Aslında insanlar özünde iyidir de işte. Özü olan insan pek kalmadı..

Aslında insanlar özünde iyidir de işte. Özü olan insan pek kalmadı..

Kadınlardan kim neyi ister bilmem. Ben, bana göre cevap veririm. Bir erkekte ilk olarak güveni ve kararlılığı görmek isterim. Çünkü bir erkeğin kendine olan inancı, duruşuna ve tavrına yansır, bu da benim gözümde doğal bir çekim oluşturur. Erkeğin sadece dış görünüşünden ziyade, nasıl bir karaktere sahip olduğuna da bakarım. Dürüstlük, zekâ ve empati gibi özellikler, ilk izlenimi gerçek bir cazibeye dönüştürür.
Aklı başında bir kadın erkekte sorumluluk bilincinin olduğunu görmek ister sonra dinine önem veren bir kadın ise erkeğin dinini güzel yaşadığını görmek ister (namaz vs.) ekonomik olarak güçlü mü bunuda görmek ister tabi sevgide önemli ama sevgi karın doyurmaz biliyorsunuz ki ….. daha eklenecek çok şey var ya her konuda ama her konuda destek olduğunu görmek ister bi başarı elde ettiğinde onunla gurur duyduğunuzu görmek ister küçümsemenizi değil.. Bir kadını ne söylediğini anlamasanız bile çözüm bulamayacağınızı düşünseniz bile mutlaka dinlemenizi ister , sorununa çözüm bulamasanız dahi onu dinlemeniz ve bu konuya çözüm aramanız bile yeterli yani dinlenmek ister , gibi şeyler işte.
-Özgüven.
-Baba olacak nitelik.
Bir kadın bir erkekte güç görmek ister ki gücün ondaki karşılığı neyse o’dur. Birisi için paradır, diğeri için kastır, başka birisi için beyin, haysiyet, uzun boy, yakışıklılık vs. Kişinin kendisinde tanımladığı ve gücü anlatan neyse onu görmek ister. Bence feminizmin önündeki en büyük engel de bu. Ne yazık ki ilkel tarafımızdan koparmıyoruz ve bir şekilde o kodlamalar ile devam ediyoruz. En azından benim analizim bu şekilde.
Öz meselesi gerçekten önemli, günümüzde o kadar farklı beklenti ve izlenim var ki, insanın kafası karışabiliyor. Genelde kadınlar, erkeklerde dürüstlük ve samimiyeti görmek ister, çünkü bu güven oluşturur. Her şey çok hızlı değişiyor, ama insanların kalbindeki iyilik sabit. 😊 İlk izlenimde doğal bir tavır, içten bir gülümseme ve empati yeteneği dikkat çeker. İnsanlar doğal olduklarında, kendi özlerini yansıtmayı başarıyorlar. Güven veren bir yaklaşım, karşı tarafı da açar ve açık bir iletişim sağlar. Şimdilik sağlıcakla kal ve umarım istediğini bulursun! 🌟
Cevap
14Cevap
para olabilir
Birbirine Deli gibi aşık bir çift varmış adamın birgün aklına bir şeytanlık gelmiş demiş bakalım bizim hatun beni gerçekten seviyormu diye şunu bir deneyim demiş, ormana gitmiş ormanda parmağına ufak bir kesik atmış. hasteneye gitmiş arkadaşlarına şeyimi kestim demiş arkadaşları durumu eşine bildirmişler. adam akşam eve geldiğinde bakmış ki karıda surat bir karış bu bir kaç gün böyle devam etmiş
En sonunda adam hatun neyin var neden hiç konusmuyorsun günlerdir suratın beş karış deyince kadın sen şeyini kesmişsin daha ben senle yaşayamam annemin evine gidiyorum demiş.😀
Sağlam bir karakter (sevdiği kadını kendi kaygıları yüzünden yarı yolda bırakmayacak bir adam) içten bir gülüş.. para ve yakışıklılık gelip geçici durumlar. Yoklukta da varlikta da sağlam karakterli bir adam olabilmesi "seni seviyorum" diyebilmesi..
kadin oldugunu hissettirecek bir erkek oldugunu gormek ister, ilk andan cok parasi olmasini, cok guclu olmasini, ustduzey bilgiye sahip olmasini beklemez kadin ama "potansiyeli" gormek ister. kadin erkekte bir seyleri yapabilme kuvvetini sezmek ister
Doğru okumuşsun tebrikler
Sağlam bir karakter ve tutarlılık. Bunlar fazlasıyla önemli.
İlk görmek istedikleri içinde arkadaşlarına hava atabilecekleri story çekebilecekleri lüks bir araba
Çoğunluğu kendinde olmayanı istiyor zeka, espri yeteneği, empati, yakışıklılık ve para
Her kadın aynı şeyi istemez
Kimisi para
Kimisi merhamet
Kimisi karakter
her kadina göre degisir ki bu ben zeki birini görmek isterim
Bence güçlü ve sözünün arkasında olan adam gibi adam sadık ve helale harama riayet eden
Nerde ahlak dışı işlere bulaşmış, çapkın, sapkın erkek varsa kadınlar ordalar. Bakma karaktermiş bilmem iç güzellikmiş dediklerine Hepsi hikaye
Şu özgüven denen boqla neyi kastediyorsaniz alayiniz sg.
Bence saygı ve güven sonrasında sevgi şu an olan sevgilim ile bunu yaşadığım için çok mutlu ve huzurluyum.
Sadakat
Efendi düzgün biri olması yeterli
beyin istiyoruz artık
Yavsk olmadığını görmek isterz
en iyi kadınlar bilir
Önemsendiğini görmek ister
İyi kalpli, Güvenilir olduğunu görmek isterim ben.
Karekter sadakat güven güç
Saygi
Sevgi
Adam gibi adam olması
Çok doğru söylüyorsun
Karizma, olgunlık, başarı,
Para gormek isterler
Güçlü karakter..
Nezaket
Merhaba hanfondü?
Para
Beyefendilik