Artık birine şans vermek istiyorum ama karektere baktığım için nasıl anlarım içini?

Programcıyım kendimi fazla geliştirdim , dünyayı değil ama çok yeri gezdim gördüm, hayatı yaşayıp gördüm öğrendim çözdüm ve ayakta kalmasını tek başıma öğrendim. Hastalığımı annem ailem sülalem sayesinde doktorların yardımı ile yendim yeniyorum. Bir zayıflamam kaldı , oda oluyor başladım iyi gidiyor.. Hayatıma da artık mantıklı birini almak istiyorum çünkü birini sevdim ve aklı sadece o şeyde idi halbuki insan sevdiğini gözünden sakınırdı, bağlı kalır onunla ciddi yolda ilerlemek isterdi ama o farklıydı hayalleri benimle başkaydı. Karşıma mantıklı birisi çıkınca inşallah kabul edeceğim çünkü artık büyüdüm ve gerçekleri görüyorum.. Aklımda bir kaç isim var; onlara benzeyen karakter olarak birini istiyorum. Birisini sosyal ağlardan fenomen takip ettim 10 yıl ona benzeyen birisi olsun istiyorum tek hayalim aslında veya spor hocam gibi anlaşabileceğim birisi veya iş yerinde ki eski patronum gibi hata babam gibi delikanlı biri istiyorum. İyide bunu nerden bileceğim ki? İçini nasıl göreceğim?

Artık birine şans vermek istiyorum ama karektere baktığım için nasıl anlarım içini?