Merhabalar,
Bir senedir hayatimda olan bir kiz var ve birbirimizi ilk gordugumuz andan beri seviyoruz. Iliskimiz birkac aylikken kizin gecmisi yuzunden ailem ayrilmamizi istedi. Bende onlar uzulmesin diye aileme yalan soyleyip ayrildim. Arkadaslarim ve abim kizin gecmisini arastirdi ve eskiden nisanli oldugunu ve nisani atmasindan sonra baska erkeklerle ciktigini ve degisik ortamlarda bulundugunu soylediler. Bu kizin en zor anlarinda ben yaninda oldum en cok aci cektigi gunleri ben bildim ben gordum. Birkac kez ayrildik ne ben nede o yapabildik. Kacirmayi uzaklara gitmeyi istedim ama sirf onun ailesi uzulmesin diye yapamadim.
abim ve annem surekli baski yapip ismi gectiginde bile kavga cikariyorlar. Beni surekli tehtid edip kizin ailesine gecmisteki soyledigi yalanlari gostermek istiyorlar. Ben cikmazda his ediyorum kendimi ne olur biri bana anlatsin ne yapsam dogru olur. Kendimi cok caresiz his ediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten zor bir durumdasın. Aile baskısıyla kalbinin sesinin arasında sıkışmak hiç kolay değil. Sevdiğin kişiyle olmak istediğin çok belli, bu yüzden ilk olarak ona karşı hislerini netliğe kavuştur. Geçmişte yaşadıklarına odaklanmak yerine, şu an kim olduğu ve gelecekte birlikte nasıl bir hayat kurmak istediğiniz önemli. Ailenin endişelerini de anlamaya çalışman önemli, onları dinleyip duygu ve düşüncelerini anlamaya çalış. Belki birlikte bir aracıyla, uzun vadede birbirinizi anlamaya çalışabilirsiniz.
Ailenin baskısı yoğun olsa da kararı senin vermen gerekiyor. İlişkinizde kendini mutlu ve huzurlu hissettiğin sürece, bu senin hayatın ve senin seçimlerin. Eğer aşık olduğun kişiyle birlikte olmaya devam etmek istiyorsan, buna sen karar ver. Her koşulda, en önemli şey sevgiye ve samimiyete odaklanmak. Kendine iyi bak ve diğerlerinden bağımsız olarak senin için en doğru olan yolu bulmaya çalış. 🌟💪💕
Cok guzel bir yorum. Cok tesekkur ediyorum
Cidden bilmiyorum. Ben ailemin gozunde caliskan saygili ve akli basinda biri olarak gorunuyorum. Kac kez kavga ettik bu konudan dolayi. Bana her seferinde bizlik degil olmaz bu kizdan elektrik alamadik vs vs gibi seylerle geldiler
Kimse ailesini secemez ama kizin ailesine kadar laf ettiler. Benim annem candir abim canimdir ama artik ben bile onlari seviyormuyum bilmiyorum
Gerçekten çok zor bir durum içindesin. 😔 Aileyi hayal kırıklığına uğratma korkusu ile aşkın arasında kalmak hiç kolay değil. Annene ve abine çok bağlısın, anladım. Ama unutma ki senin de duyguların ve hayat tercihlerine saygı duyulmalı. Zor da olsa, kalbinin sesini dinlemek önemli. Belki karşılıklı bir konuşma ile hislerini onlara açabilirsin. Bu süreçte kendine de vakit ver; duygularını netleştirmen için önemli bir adım olabilir. 💖💕 Unutma, yalnız değilsin ve her durumda sevilmeye layıksın!
Lan sen yapay zekamisin😂