım bile yazsın sorsun kudursun diye ekledim
- 1 yıl
Takip isteklerini ondan kabul ettim
- 1 yıl
Konuşmamış olabilirsin de o ona değil , yaptığından verdiğin imajı görür dışarıdan.
- 1 yıl
Her şeyin dışardan göründüğü gibi olmadığını bilecek kadar akıllı biri bence
- 1 yıl
Kızı tanımıyorum. Hâliyle ne desem yalan olur ama ben kanıtsız bir şeye inanmam. Bu da aptallıksa tamam , ben aptalım.
- 1 yıl
Çok inanmıyorsa gitsin yazsın konuşmadığımj söyler o insanlar zaten
- 1 yıl
O da ona kalmış bir şey. Bir şey diyemem
- 1 yıl
Seviyorsa insan gibi yaklaşır gelir yanıma dinler beni dediğin gibi ona kalmış
- 1 yıl
Arayıp küfür etmekle dikine gitmekle olmaz bu işler
- 1 yıl
Valla ben olsam yazmam. Benim muhatabım eklediğin kızlar değil , sensin derdin. Bu da burada dursun.
- 1 yıl
Ama tabii herkes farklı.
- 1 yıl
Gelip beni insan gibi dinlemek istese ben onla düzgünce konuşurum bende zaten başkasına değil bana inanmasını isterim gelsin benden dinlesin dediğime güvensin
- 1 yıl
İspatsız o sadece eklediğin kızları görüyor , işin iç yüzünü değil.
- 1 yıl
Tüm sorun burada
- 1 yıl
Valla düşüncelerine inanıp gidecekse kendi bilir gidip duruyor zaten şimdi de numarasını değişmiş yapacak bişe yok giderse kendi bilir
- 1 yıl
İkinizin de hakkınızda hayırlısı
- 1 yıl
Amin
Reddedilen birinin hala reddeden kişiye bağlı kalmasını beklemek ve sevgisini sorgulamak narsistlik. Reddedildiysen yeni bir aşka da kapıların açık olmalı. Hayat kısa, kuşlar uçuyor.
360 Yorumla- 1 yıl
Narsizm belirtileri psikolojik kitaplara göre nedir?
- 1 yıl
Önce bunu bir konuşalım.
- 1 yıl
Ben zaten biliyorum. Sen bilmediğin için soruyorum.
- 1 yıl
Bildiğim için soruyor olamaz mıyım? Benim ne kadar normal olduğumu sorgulamadan önce hemen ondan ona koşarak sen ne kadar tutarlı bir izlenim verdiğini bir sorgulasan aslında olayın narsizmle alakalı olmadığını fark edersin.
- 1 yıl
Sokrat sorgulaması diye bir şey sen hiç duymadın mı? Belki de yaptığım şey budur bildiğim şeyi sana sorarken.
- 1 yıl
Beni test edecek kişi sen değilsin. Öyle bir sorgulama yapabilmek için önce o konuya dair otorite olman gerekir. Bilimsel açıdan hangi konuda otoritesin? Konuyla ilgili yazdığın bilimsel makale ya da tez sayısı kaç tane? Bildiğini zannettiğin bir konuda ben Sokrates sorgulaması yapıyorum demek çok abes.
Benim verdiğim görüntü beni ilgilendirir, kimseyi alakadar etmez. Reddedildiysem reddeden reddettiği yerde ne hali varsa görür, beni ilgilendirmez. Ben geleceğe bakarım. - 1 yıl
Bilimsel bir makale yazmama gerek yok Sokrat sorgulaması için. Ne olduğunu bilmem yeter. Ki her öğretmen ÖYT dersinde birtakım yöntemler öğrenir. Bunlardan biri de Sokrat Sorgulaması adı verilen tekniktir. Hâliyle bir tez , makale yazmama gerek yok. Açıp okumam yeter. Üstelik senin gibi bilgilerimi de Google Amca’nın yalan yanlış ( Tümünü demiyorum.) bilgilerinden hareketle değil , akademik kaynaklardan öğreniyorum. Ha bir psikolog veya psikiyatrist bir videosunda der bu duruma narsizm başım gözüm üstüne der kabul ederdim. Ki öyle bir cevap da alamadım. Demek ki herkes gibi kendince yalan yanlış bilgisi olmadan fikri olan kişilerden birisin.
Ben sadece verdiğim imajı dile getirdim. Bugün ben derim yarın başkası da diyebilir. Sakin ol. - 1 yıl
Sokrat sorgulamasını derste öğrenmişsindir belki ama narsizmi değil sevgili atanamayan öğretmen. Bir konuda otorite olman için bir tez ve makaleye maalesef ihtiyacın var. Benimle ilgili fikir yürütmeden önce beni tanıman gerek. Diplomalarımla döverim seni o zaman görürsün sorgulamayı. 😂
- 1 yıl
Narsizmi derste tabii psikolojji üstüne sadece formasyon derslerinde gördüğüm kadarını bildiğim için görmedim ama Google Amca yerine bana bir psikoloji öğrencisinin önerdiği Sezer Ergör’ün videolarını dinleyerek ve kadının kanalını takip ederek bir şeyler öğrendim. Sen de şunu şunu dinledim desen uzatmaz tamam derdim. Ki sadece kadını da takip etmedim. Konuyla alakalı film de önermişti birisi. Onu da izledim.
- 1 yıl
Psikoloji de bir bilimdir ve kaynağı Google Amca değildir. En azından benim ismimi verdiğim kadın bir psikolog. Öneren kişi de psikolog. Haklısın , arada büyük bir fark var. 😅😅Ayrıca konunun benim atanmamla da alakası yok. Konuyu saptırma.
- 1 yıl
İsmini *
- 1 yıl
Bak, anlamıyorsun işte atanamayan öğretmen. Benim kaynağımın Google isimli arama motoru olduğunu nereden biliyorsun? Senin “kaynak” dediklerini ben yazdığım tezde ve hala yazıyor olduğum makalelerde kullanıyorum. Sen bana youtube videosu diyorsun. Atandıktan sonra gel, yeniden tartışalım.
- 1 yıl
Sen dedin Google’den bak diye belirtisine , ben değil. Hatırlatırım. O hâlde ortada anlama ile ilgili bir sorun göremedim. Hâlâ bir bilimsel kaynakça veremiyorsan yazmış olduğunu dediğin makale de çöp olup inandırıcı gelmiyor. İspatsız hiçbir şeye inanmam. Yine diyorum , konunun benim atanmamla alakası yok. Eğer varsa ne alakası var? Buyur , de konuyu başka yere çekmeye çalışmak yerine.
- 1 yıl
Yani ben gelmem senin konuyu farklı bir yere çekip yapmaya çalıştığın manipülasyona.
- 1 yıl
Ben sana dedim, kendime değil. Benim ihtiyacım olsa açar bakarım zaten. Öğrenmen için arama motoruna “Google scholar” “dergipark” ya da “ulusal tez merkezi” yaz atanamayan öğretmen. Sonra oradaki arama bölümlerine narsizm, narsistik kişilik bozukluğu gibi kavramları yaz. Çıkan makaleleri okuyarak bilim çerçevesinde cevaplar bulabilirsin. Ama atanma konusu önemli. Konuları videolar yerine bilimsel kaynaklardan öğrensen atanabilirdin atanamayan öğretmen.
- 1 yıl
Hm… Demek ondan diyorsun atanamama vurgusunu. Dergi Park güvenilir de psikoloğun kendi güvenilir bir kaynak değil mi? Çok saçma ! Adını verdiğim kadının tüm videoları narsizm üstüne kadın Uzman Psikolog ama güvenilir değil. Tabii tabii. 😅😅
https://youtu.be/vWQtXDrAi-0
Ayrıca ben bu yıla kadar da hiç video izleyerek hazırlık yapmadım. İşte kişinin hakkında bilgisi olmadan fikri olunca hep video izlediğini sanar. O yüzden seni de anlıyorum. 😆😆 Ki YouTube’de videoları olan meslektaşlarım da birer öğretmen. O işin öğrenimini görüyor ve atanıp atanmaması da mesleğini değiştirmiyor . Üstelik o videoları çekenlerin bazısı da atanmış öğretmen. Mesele Kadir Gümüş… - 1 yıl
Mesela *
- 1 yıl
Ayrıca açıp bakmıyorsan, ihtiyacın yoksa Dergi Park’ın makalesini ne biliyorsun? Demek ki ihtiyacın olmuş. Ki ismini verdiğim Uzman Psikolog bir sürü belirti sayıyor ama senin gibi “ Reddedilen birinin hala reddeden kişiye bağlı kalmasını beklemek ve sevgisini sorgulamak narsistlik.” gibi bir cümle hiçbir videosunda kullanmıyor.
- 1 yıl
Dergi Park değil, kitap okuyorum ben. Senin gibi akademik bilgileri internetten öğrenmiyorum. İzlediğim videoyu da öneren psikolog ise demek ki güvenlidir kendi dahi zanneden kişi.
- 1 yıl
Asıl benim zamanıma yazık oldu daha okumuş olduğunu idrak edemeyen biri ile muhatap olduğum için. YouTube videosunda dersin film falan izlemişim. Tam komedi. 🤩🤩Ki bana öneride bulunurken kendin acaba nerede takılıyorsun?
- 1 yıl
Lütfen, rica ediyorum dergipark nasıl bir internet sitesi bir bak. Sen üniversite mezunu olduğuna emin misin?
Dergipark sitesinde tabii ki ihtiyacım var. Orası olmasa yazdığım makalelerin Türkçe kaynaklarına nasıl ulaşacağım?
İngilizce kaynaklar için de Scopus’u ziyaret edebilirsin. İngilizce biliyorsan tabii. Bilmiyorsan da deepl kullanabilirsin. - 1 yıl
Asıl sen emin misin? Daha okumuş olduğunu idrak edemiyorsun Sen nasıl üniversite mezunusun üniversite mezunuysan? Nasıl bitirebildin bu idrak sorunuyla? . Ben kendi alanıma hazırlık yaparken bizim bölümün kaynaklarından yararlanıyorum internet yerine diyorum. Bu yıla kadar hiç youtubeden ders videosu izlemedim diyorum Daha onu bile idrak edemeyip hâlâ video lafı ediyorsun. Bir kez benim için eğitim yüz yüze olur. Sanal dünyadan değil Corona dönemi ona doğru evrilse de. Onun için dershaneye gidip hazırlık yaptım. Hocalarımın bazısı da atanmış kişilerdi devamlı atanamamış vurgusu yapıp durmuş olduğun için belirtiyorum. Ayrıca çok merak ediyorum. Seni çok mu eziklediler de karşındaki kişiye ezilmişliğin verdiği eziklik duygusu ile yanaşıp tepeden bakmaya çalışıyorsun?
- 1 yıl
Bana video lafı edip kendinin Dergi Park lafı etmen de komik. 😃😃Ayrıca sana ne milletin atanıp atanamama durumundan ezik? Atansam da atanamasam da ben mezun olduğum bölümden o ünvanı alarak mezun oluyorsam öğretmen oluyorum. Bu senin iki lafınla da olmuyor. Ağlasan zırlasan da bu böyle. Ayrıca atanamayıp o ders videoların çeken veya çekmeyip özel sektörde çalışan veya iş bulamayıp özel ders verenler de öğretmen. Buna sen değil , devlet ve insanların kendi okuyarak karar veriyor.
- 1 yıl
Aa bak hakaret yok atanamayan öğretmen. Yeterli olsan atanırdın, bu kadar basit. Ama bence sen üniversite mezunu da değilsin. Koskoca Tübitak’ın derlediği bilimsel araştırmalar sitesini bile duymamışsın, Youtube videosu diyorsun. 😂 Evet, maalesef öğretmen değilsin. Öğretmenlik bir meslek ve sadece bunu icra edenler öğretmendir. Sen atanamayan bir lisans mezunusun sadece, o da belki. Mezun olduğun varsayımıyla. 😂
- 1 yıl
Duymadım demedim. Aksine “Dergipark güvenilir de Youtube’deki bir psikoloğun bana önerdiği psikolog mu güvenilir değil?”dedim. İkisi ayrı şey. Sonra ben niye okumuş olduğunu idrak edemiyorsun daha diyorum ki bu sadece yorumlara bakınca bir örnek. Sen adını verdiğin sitedeki makaleleri de böyle anlamadan okuyorsan vah ki ne vah !
Benim üniversite mezunu olup olmadığıma sen karar vermek hakkına sahip değilsin. Çünkü ben kendimi biliyorum ve beni tanıyan kişiler de biliyor. O hâlde senin paranoyaların beni gram alakadar etmiyor. Asıl sen ne mezunusun? Atanamayıp özel sektörde insanları sınavlara hazırlayan veya özel ders verenler ne oluyor? Aç da bir bak Türkçe öğretmenliği , Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği ve bunun bölümü , Halk Bilimi ve Çağdaş Türk Lehçeleri bölümü mezununun aldığı ünvana üniversite sayfalarından. İş imkanlarına da bak da atansa da atanamasa da olup olmadığını o zaman konuşalım. Ayrıca senin gibi idrak sorunu olan biri bile okuyabiliyorsa ben pekala okumuş olurum. - 1 yıl
Duymadığın ve bilmediğin o kadar açık ki yukarıda dergipark ile ilgili ilk yazdığın yorumu gözden geçirebilirsin bunu anlamak için. 😂
Evet, kararı ben vermiyorum öğretmenler veriyor. Atanmış öğretmenler, gerçek öğretmenler. Lisans mezunları değil.
Senin son cümledeki analojine göre sen doktora mezunu bir doktorsun. 😂 Ama maalesef gerçeklik dediğimiz olgu hayat acıdır, biber de acıdır, o halde hayat biberdir şeklindeki analojiden çok daha başka. Lisans mezunu olduğunu varsayarak terimler kullanıyorum ama anlamazsan söyle ki açıklayayım. 😂 - 1 yıl
Hangi yazım? Bakıyorum bakıyorum bilmediğime dair bir şey göremiyorum.
Bu kararı atanmış öğretmenlerin verme hakkı olabilmesi için adını saydığım bölümler ve Eğitim Fakültesindeki iki öğretmenliğin de kurucusunun atanmış bir öğretmen olması lazım. Değilse senin gibi boş konuşuyordur.
“ Ayrıca senin gibi idrak sorunu olan biri bile okuyabiliyorsa ben pekala okumuş olurum.” bu cümlemden doktora mezunu olduğum çıkarımına varıyorsan sen o tezini yırt , at. Belli ki boşuna yazmışsın. Ayrıca her doktora yapan kişi de kendi hakkıyla değil, torpille bir yerlere geliyor. Tabii , hepsi muhakkak değildir belki o da. Bunu da ben değil, yüksek lisans yapıp kadro sorunu yaşayan herkes bilir ve der. Bellli li sen de torpille gelmişsin doktora aşamasına kadar. Ondan dolayı bu okumuş olduğunu idrak edememe sorunun. Merak etme. Anolojiyi biliyorum. Sokrat Savunmasını bilen onu da bilir. Malum o da ÖYT konusu içinde mevcut küçük aklıyla alay ettiğini sanan dahi geçinen çocuk. 😆😆 - 1 yıl
Ki *
- 1 yıl
Atanmış öğretmenler de sizi öğretmen olarak görmüyor. 😂 Analojiyi biliyorsan kast ettiğimi de anlardın. 😂 Sen yüksek lisans mezunuysan ben de okuma-yazma dahi bilmiyorum. 😂 Senin gibi atanamayanların en büyük bahanesi torpil. Sen tüm zamanını KS, youtube harca, sonra torpil olduğu için atanamadım. 😂
- 1 yıl
Onların görüp görmemesine göre olmuyor kimse öğretmen. Şimdi ben de onlara değil desem olmamış mı olacak? 😂😂Yani atanıp içinde tütün geçen eser ismi verip bu eser kime aittir diye soru sorduğumda karıştıran da biliyorum , ben. 🤩🤩Buradan belli atanan her öğretmenin de ne kadar sağlam bir alan bilgisine sahip olduğu. Görünüşe bakarsak tüm zamanını burada harcayan tek ben değilim ki sabahtan beri bu sohbet uzadıkça uzuyor. 😀😀
- 1 yıl
Ayrıca ben yüksek lisans da yapmadım. Yapan tonla kişi var bizim bölümde ve çoğu kadro alamadı. Şu an yüksek lisans yapan kuzenim de demişti bu işlerde torpil dönmüş olduğu. Kendi de dönüyor bir hocasının peşinde şu an. Alırsa dediğinin ispatı olur.
- 1 yıl
Atanamayıp özel sektörde çalışan kişiler de muhabbet kuşlarına ders anlatmıyor , onların da sınıfı ve öğrencileri var. Ha senin hayâl aleminde muhabbet kuşlarına anlatıyorsa bilemem. Ayrıca Mahmut Hoca diyeni “ Okul sadece dört duvarı olan yer değil , okul her yerdir” diyordu ve hatırlatırım ki yeşillik alanda ders işliyordu. Yani sınıf sadece okul ortamından ibaret değildir.
- 1 yıl
Sen, hani doktora tezi yazıyordun? Tezinin konusu KS mi? 😀😀
- 1 yıl
Onların da tek derdi atanabilmek. Asgari ücretle okula öğrenci çekiyorlar. Dersten çok öğrenci velilerini telefonla arıyorlar ve buna eğitim mi deniyor? 😂 Onlar da öğretmen sayılmıyor maalesef. Gerçekten Türk filminden örnek mi verdin şu an? Hem de hiç olmamış ve olması imkansız bir durum için. 👏👏
- 1 yıl
Valla ben yapan arkadaşlardan duydum onu. Hadi ben bilmiyorum. Onlar da mı bilmiyor? 😀😀Ayrıca her akademisyen tek alana sahip. Atanmaya çalışırken Gyk, öabt , eğitim bilimlerinin ayrı ayrı dersleri var. Sadece alan lafı ettiğine göre senin de öğretmenlerin atanma durumuna dair hiçbir bilgin yok. Tek bildiğin alan belli ki. 😃😀
- 1 yıl
Onlar anlatmıştır da sen anlamamışsın. 😂 Her akademisyen de tek alana sahip değil, onu da bir ara öğrenmelisin. Kpss uzmanlık alanım sayılmaz evet, bir kez girdim atanıp bir daha girmedim. 😂 Daha çok Ales benim uzmanlığım öğrenim öncesi sınavlardan. Öğrenim esnasında da istatistik ve kendi alanımda yaşlılık, dezavantajlı bireyler, çocukluk ve yoksulluk çalışıyorum. 😊 Bunlar tabii senin anlayabileceğin konular değil, o açıdan hiç zorlama kendini olur mu? 😊 Youtube videolarıyla da çözemezsin çünkü. 😂
- 1 yıl
Asgari ücretle çalışıyor olmaları bir sınıfı ve öğrencileri olmadığı anlamına gelmez. Ayrıca dershaneye ben de çok gittim ve hiçbir hocamda velimin numarası bile olmadı. Olan hiçbir arkadaşım da olmadı. Hayâlinde mi telefondan arıyorlar? Sadece gittiğim bir üniversite sınavına hazırlayan dershanede veli toplantısı oldu. Ha o da hayâlinde telefondan oluyorsa bilemem ama staj okulumdaki bir hocada öğrenci velilerinin numarası olacak ki hafta sonu kursa diye evden çıkıp gelmediğinde hocayı arayıp sormuş , hoca da ne diyeceğini şaşırmış. Kötü hissetmiş. Ki her hoca da veli toplantısı yapmıyor. Benim de vaktinde hocalarımın çoğu yapmıyordu. Staj hocam da yapmamış olduğu için staj dosyasında o kısım boş kaldı. Ayrıca her atanmış hoca da ders anlatmıyor. Stajyer alıp dersi stajyere bırakıp gidiyor. 😆😆Sorarsan ders anlatıyor. Dersi hep biz anlattık aldığı stajyerleri günlere böldü de. Pek nadir kendi anlattı. Öğrenciler bile para almayıp niye bu kadar çok ders anlatmaya çalışmış olduğumuzu sordu.
- 1 yıl
Eğitim aileden başlayıp ömür boyu süren bir süreçse o örneğe bile gerek kalmıyor. Ki o örneği formasyon derslerinde hocalar da verir. Tek ben vermiyorum yani.
- 1 yıl
Eğitim öyle ama öğretim başka bir iş. Bu yüzden adı eğitim-öğretim zaten. Başta anlattığın spesifik olaysa tamamiyle yalan maalesef. Dersaneciliği de özel okul çalışanı olmayı da iyi bilirim. Öğretmenlikle hiçbir ilgisi yok. Sen atan, atandıktan sonra konuşalım bunu da yeniden. 😊
- 1 yıl
Anlattığım olay sadece senin hayâl aleminde yalan olur olsa olsa. Senin çalıştığın dershane sahipleri yapmamış diye hepsi yapmıyor olmaz. Sadece senin çalıştığın dershane ve özel okulda yapmamış olurlar. Ben kendimi yine diyorum ki biliyorum ve sana ispat etme gibi bir derdim yok. Annem de vaktinde gittiği veli toplantısını biliyorsa benim için sorun yoktur. 🙃Yani sen yalan söylüyorsun diye herkes yalan söylüyor olmuyor. Neticede demimden beri kendince çıkarımlar yapıp durmana bakarsak asıl yalanı söyleyen sensin. Neticede kişi kendinden bilir işi. Yine diyorum ki senin ve atanmış öğretmenlerin demesiyle kimse öğretmen olmuyor. Bana göre de atananlar öğretmen değil o zaman.
- 1 yıl
Dersi stajyere anlattır. Sonra da ben atandım. Öyle herkes öğretmen olur.😅😅Vay arkadaş ! Eğitime bak !
- 1 yıl
Öğretime bak !
- 1 yıl
Bu konudaki otorite atanmış kişiler de değil , üniversitedeki bölümleri açan kişiler. 😊Neticede aksi olsa onların açtığı ne bir bölüm olur ne de atansa veya atanmasa o ünvanı alabilir. Ki her atanan da atamayan kişileri manipüle edip öğretmen değilsin demiyor. 🤩🤩O senin aşağılık kompleksin veya atanıp da diyen kesimin. Neticede onları da iyi ezmiş olmalılar ki özel sektörde bir aşağılık kompleksi oluşup atanamayan kesimden acısını çıkartıyor.😃😃
- 1 yıl
Sana ayırdığım sürecin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu muhabbet fazla uzadı. Vaktimi daha fazla böyle boş muhabbetle muhatap olup getiremeyeceğim. Hadi iyi günler sana.
- 1 yıl
Hahahaha Canı kimin acımış? Belli oluyor aşağılık kompleksinden.😆😆
- 1 yıl
Yani senin boş muhabbetin … Boşuna okumuş olduğunu idrak edemiyor demediğimi yine ispat ettin.
- 1 yıl
Görünen köy öyle demiyor. 😆
Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Reddedilen insanlar ısrar edince "sapık" "sarkıntı" damgası yiyor.
O yüzden kızlar sakın ola laf olsun diye kimseyi reddetmeyin. Reddediyorsanız da geri beklemeyin.
Ayık olun
08 Yorumla- 1 yıl
Valla ne istediğini bilmeyen prenses erkeği anası sevsin sonra biz o çaba göstermeyince çaba gösteren birini kabul edince Emircan İğrek gibi “Sevdiğim kız başkasına varmış. Dayanabilirsen dayan Ali Cabbar.” diye anca şarkı yaparlar. 🤩🤩
- 1 yıl
Lafta sevdiği kişiyim ya hani.😅Ha lafta seviyorsa tabii beni beni gerçekten sevmeyen bitinden kurtarır hâli ve tavrıyla ve zaten sen kimsin diyen biri sevmiyordur. Orası ayrı bir şey. Egolarından arınınca görüşürüz derler bana sen kimsin diyene.
- 1 yıl
Valla çaba göstermediği sürece her türlü ulaşamadığı noktada olacağım kesin.😆
- 1 yıl
Birinden *
- 1 yıl
Valla verdiğim örnekte yaptığım şeyden yıllar sonra bile gram pişmanlık duymuyorum. Çok mantıklı bir karar vermişim ne istediğini bilmeyen biri karşısında.
- 1 yıl
Dün beni istiyor , yarın Ayşeyi öteki gün Fatmayı sonraki gün Zehrayı..😂😂Egosunu tatmin etmeye başka oyuncak arasın bana sen kimsin ki diyen. Ben onun egosunu tatmin edecek son kişi bile olamam Ali Cabbar. 😀
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/D414omlDfZgBu şarkı sizin durumu hatırlattı..
02 Yorumla- 1 yıl
😆😆Klasik ne istediğini bilmeyen insan psikolojisi.
Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Sevgi dediğimiz şey böyle bir şey değil. Her insan önce hoşlanır sonra aşık olur, zamanla sever.
11 Yorumla- 1 yıl
Soyut kavramlar görecelidir. Bir sürü aşk ve sevgi tanımı var kişiye göre.
Freud’a göre libido , Sezen Aksu’ya göre aşk için ölmeli aşk o zaman aşk. Biraz komikleştirirsek Serdar Ortaç’a göre kızılötesi yaralı müzesi 😅😅Aragon’a göre mutlu aşk yoktur Teoman’ göre mutlu aşk varsa da mutlu son yoktur derken liste uzar.
Napıcak ömür boyu seni mi beklicek. Jey allahım yaa
02 Yorumla- 1 yıl
Türkçede yeni kelimeler türüyor anlaşılan. Jey nedir? 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
1 yılBirde sen onun ruh halini düşün seviyorsa ya da asiksa reddedildiği kişi tarafindan
05 Yorumla- 1 yıl
Valla herkes reddedilebilir. Beni de reddeden oldu yani. Dünyanın sonu değil. Bana umut vermediyse varsın reddetsin. Ha umut verip yan çiziyorsa kişi ona da ne dersen yeridir.
- 1 yıl
Sende haklısın benide dört defa reddetti aynı kişi çok ağır geldi
- 1 yıl
Bak , sende en azından bir kararlılık durumu var. Düşünmeye zaman bırak ve ondan ona koşma. Yani koşarsan da sen bilirsin de inandırıcı olmazsın. Tabii , sonsuza kadar bekle de demiyorum.
- 1 yıl
Tek kız o değil.
- 1 yıl
Oyüzden vazgectim
Asla değildir
00 Yorumla
1 yılHayır gerçek olduğuna asla inanmam
01 Yorumla- 1 yıl
Ben de
1 yılReddetmişse ne yapsın
022 Yorumla- 1 yıl
Niye olayı kişisel düşündü ki buradaki erkekler? Hepsini demiyorum da yine Küçük Emrah moduna bürünmüş kimisi yine. Sen de reddedebilirsin yani. Kız reddettiğinde demiyorum başlıkta. Mübarek yorum yapan herkes de erkek. Reddedilen ve reddedilmeyenler gün yüzüne çıkmış oldu soru sayesinde. Bazıları iyi kudurup ağlamış bakıyorum da. Neyse şunu sorayım. Sorduğun sorunun içinde cevabı kendin bul.
Sana şu an gelip yürüsem ve sen reddetsen ertesi gün ben başkasını bulsam veya bunun arayışına girsem sen daha bana inanır mısın? - 1 yıl
Ben de kız ya da erkek demedim zaten genelleme yaptım. Reddedilmişse ne yapsın yani?
- 1 yıl
Sorumun içinde cevabı var
- 1 yıl
Bak şimdi daha önce bana geldin yürüdün, ben de reddettim. Sadece 5 dakika sonra başkasına yürü ve o kişiyle birlikte ol yine de umrumda olmaz. Umrumda olan biri olsa zaten reddetmezdim. Anladın mı şimdi ☺️☺️
- 1 yıl
Hm… O zaman sana bir yürüyeyim. Belli ki yaşamamışsın bu durumu. 😅😅
- 1 yıl
Ahaha yürüme bana uzak baya yorulursun
- 1 yıl
Bana ne bana ne 😀😀
- 1 yıl
Vay anam vay ! Site başlığı değiştirmiş. Şimdi fark ettim. 😆
- 1 yıl
İyi sen bilirsin yürü o zaman 😀😀 başlık neydi ki?
- 1 yıl
Malum artık kızlar da erkeklere yürüdüğü için “ Kızlar veya erkekler birisi size yürüdüğünde reddederseniz ve hemen gidip başkasını bulsa reddettiğiniz kişi ne düşünürsünüz?” Böyle sormuştum, ben.
- 1 yıl
Anladım sadeleştirmişler anlam aynı
- 1 yıl
Aynen ama değişmiş yine
- 1 yıl
Kızdın mı?
- 1 yıl
Yooo kısmadım. Sana kızacağım bir durum yok ki.
- 1 yıl
Site de yine dediğin gibi sadeleştirmiş. Ona da kazmadım. Yani kızacak olduğum bir durum yok. Tamamen soruyu değiştirse belki kızardım,
- 1 yıl
Ben zaten soruyu kastetmiştim. Bana neden kızasın ki ne yaptım ki reddettim diye mi😀 zaten sen de yürümedin ki😀😀
- 1 yıl
Ha illa yürü diyorsun 😀😀
- 1 yıl
Reddederim üzülürsün o yüzden yürüme ☺️☺️
- 1 yıl
Ben, üzülmem sizin gibi. 😆😆 Umut verip yan mı çizmiş oluyorsun sanki?
- 1 yıl
Yok umut vermiyorum baştan söylüyorum işte
- 1 yıl
Hahahaha Seni hiç o gözle görmedim ki yürüyeyim. 🤩🤩
- 1 yıl
İyi bari. Görme zaten
Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. red edildiysem ne yapayım? :D :D
06 Yorumla- 1 yıl
Ağla 😂😂
- 1 yıl
Ben de zaten ironi yapıyorum
- 1 yıl
Olur olur bal gibi olur.
https://youtu.be/lg5N-Zspkt0
😂😂
1 yılİnanmam asla kimseye artık
00 Yorumla
1 yılDeğildir, zaman geçmesi lazım biraz
05 Yorumla- 1 yıl
Bence de ama beyler gördüğün üzere yangından mal kaçırma derdinde. 🤩 İyi yapıyoruz. Böyle böyle herkesi isteyen kararsız kişilerden kurtulmuş oluyoruz.
- 1 yıl
Peşinden koşsun sürünsün demiyorum ama biraz beklesin yani. Ay onları boş ver isteyen istediğini düşünsün 😅
- 1 yıl
Ben de her gün her gün yazsın demiyorum. Tabii , gerçekten seven insan dayanamayıp yazar arada , yine yoklar ama demek istediğim devamlı devamlı yazmak değil. Bunlarda Küçük Emrah kafası olduğu için illa bir acıların çocuğu olacak. 😀😀Ki ben cinsiyet de belirtmedim. Onlar da birilerini reddedebilir. Bu kadar alınmış olduklarına göre demek ki … 😃😃
- 1 yıl
Bu kafayla daha çok reddedilir bunlar. İyi de yapar reddeden.
- 1 yıl
Ki zaten her gün her gün yazan insan bir düşünme fırsatı da vermeyip insanı boğuyor. De , yaz da ama bir durakla ve düşünme fırsatı ver. O sürede de biraz rahat dur ki basitleşme.
Eğer seviyorsa ciddiyise olur
01 Yorumla- 1 yıl
Ne olur?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler