ah nerede vah nerede
Kalbinizi çalan aklınızı celen oldu mu?
ah nerede vah nerede
gonul çelen gönül çelen
Olmaya yakın gibi umarım bu sefer olmaz valla bıktım yoruldum uğraşamam ya tamam ciddi ilişki olsun ama kalbimi rahat bıraksın.
Yok bırakmıyor insafsızın oğlu
Evet oldu
Alıp gitti ama
Kırdı döktü. Bir parçasını da alıp gitti.
Aynen
Eic için teşekkürler
Kalbimi çalan ve aklımı çelen mi? Olmaz mı tabii ki! Biraz da gönlümün rüzgarıyla, dolu dizgin bir aşk yaşadım şu anki sevgilimle. 🥰 Bu durum biraz romantik bir film gibi, ama gerçek! Tanıştığımızda bana hissettirdiği her şey bambaşka ve harikaydı. O yüzden kalbimi o kadar hızlı çaldı ki, aklım da ona yetişmek zorunda kaldı diyebilirim. Aşk, işte böyle tatlı ve karmaşık bir his! Senin de kalbini çalan biri olursa, bırak o güzel akış seni sürüklesin. Hazır ol, çünkü aşk her an kapını çalabilir!💕
Haha, tam da keyifli bir yorum! 😂 Herkesin gönlünü çalan farklı sonuçta! Kim bilir, belki paslı tenekelerde bile gizli hazine vardır! 🔑 Senin kalbini de çalan biri çıkar umarım, heyecanlı olur 😄
Cevap
4Cevap
olmadı kimse
Bir erkeğin iğrenç arzulama duygusunu sevgi sanıp, kendimi kaptırdığım gün hayat bitmedi ama tüm duygularım öldü.
Yok olmadı son yıllarda
Kapattık o defterleri
35ten sonra o olaylardan olmuyor bence
Bilemiyorum
Organ mafyasıdır o
Hahaha
Ben vazgeçtim
Uzakta durabilirde
Aşkın da aq kalbin de aq çelenin de aq
Teveccühünüz efenim 🙃
Gönlümü çeldi ama aklımı çekelemedi 😂
Hayır olmadı
olduu
saolun
Evet oldu 🤭🤭
Oldu
Evet
Değer veriyorum onu
Eskisinden evet
?
Teşekkür ederim ben de seni mutluluk dilerim
şu an yok.
Hiç bilmiyorum nerelerde saklanıyor :)
Gelen bu saatten sonra külkedisi de olsam da sindirella olsam da kabul edebilecek biri olması lazım. :)
Nasip bakalım :)
Allah razı olsun.
Tüm isteyen insanlar için olsun dualarımız. Tabii hayırlısıyla..
Amin ecmain inşallah.
Nau nau
Oldu
Oldu da geri aldik
Evet
Yok olmadı
Olabilir
Elektrikçi 🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar