Platonik olduğum çocuğu gizliden arayıp konuşmaya başladım?

Arkadaşlar ben bir canım yaptım platonik olduğum çocuğu gizliden aradım. Çok güzel konuştuk kim olduğumu falan sordu ama söylemedim. Şimdi konuşmaya devam ediyoruz ama gönlüm hiç rahat değil. Bu çocuk normalde benimle konuşacak bir çocuk asla değil. Daha önce onu kaç kez aradım mesaj attım hiçbirine geri dönmedi ve cevap vermedi. Şimdi kim olduğumu bilmediği için benimle konuşuyor. Bana benimle konuşurken mutlu olduğunu ama kim olduğumu merak ettiğini söylüyor. Kim olduğumu bilse eminim asla telefonlarımı açmaz. Bu şekilde onu kandırıyormuşum gibi hissediyorum çok üzülüyorum ama onunla konuşmak bana çok iyi geliyor. Kim bilir beni kim olarak hayal edip mutlu oluyor. Hayal kırıklığına uğramasını istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Lütfen bana bir akıl verin ona kim olduğumu söylemeli miyim yoksa sadece konuşmamalı mıyım? Bu arada önceden konuştuğum birisiydi sebebini anlamadığım bir şekilde bir anda benimle olan iletişimini kesti. Kötü bir şey yapmadım ona ama benden nefret ediyormuşcasına beni görmezden geldi. Asla onu üzecek bir şey yapmadım. Bunu da eklemek istedim linçlenmeyeyim boş yere.

Platonik olduğum çocuğu gizliden arayıp konuşmaya başladım?