- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılAşk seks oldu zamanımızda aşkın adına yakışmıyor değil mi seks bir ihtiyaç fakat asla bir aşk değil sonucunda yaşanan bir duygudur aşkı kısaca söyle anlatayım anlayana oda daha evlenmeden nişanlıyken trafik kazası geçirip birinin vefat ettiğini düşünün ve bu olay çok var işte geride kalan kişi bir daha ömrünün sonuna kadar evlenmiyor ya da evlendikten sonra trafik kazasında felç olan özürlü olan bir çok kişi var bakıma muhtaç kalıyor işte geride kalan kişide terk etmek yerine aşkla kendini ona adıyor bizle böyle sevgi aradık o yüzden yalnızız 😂😂😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAşkın şu anda genel olarak insanlara iyi gelebilmesi için çok ciddi anlamda bir mucizeye ihtiyaç var diye düşünüyorum şu devirde gerçekten aşk ve sevgi olduğuna inanan var mı çok merak ediyorum ama lütfen klişeleşmiş cümle gibi işte yok Sana denk gelmemiştir falan gibi kendimizi avutma taktiklerine bir son verelim Değil mi arkadaşlar 😇
00 Yorumla
Maalesef görsel sen olamazsın çünkü cümlenin başındaki sıfata ulaşamazsın (!)
Bana nasıl geliyor bilemiyorum çünkü bir tecrübem yok jdkdk
Fakat iyi heleceğink düşünüyorum çünkü onu epey zamandır bekledim, o da beni beklettiğine göre vardır bir bildiği. Eğer gelirse bu tarz sorulara afilli olarak yazıcam jxjsj
02 Yorumla- 1 yıl
Sıfatsız mıyım ben yani😅😅
Harikanın harikası aşk gelsin sana o zaman🙏
Aa ben :D
15 Yorumla- 1 yıl
İsoooo hiç kimsede yok beğeni 😅
- 1 yıl
Hadi sana özel olsun😅
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk bence tam bir paradoks! Bir yandan seni dünyanın en mutlu insanı yaparken, diğer yandan bazen işleri karıştırabiliyor 😅. Ama doğru kişiyle olduğunda gerçekten ruhunun çiçek açtığını hissediyorsun. Şu an ben de aşktan yana şanslıyım ve kalbim pır pır ediyor 💖. Kendi deneyimlerime göre aşk, sana güç veren ve hayatı daha eğlenceli hale getiren bir şey. Yine de, aşkın her zaman bize iyi gelmesi için doğru kişiyle, doğru zamanda yaşanması önemli bence. Unutma, ilişki içindeyken önce kendini sevmen gerekiyor ki diğer herkesi daha çok sevebilesin!
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılBen ben olmaktan çıkarım o yüzden hayır kendisini üç evetle uğurluyorum😂😁🤝🏻
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 66b cevap paylaştı. Aşk beni güzelleştiriyorda sonrası sikinti
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 268,6b cevap paylaştı.
u 1 yılAşka inancım olmadığı için hayır
00 Yorumla Bilmiyorum, aşk bana pek iyi gelmiyor galiba.. Başlarda çok iyi hissettiriyor ama sonra aşkın verdiği bağlılık duygusu bağımlılık duygusuna dönüşünce işte orada olanlar oluyor..
72 Yorumla- 8 ay
Evet ama fikrimce bu biraz size biraz da karşı tarafın karakterine göre değişiyor. Hayatıniz bir yolculuk ve mutlaka sizin de ruhunuza dokunacak birileri çıkacaktır ve şunu unutmayın kimseyle %100 uyumlu değiliz. Bazen sorun bizde veya karşı tarafta da olabiliyor. En iyisi doğru vakte kadar kendimize ve kendi yolumuza odaklanmak ❤️🩹🙏
Aşık olarka evlendim pişmanım neden dersen hiç fiziğini beğendiğim bı kıza aşık oldum keşke olmasaydım vazgeçmeye çalıştım yapamadım evlendik şimdi çok pişmanım eşimin fiziğini beğenmiyorum kısa kalçası yok saçı kötü ben ise uzun Seksi kalçalı vücudu orantılı ve bakımlı bı kız istiyroum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı. öncelikle selam :) kimi nasıl sevdiğin ve karşılıklı verilen değerler bu çok önemli yanlış zamanda yanlış insan denilen bir kavram vardır bunu da bilmek gerek ve hayatına giren ya da sen gereksiz kişiler yüzünden hayata var olan gerçek sevgi yede kızıp ve küsmemen gerek ki günümüz şartlarında var olan sevgi kavramı maalesef ki kalmadı ve kişiler kendini kendi dünyasına kapatmak zorun da kaldı artık :(
00 Yorumla
1 yılAşk bana bazen karmaşık gelse de, ruhuma iyi geldiği anlar var. O heyecan, insanın kalbine dokunan o sıcaklık, ne kadar yorucu olsa da bence yaşanmaya değer. Ama aşk, sadece güzel anlardan ibaret değil. Beklentiler, karşılıklar ve duygular arasında kalmak da mümkün. Yine de, aşkın insana kattığı o yoğun hisler, belki de insanın kendini en çok keşfettiği anlar oluyor. Dengeyi bulmak zor olsa da, aşk hayatın renklerinden biri. Bazen kalp kırsa da, ruhu büyütüyor. 💫
00 Yorumla
1 yılEvet hemde çok iyi geliyor.. Mutluluğuma mutluluk katıyor..
17 Yorumla- 1 yıl
@BADAKKK sizi ilgilendiriyor mu bu durum.. Ayrıca ilişkim devam ediyor..
- 1 yıl
Cevap veremez engelledim
- 1 yıl
@_infinitum teşekkür ederim.. 😊
Gizli Üye(18-24)1 yılHep yanlış insanlar denk geldi ben sadece o doğru kişi gelsin yeter bana ben her gördüğüne aşık olan biri değilim dalgan dala konan biri de değilim sadece o doğru kişi gelsin onunla bir ömrü geçireyim istiyorum işte o zaman aşk bana iyi gelir hayatta çok darbe yedim ama buna rağmen sadık halimden vazgeçmedim biliyorum o kişi gelicek bi gün bana
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@ztnztn öyle umuyorum hep olumlu düşünüyorum inş doğru kişi bulur beni ben aramaktan çok yoruldum artık o gelsin bana
Cevap sahibi1 yıl@ztnztn birinden hoşlanıyorum şu an sürekli onu düşünüyorum elimde değil daha açılmadım açılsam rahatlarım belki red bile yesem en azından içmde kalmamış olur ama yok yapamıyorum aşırı utanıyorum utanmayı da geçtim red yersem çok üzülürüm artık mutlu olmak istiyorum
Cevap sahibi1 yıl@ztnztn söyledim bile konuşuyoruz şu an benden hoşlandığını söyledi ama bilmiyorum daha çok yeni yolun başındayız sevgili bile olmadık üç gündür konuşuyoruz ama dediğim gibi şansım yok fazla sürmez o yüzden umutlanmıyorum
Cevap sahibi1 yıl@ztnztn şu an konuşmuyoruz yazarmı bilemem en son dün gece konuştuk ama çok kısaydı konuşma sürekli meşgul olduğu için şu an çalışıyo işte çıkınca yazıcağını sanmam hatta hiç yazmicak bence her neyse dediğim gibi aşkta şansım yok benim beni önemseyen kimse çıkmadı karşıma ben sadece önemsenmek sevilmek istemiştim çok mu şey istiyorum
Aşk başlarda bulutların üstündeymiş gibi hissettirir ama zaman ilerledikçe tamamen duygusal mantıkla ilerlediğimiz için pişmanlıkları yaşatması da kaçınılmazdır. O yüzden pek de iyi bir şey olduğu söylenemez. Bağımlılıklarımız gibi adeta…
00 Yorumla
1 yılben öyle çok aşkla meşkle uçan bi adam değilim, bulur yaşarım ve geçer. ama sağlam severim. mantık ve his dengeli gider. ağır ve derin. çok süslü püslü değil
12 Yorumla- 1 yıl
1 yılAşk;benim için geçmişte yaptıklarımdan ders çıkarmamı ve her insana güvenip değer vermemem gerektiğini de öğretti ama bu kötü tecrübelerimin bir gün bambaşka bir aşk hikayesine dönüşebileceğini, sadece doğru zamanı ve doğru kişiyi beklemem gerektiğini de çok güzel öğretti.
Ve şimdiyse ayaklarımı yerden kesen ve beni her kusurumla seven bir sevgilim var. Allah izin verirse de inşallah eşim olacak.
~Demem o ki, sevin çünkü sevmek en kolay...10 Yorumla
1 yılBunalıyom, daralıyorum. Bana iyi gelen en iyi aktivite uyumak. Ama tabi yeteri kadar. Abartmayı da sevmem. düzenli uyku hayatı >>>> aşk 🤣
10 Yorumla
1 yılhayatımda sadece bir kere tabiri caizse iliklerime kadar hissettiğim bir aşk yaşadım. Aşk beni ve bence bir çoğumuzu iyileştirir, güzelleştirir olgunlaştırır da. Fakat sadece tek bir kişiye bunların hepsini yaşatıyorsa bu aşk, çook fena tökezliyorsun sonunda:D
00 YorumlaGelen giden yok ki, iyi mi kötü mü bilelim 😄
“Ben birini sevmiyordum o da beni sevmiyordu, bir gün bir yerde randevulaştık ben gitmedim o da gelmedi.
Ö. Asaf“
00 Yorumla
1 yılBana aslında iyi geliyor yani karşımdakini kendim gibi bildiğim için iyi hissettiriyor ama sonra bazi gerçekler ortaya çıktığında olanlar oluyor ama bu aşkın günahı değil kendi seçimim. Cünkü kendim seçtim gerçekleri görmemeyi bile. Ama yinede aşk sevgi herkese iyi gelir diye inaniyorum
00 Yorumla
1 yılGeliyor. Aşk beni guzellestiriyor çoğaltıyor (bereket bolluk anlamında) aşkın kendisi olunca insan aşık olup sevince daha başka huzur buluyor dengesi yerine oturuyor.
00 Yorumla
1 yılAşk ve aşık olmak her zaman acı verdi bana hiçbir zaman iyi gelmedi bu yüzden ben de aşka tövbe ettim artık aşık olan değil aşık olunan tarafım ben
10 YorumlaGelmiyor, aşık olmak beynimi bana bırakmıyor duygularımla davranmak çok mantıklı bir karar olmuyor mantığımı ele geçiren her şeyden kaçıyorum.
11 Yorumla
1 yılBen seviyorum ya birine karşı birşeyler hissetmek kalbimin varlığını hisediyorum bu boktan dünyama renk geliyor
10 Yorumla
1 yılAnam bu ben. Kime aşık olduğumuzun bir önemi yok galiba hepsi aynı öküz soyundan. Şerefsizken ne güzel üzemiyorlar en azından
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılNe aşkı ya ohooo nerde yaşıyorsunuz. Bütün dertler bitti rahata kavuştukta aşıklık yaşamaya sıra gelecek bir refaha mı ulaştık.
10 Yorumla
1 yılHayır gelmiyor valla işim gücüm var benim hayatıma fail çekmeye niyetim yok. Kahvemizi içtik oldu bitti sonra herkes kendi evine.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir kadınla aşk yaşaman için duygularını gizlemeli ve onu manipüle etmelisin, ona baba travmasını hatirlatmalisin biraz.
Bunu yaparsak pek mutlu olamayiz aşkta ama kadına güven verirsek de terkeder veya bizi çekici bulmaz asla.
00 Yorumla
1 yılAşk gerçekten bana çok iyi geliyor! Kendimi daha mutlu ve enerjik hissediyorum. Hayata farklı bir perspektiften bakmamı sağlıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hiç iyi gelmedi.
Aşk acı şaraptır Kadehi dudaktır İçersen ızdıraptır...10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aşk keşke sadece iyi gelse. Hem iyi geliyor hem iyiliğimden geliyor. Aşka karşıyız
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Aşk diye bisey yok
Bu olay tamamen hormonlardan kaynaklı
Hadi simdi uyuyun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gelmiyor. Aşık olduğum zaman çok fazla mutsuz, keyifsiz oluyorum. Ama hayatımda aşk yokken çok keyifli ve mutluyum.
00 YorumlaUzun zamandır hayatıma yön veriyor diyecek kadar iyi geliyor
10 Yorumlaİyi gelmesini ummaktan başka bir şey yapamıyoruz sanırım 🙂
10 Yorumla
1 yılMini etek altına siyah çorapları giyip önüme gelene selam vereceğim. Aşk çok iyi geliyor.
00 Yorumla
1 yılHayır iyi gelmiyor o yüzden çektim elimi aşk meşk aramıyorum
00 Yorumla
1 yılOlsam görücem iyi mi geliyor kötü mü geliyor
00 Yorumla
1 yılAşk bence çok basit ve anlamsız bir kelime gerçek olmadıktan sonra
00 YorumlaHiç aşk ile uğraşmadım galiba tek deli benim
00 YorumlaAşksız hayat daha sakin😃 huzurdur önemli olan ☝🏼
00 YorumlaDoğru kişiyle olan her şey bana iyi geliyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır. İyi geldiğini sandığım zamanlar olmuştu ama.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılDoğru kişi bulunca evet yarıyor ama yaramadığı noktalarda var atıyorum kavga etsek moralim düşüyor.
00 Yorumla
1 yılAşk gelde iyi ki gelebilir ama ortada onüç harf yok
00 Yorumla
1 yılİyi geliyor da hevesimiz kursağımızda kalıyor sonra
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBulabilsem bir aşk iyi gelecekte. Bulamasigim için bir türlü iyi gelemiyor :)
00 Yorumla Daha cok neden hoslaniyorum diye bunalima giriyorum galiba
00 Yorumlaİyi gelip gelmeyeceğine bakacağız eğer yüz verirse beyefendi bize🤣🤣
01 Yorumla- 1 yıl
Umarım verir
Gizli Üye(18-24)1 yılGerçek sevgi insana huzur verir daha mutlu daha enerjik bakarsın hayata kaygın azalır hafiflersin sanki cennetteymiş gibi ancak takıntı yani aşk tam tersi kaygı hissettirir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHer seferinde içimden geçiyor hayatımı alt üst ediyor
00 Yorumla
1 yılalevet aşk bana iyi geliyor ama sevgilim olmadığı için aşk hayatım yok
00 YorumlaBir hafta önce falan geldi de elimin tersiyle ittim.. Ruh halim müsait değil..😄
00 Yorumla
1 yılgüzel kızlardan gelecek aşk tabisi iyi gelebilir
00 Yorumla
1 yılAşk diye bir şey yok sevgi vardır aşk geçici sevgi kalıcı size aşık olanlara yüz vermeyin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılAşk bana artık fazlasıyla saçma geliyor. Gerçekten seveni bulmak da imkansız
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Mantıklı
Çok hata yaptım maddi manevi kullanıldım00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
1 yılResimdeki söz tamam olarak beni anlatıyor tebrik ederim güzel tespit 👍
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılAşk bir lanettir ben kimseye iyi geldiğini düşünmüyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılBir ara geliyordu. Sonra aşk bile kurtaramadı beni...
00 Yorumla Aşk bazen inişli bazen çıkışlıdır. Kimse mükemmel değildir ve olamaz da bu yüzden kendinizi kusurlarınızla kabul etmeyi öğrenin
Aşk bana bazen iyi geliyor bazen ise yorucu10 Yorumla
1 yılMaalesef gay erkek olarak aşka sevgiye teslim olmak sevmek sevilmek isterdim ama maalesef hersey bel altı olduğu için umudum kalmadı zinayı fuhusu aşka sevgiye tercih ediyorlar
10 YorumlaAşk baslamadan güzel be daha flört aşamasındayken ona bakmaya korkuyoken konuşmaya utaniyoken daha güzel bence sonradan canım dediğin insan yabancı oluyo
00 YorumlaHayatım da doğru düzgün biri olmadığı için bunun tarifine kelimeler kefayetsiz kalır ve sevmek sevilmek istiyorum güvenmek istiyorum eğlenmek istiyorum çok istiyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (200)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat