♾️ Herhangi bir konuda mantığınıza ya da aklınıza uymayan bir şeyi sırf seviyorsunuz diye yapabilir misiniz, kısaca bir şey mantığınıza uymak zorunda mı

♾️ Herhangi bir konuda mantığınıza ya da aklınıza uymayan bir şeyi sırf seviyorsunuz diye yapabilir misiniz, kısaca bir şey mantığınıza uymak zorunda mı

Aklım almadan önce kalbime girdiyse eğer tekrar çıkması uzun sürer. Ama bu demek değildir ki susup bazı şeyleri kabul edeyim. Aklım almayacak duruma geldiysem eğer, kalbimden de bir an önce yolcu etmek için elimden geleni yaparım..
Evet, nadiren de olsa aklımın almadığı şeyleri kalbim alabiliyor yani mantıksız gelse de sevdiğim için yaptığım şeyler var maalesef. Geç uyumak, telefonla çok fazla zaman geçirmek ya da hamburger/pizza benzeri sağlıksız yiyecekler tüketmek gibi...
Evet maalesef aklımın almadığı kişileri kalbim aldı. Sonrasında kusturduk bir şekilde. Hem akıl hem kalp bir yerde buluşamıyor maalesef
Teşekkürler
Rica ederim
Mantığıma söz düşmüyor kalbim devreye girince.
Teşekkür ederim kuzucuk 🌸
Rica ederim abla ne demek 🤗🌸
Cevap
18Cevap
Alıyor, aldıgı yetmezmiş gibi bırakmıyorda.
Aşk akıl işi değil zaten. Analitik şuur kaybı.. 😀
Bence de.. :D
Hayır mantığım yok derse o iş olmaz gadası
Çok güzel bir soru. Sanki bana sorulmuş gibi valla :) aklımın almadığı birini kalbim aldı evet çok saçma ama evet
Teşekkürler :)
kalbin aklı yoktur aklımızın almadığını kalp alır kalp aklıda durdurur mantık yoktur insana herşeyi yaptırır bir daha o duyguyu yaşamak istemiyorum aşkı ben bela olarak görüyorum ve
Benim kesinlikle mantığıma uymak zorunda bu kişinin hayatına göre değişir, kişiliğine göre de değişir. Benim doğrum banadır. Aklıma yatmayan işlere de kalkışmam.
Yaptığım her şey mantığıma göre mantığıma uymak zorunda 😄
Ama kalbim sorun çıkarıyor elimden geldiğince kalbimin arkasından gitmemeyi tercih ediyorum.
Eveet bir kez oldu çok canım yandı. Diiğeerleeri aklımın vee gönlümün onaylanmış olduğu kişilerdi. Ben aşıık olduğumda bbir yanım mantıkta arıyor.
Evet alıyor 😂 her gün bişey almicam artık tamam diyorum ama her gün alıyorum jfmcksmxksm aklıma asla yatmıyor😅 sevdiğim için yapıyorum
Kâlbim aklımdan önceliklidir benim için. Akıl bile yanılabilir fakat samimi bir kâlp ispat edemese bile kolayca yanılmaz.
Düz mantık yanılsa bile bazen güçlü sezgiler yanılmaz, doğruyu bulur.
Bol şans diliyorum sana mutluluklar 🙂
Rica ederim 🙂
Ben mantığımla herşeyi düşünür ama duygularımla hareket ederim bir nevi beni duygularım yönetir
Mantığıma uymayan şeyleri yapmam gibi havalı bir cümle kurmayacağım 😄 kalp zaman zaman mantığın önüne geçip hayatımın içine edebiliyor
Alıyor. Bazen yapacağıma imkan vermeyeceğim şeyleri keyfi olarak yapabiliyorum. Örneğin esmer tenli kızları çekici bulmam ama bazen öyle bir kız geliyor ki koyduğum beyaz tenli kriterini altüst edip aşırı çekici geliyor.
Kalbim ağır basıyorsa mantığım pek devrede olamıyor açıkcası şimdi de zaten öyle bir durumdayım kalbim aklımı yedirtecek bana bu gidişle...
Evet öyle bir yalnışım oldu ama şimdi öyle olmamağa özen gösteriyorum. Mantık çerçevesinde bakmak en mantıklısı.
Çoklu duygulara sahibim kontrol etmekte üstüme yoktur
Daha çok mantık ile hareket ederim aklımın almadığı kalbim almıyor.
Almaz, aşkta da mantık vardır. Kişi ne istediğini bilirse bi hevesle kapılıp gitmez.
Bazı şeylerde mantık geçmez.
Duygularda bundan biridir
Evet illaki mantığa uyması gerekmiyor sevince insan canım oluyor aklını kaybediyor
Kalbim hâlâ alıyorsa aklım da bir şekilde alır aldırırım😂
Hayır. Mantıksız gelen şey, mideme de ağır gelir
Her şey mantığa uymak zorunda değil seçiyoruz diye bir şeyler yapılabilir
Aklıma uymuyor ama kalbimden de çıkmıyor lânet olsun.. olmayınca olmuyor..
Mantığım, kalbimin söz sahibi olması gereken yerlerde işe karışmaz...
Kalbim mis gibi herşeyi alıyor sorun aklımda. Almıyor. Yapcak bişey yok almasın.
Kalbine uyan kimse yanılır mantık her daim ön planda olmalı
Yapamıyorum maalesef. Oldurmaya çalışsam da çok yıpranıyorum.
Hayır benim aklım kalbimin koruma kalkanı
Sağlıklı ve güzel bir iliski için hem kalbine hem aklına yatması lazım diğer türlü sevgililikten ileri gidebilecek bir ilişki olduğunu sanmıyorum
Evt seni sevmeyen birini sevmek mesela mantıksız olabilir ama koşulsuz sevmek gerekir
Kalp neleri alıyor be...
Yaşantılar insanı mantıkçı olmaya zorluyor.
Aklım ve kalbim pek ortak hareket etmiyor ajsjs
Almaz
Maalesef bir defa başima geldi
Aklıma girmiyorsa kalbime girmez.
Aklımın almadığını hiçbir şey almaz 😄
Yok almaz aklımın alması gerekiyor ilk
Mantığım bazen duygularımın gölgesinde kalıyor.
Almamalı izin vermiyorum
Eğlencesine olan herşeyi yaparım
Almaz, almamalı da bence.
Hayır ikisi birbirini tamamlamali..
kesinlikle almaz
Hayır almaz
Mantığıma da uymalı
Önce kalbim alması lazım
Kesinlikle almaz.
Hayır almaz
alır
Almaz.