- 1 ay
İlk önce tavırlarına davranışlarına bakarım üslubu yaklaşım şekli nasıl ona bakarım. Karakteri her şeyden daha önemli sonrasında kişisel bakımı da o kişiyle ilgili fikirlerim de önemli olacaktır.
32 Yorumla- 1 ay
☺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- 1 ay
Kâlbimi kazanmayı başarmasına bakarım ben. Yakışıklılık, zekâ ve karakter etkilemiyor beni, onları dahi aşabiliyorum. Kâlbimi ve güvenimi kazanabilirse bunu zaman gösterir, bunun da belli bir nedeni olmaz. Bir erkeğin tüm özellikleri bir tarafa, ben bir kadın olarak şunu anladım bir erkeğin kollarında ona sarılıp mutluluğu kâlbimde hissedebiliyorsam diğer özellikleri bunu belirlemiyor..
11 Yorumla- 1 ay
Söylediklerinizin birçoğu zekâ ve karaktere yakından ilişkili aslında
- m1 ay
Karaktere adam gibi adam olmasına bakar tabiki..
32 Yorumla- 1 ay
Dış görünüş oymuş buymuş çok gereksiz.. Önemli olan adamm olmasıdır.. Benim hayatımdaki insanlar gibi..
Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Önce genel bir süzüş olur. Gözler, saçlar, mimikler, konuşma üslubu, hal ve tavırlar... Uzar gider.
13 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle ilk başta ağız bakımı ve dişlerine sonra gözlerine
45 Yorumla- 1 ay
Kişilik olarak ta benim için davranış üslup der ve susarım
- 1 ay
Şu forumdaki tek samimi kız sensin kral
- 1 ay
@garavel_usta çok teşekkür çok naziksiniz 🙏🌺🌹🥰
- 1 ay
@r_engarenkyollar rica ederim o senin nazikliğin 😊
- 1 ay
@garavel_usta 🙏🙏🙏😊
- s1 ay
Konuşmasını bilmesine bakar. Bende öyle şahsen. Bazıları sadece maddiyata.
10 Yorumla - u1 ay
Genellikle paraya bakarlar
11 Yorumla- u1 ay
Bir kısım evet
- 1 ay
bastan asagi süzerim fizik tas, baya iyi, iyi, yeterli, idare eder diye kategoriye ayiririm
temiz degilse tas olsa umrumda olmaz bakmam bi daha sonra ne kadar zeki merhametli mi karakteri nasil ahlakli mi kültürlü mü yol yordam bilir mi onlara bakarim
en son bana ne kadar uyumlu olduguna bakarim uyum varsa ondan iyi adam yoktur kahramanimdir32 Yorumla- 1 ay
yok bakmayla anlasilmaz bi el atmak lazim 😀
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Ben burada bir konuya değinmek istiyorum. Hemcinslerime de fikir olması açısından. Evet haklısınız dış görünüş o bu şu teferruat demiş çoğu fakat önceliğiniz dış görünüş olmasa da tercihiniz arasında dış görünüşün de iyi olma durumu bulunsun. Bundan kastım yakışıklılık değil ama giyimine önem veriyor mu traşına özen gösteriyor mu. Ben evliyim eşimi de çok seviyorum güzel de bir ilişkimiz var hâlâ iki sevgili gibiyiz fakat sevgiliyken gördüğüm halde önemsemediğim traş biçimi ve giyimi evlendikten sonra çok büyüüük mesele olmasa da (ki eşim çok karizmatik biridir) insan bi davete bir yere giderken uyumlu olmak istiyor. Çok uzamasın daha umarım anlatabilmişimdir
11 Yorumla Üslubuna bakarım açıkçası.
Fiziği kötü ise düzeltebilir, genç ve parası az ise çabalayarak gelirini de düzeltebilir ancak çok yakışıklı çok zengin ama iğrenç tavırlara sahip birisine katlanamam.
Ben hayatı zevk almak için yaşarım. Orta bir yaşam ve orta bir görüntü sunan ama üslubu ve tavırları mükemmel olan birisi kesinlikle tercihlerime girer ama yüksek gelirli ancak iğrenç bir kişiliğe sahip birine bir kaç çanta ve tatil için katlanamam. 🙄12 Yorumla- 1 ay
Parasına bakar maddi imkanlarına sonra kadınlar kendine iyi yalan söyleyen erkekleri severler, efendi düzgün seven erkek umrunda olmaz kadınların, daha doğrusu kadınların ne seveceği ne isteyeceğini henüz çözen olmadı.
12 Yorumla- u1 ay
Biraz öyle
- 1 ay
Biraz değil tam öyle
- 1 ay
Zekaya, gözlerine ve konuşmalarına bakarlar.
32 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim.
- 1 ay
Kadından kadına değişen bir soru karaktere bakan var mevki makama bakan var kredi kartı limitine bakan var çok göreceli içinde birçok cevap barındıran bir soru 😂
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Karakter diyenlerin hepsi dış görünüşe bakıyor maalesef yani yalan söylüyorlar, eğer karaktere baksaydılar şuana kadar hiç reddedilmezdim mutlu olurdum bana o şansı vermediler
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,5b cevap paylaştı. Genelde başka şeyler deseler de ilk bakışta görünüşe önem veriyorlar gibi
21 Yorumla- 1 ay
para diyenler gelmeden adam gibi sevmesi diyip kaciyorum
26 Yorumla- 1 ay
degil narcos degiil
- 1 ay
konum at geliyom ben
- 1 ay
kosss
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Hal ve hareketleri olabilir. Herkes farklıdır ama. Kişiden kişiye değişir bu durum. Kişisel bakımda önemli tabi.
Her şey görünüşte değil bu arada. Tamam bakım önemli ama bir insana kanım ısınmadıktan, itici geldikten sonra gerisi boş geliyor. Kimseyi tek tek incelemiyorum öyle. Gönlümde yer alacaksa bir kişi sadık olduktan sonra kusurlarıyla da severdim ama pek böyle işlere girmiyorum ben ya.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. fiziksel anlamda soruldu diye dusunuyorum. disler (bembeyaz degilse bile temiz olmalı), tirnaklar (yenmemis ve duzgun kesilmis), sac-sakal sonra da
13 Yorumla- 1 ay
Para olabilir yinede bakmak lazım. Ne işlediklerine hmm👇, 🤔
12 Yorumla- 1 ay
🙏
- 1 ay
Nasıl konuşuyor ediyor oturmasina kalkmasina bakarım bana olan tavrı nasil ona bakarim
11 Yorumla - 1 ay
nezaketine ahlakına dürüstlüyüne nekadar deyer verişine bakılabilinir
11 Yorumla - 1 ay
Ben fiziksel olarak ilk gözlerine ve saçlarına bakarım
11 Yorumla Neler hissettirdiğine , konuşmasına, tavrına ve onu ne kadar anladığına.
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Erkeklere bakmıyorum. Sjs
11 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Dış görüntü her ne kadar vursa da kendini ifade etme biçimiyle vurgun yapar beraberinde üslup gelir. Bir de zaman geçtikte dinginlenmek ve dizginlenmek istediği kişiyi arıyor insan. Çakallarla dans da bir yere kadar.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Gözler
Sonra hal ve hareket derken
Karakter'de en önemlisi aslinda ama diş görüs ilk oluyor
10 Yorumla- 1 ay
Bana olan davranışı konuşması ve özguvenıne bakarım
20 Yorumla - 1 ay
İlk başta sadakat ve sorumluluk sahibi biir erkek mi diye sorumluluk alamayan hiç bir erkek adam değildir sevgi sorumluluğu güven sorumluluğu sadak her şey giriyor için aile sorumluluğu alabiliyormu misal
30 Yorumla - 1 ay
Ben bakışlarına ve gülüşüne bakıyorum nedense istemsiz
10 Yorumla - 1 ay
önce dış görünüşü tarayıp sonra iç değerlendirme yaparız o da okeyse devam…
10 Yorumla - 1 ay
Yapılan araştırmalarda en son popo demişlerdi 😂😂
10 Yorumla - 1 ay
Giyim tarzı, üslup, gözler, dişler ve kollar.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Karakter 🙄 çok kişi de yok ama sanırım az kisi de var 🥲
10 Yorumla- 1 ay
paraya ve statüye bakarlar tabi bu da soru mu
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 766 cevap paylaştı. Büyük çoğunluğu tipe, paraya, sahip olduğu şeylere bakar.
10 YorumlaTabiki karakterine bakarım daha çok varda uzun olmasın😉
10 Yorumla- 1 ay
Vücuda, yüze, saçlara, sakala, göze, popoya vs değişiyor kadınlar yani
10 Yorumla Karakter ya kıskansın, sevsin, ilgili olsun hani böyle sevildiğini hissetmen lazım onun yanında saçmalayan bile seni yargılamıyıcak birinin olması lazım yoksa tip boy geçici şeyler iyi bi insan olsunda
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Gtümüze bakıyorlar kanka 😂
22 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Yorumları okudum da yani fizik diyen çıkmamış
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karakter en baştan belli olmuyo maalesef o yüzden önce yüzü kaşı gözü dişleri kişisel bakımına dikkat ederim sohbet ettikçe tanımaya başladıkça karakteride kafamda oturur.
00 YorumlaParasına, işine, kariyerine, evine , arabasına, birikimine bakar. Kendileri çok bunlara sahip (!) olduğu için önemlidir
10 Yorumla- 1 ay
Giyim tarzı sonra karakter. Biliyorum orantısız iki seçenek olabilir ama ilk gözüme giyim kuşamı çarpar sonra karakterini merak ederim.
10 Yorumla günümüzde maalesef dış görünüşüne... ondan sonra bir sürü sorun meydana geliyor
karaktere bakılsa her şey güzel olur gibi
10 Yorumla- 1 ay
Yaklaşımına, tavırlarına ve konuşma tarzına..
11 Yorumla - 1 ay
Tipe bakarlar sonra zekaya
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 988 cevap paylaştı. Giyinișine bakarım ilk
12 Yorumla- 1 ay
Saçlarına bakarım ben
11 Yorumla - 1 ay
Zurna büyük mü ona bakar
11 Yorumla - 1 ay
Ben bunu sorıcaktım amaaa
12 Yorumla- 1 ay
Kdkdksksksksks yaaaa
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Gözlerine ve kalçalarına bakarlar
12 Yorumla- 1 ay
Artık size bakmıyorum , küstüm. Hıh… 🥺
14 Yorumla- u1 ay
Niye kız
- u1 ay
Oysaki istemeden kırmıştım ittirgiti :(
- 1 ay
😅😅
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Paraya bakarlar. Ama benim param çok demeyeceksin. Bmw yi önüne çekeceksin, instada villanın önünde fotoların olacak.
Zaten bir iki öyle zengin poz attın mı tamamdır.
10 Yorumla Genelleme yapmak çok doğru değil ama günümüzde kadınlar erkeğin önce işine ve cebine bakıyor
10 Yorumla- 1 ay
Adamlığa, dürüstlüğe, insanlığa bakarlar (sözde)
10 Yorumla Kadınların tek bir ilgi alanı vardır o da para
10 YorumlaDuruşuna davranislarina kalbine kalbinin yaptıklarına bakarım
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
samimiyetine, aslinda samimiyet her hareketinden belli olur
30 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 ay
Direk genetik yuzune bakar kusursuz olmasini isterler bazilari dis demis ilk etap da adam agzini acmiyorsa konusmuyorsa disini nasil gorcekler
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 36,2b cevap paylaştı. Paraya ve tipe bu değişmez gerçek
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 869 cevap paylaştı. Herkes farklıdır benim için karakter
10 Yorumla- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi