AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Neden moralin bozuk? Kim üzdü seni?
En başından beri böyle değil miydi kendisi? İlgisiz ise ne zamandır böyle?
Savaş bölgesine yakın ise ya da o bölgede ise yoğun olması muhtemeldir. Tabii gizlilik ve telefona erişim kısıtlılığı da muhtemel. Kendisi komutan mı yoksa er mi? Bu da fark ettirir çünkü ikisinin telefona erişimi ve rahatlığı aynı olmuyor. Ona göre sana bir şeyler diyeyim de yaz bana bakalım.
Komutan Suriye'de
O zaman açık söylemek gerekirse ilgi alamıyor oluşunun bir nedeni onun hep böyle olması, diğer bir nedeni de görev yaptığı bölgenin zorlukları gibi görünüyor. Zaten bu meslekte olanlar çapkın olur derler ama illa da hepsi öyledir diyemeyiz. Haksızlık olmasın. Ya onun sana verdiği kadarını kabul edip böyle mutlu olacaksın ya da önüne bakacaksın. Görevi yakın zamanda sona eriyorsa o vakte kadar bekle. Görev bitince halen aynı kafada ise yukarıda yazdığıma göre karar ver. Yoksa da bu ilgi açlığını başkalarından almaya başlaman kuvvetle muhtemeldir. Çünkü sonuçta sen de bir kadınsın. İlgi, sevgi, alaka görmek istiyorsun ve bu giderek büyüyen bir isteğe dönüşüyor. Cinsellik boyutu ne durumda, onu da bilemiyorum ama bu da o isteğe dâhilse daha da zor bir hal alıyor olabilir.
Cinsellik hemen hemen hergun her gece iki günde bir konuşarak. Bunda tamam. Ama her şey bu olmuyor. Özür diliyor söz veriyor ama devamı yok acaba düşününce diyorum ki bende mi sorun var. Beş altı senedir de birlikteyiz sizce nasıl bir yol izlemeliyim
O yüzden yaz bana demiştim de neyse. Cevap vermeden önce bir şeyden emin olmak istiyorum; cinsellik konusunda genelde kaç saatini veriyor sana?
Reeldemi
Reel ve sanalda. Özellikle şu sıralar.
En fazla iki günde bir geneli hergun
Sorumu anlamadın sanırım. Cinsellik sırasında ne kadar vakit ayiriyor diyorum.
Benim nekadar güzel olduğumu söyler beni nekadar çok sevdiğini söyler duugusa anlamda arayınca saatlerce beni över sever ama gündüz tık yok ve bazı konularda aşırı umursamaz
Çok pardon. Yanyanayken sabaha kadar. Uzaktayken zaten bir saat sürüyor
Yardımcı olmak isterim
Asker ise gündüz arayamaması normal karşılanabilir. Görevli ise görev gereği telefonda zaman geçiremeyebilir. Hele sınır dışında ise çok daha zor. Geceleri müsait oluyorsa ve soruyorsa bence biraz daha sabırlı olmalısın. Sivil bir görevde olsa haklısın derdim.
Suriye'de normal mi ki
Çok normal. yurt dışı görev. Normal karşılamalısın. Ona destek olmalısın bence
nasıl yardım edebiliriz
İsterim sizi dinlemek hanımefendi
Aslında böyle ifade edemiyorum kendimi yanlış anlamayın hanımefendi
Ne oldu sıkıntı nedir
Bence sen ona verdigini alamıyorsun ilgi istiyorsun o ise monoton biraz
Evet ilgi istiyorum gerçekten. Ama sürekli yoğunum diyor. Haksızlık etmek istemiyorum
Ya tamam bi yogun 2 yogunda sana vakit ayrıması lazım ilgilenmesi lazım buda seni yoruyor
Bir insanın hiç vakti olmaz mı
Olmasa bile sana vakit ayırmalı yorarsın böyle kendini takma kafana ugraş bul kendine
Dua et bol bol
Öğretmen kafası ile yardimci olurum belki konu ne
Merhaba günaydınlar sorun nedir bayan
Dinliyorum
Haksızlık ediyorsun onun yorgunluktan bir şey düşünmesi sağlıklı düşünmesi çok zor ki bomba sesleri geliyor diyorsun onun kafa komple gitmiş durumdadır şu an
Bölgelere atılan bomba sesleri onunla uyurken telefonda hep geliyor duyuyorum. Acaba oyuzden mi ilgilenmiyor ama böyle nasıl olacak biz birbirimizi unutuyoruz resmen bu adamın gündüz beni beş dwkika arayacak vakti yok mu cidden 🥺
Yok zaten telefonu hiç kullanmaması lazım yeri saptanmasin diye kendini ve arkadaşlarını riske atıyor böyle de
Yo yasak değil komutan zaten
Normalde bomba sesleri varsa yasak olur komutana da askere de yer tespiti olmasın diye
Bomba gibi ses bomba mi bilmiyorum nasıl desem bir şey atarlar ya ondan. Sorunca da bir şey değil diyor soylemiyor
Endişelenme diye söylemiyordur
Topçu desem eğitim desem gece arıyor diyorsun zaten gece de top eğitimi olmaz
Topçu değil hayır
O zaman endişelenme diye
Konuya bağlı :D
Aşağılara yazdım lütfen fikrini söyler misin
Sadece bana yazılana cevap yazarım. Aşağısı yukarısı beni ilgilendirmez.
Benim sözlüm asker kardeşim. Aylarca da yillarcada hep bekledim onu. Şu son görev yerinde hiç ilgi yok. Daha doğrusu sadece gece ariyor gündüz yaziyor ama gündüz ariyip sormuyor. Zaten altı yedi aydır görüşmüyoruz. Gece bazen 12 buçuk 1 de geliyor arıyor böylelikle gündüz aramasifi için defalarca gece uykudn uyaniyorum. Çünkü o gelene kadar ben günün yorgunluğundan uyua kaliyorum ama genede uyanıyorum aradığında. Dün onunla bir video yaptım. Sırf görüp stresini atsın mutlu olsun diye duruma koydum onun ailesi benim ailem gördü yazdığı şey işte prensesim kadınım seni çok seviyorum falan. Sonra ben aradan birwz zaman geçti acaba sevmedim diye sildim. Ama hiç niye sildin falan da demedi dün. Gece de gene çok geç geldi. Yok onu yaptik komutan geldi vs dedi. Dedim neden hiç sormadın ben sen mutlu ol diye yapmıştimm boş ver dersin diye falan dedi dün akşam bomba sesleri geliyordu konuşurken. Ben ona çok mu haksızlık ediyorum yoksa sorun onda mi şaşırıp kalıyorum bazen. Bukadar ilgisiz olması normal mi
ne oldu
Aşk ilişkisi sanırım
Asker adamın o kadar zaman ayırdığına şükret gündüz ne araması iyimisin sen
Yardımcı olabilirim
buyrun
bence ilgisiz ilerde hiç ilgilenmez
Buyrun
İlgisizlik başka bisey yani biraz ilgisiz gibi ama ne yaşadığını bilemeyiz
dinlemek isterim
Hanfendi neyiniz var