O eteği giyemezsin!
Gömleğinin bağrını o kadar açamazsın!
İlk buluşmada giydiklerine laf eden karşı cinsten olur mu?

O eteği giyemezsin!
Gömleğinin bağrını o kadar açamazsın!
İlk buluşmada giydiklerine laf eden karşı cinsten olur mu?

Bu durum hiç hoş değil. Saygısızlık olarak algılarım ve ilişkinin başında olumsuz bir izlenim yaratır bende Elbette, samimi bir şekilde olumlu yorumlar yapmak, iltifat etmek ya da bir şeyin neden beğenilmediğini yapıcı bir şekilde ifade etmek daha doğru bir yaklaşım olur. Ancak, doğrudan eleştiri veya alay, iletişimi zorlaştırır ve güven duygumu sarsar
Cevap
12Cevap
Çıplaklığa meyilli bir kadın benim buluştuğum kişi olamaz o yüzden giyimine müdahale etmemi gerektirecek bir durumu olmaz
Olmaz laf etmiyenini bulunca insan rahatlıyor hem çile çekmeye gerek yok birlikte olduğunuz için sizi mutlu etmeli.
İlk buluşmada ikna edilemez sonu ayrılık olur. İkna etmeye de gerik yok. Kızı görüyorsun uymuyorsa olma.
Laf etmek değil de kendine uymuyorsa eğer devam etmemek lazım
Olmaz tabiki. Gitsin istedg gbı giyinen birini bulsun o kimde bana laf söylüyor çöp tenekesi bile
Kalkıp gidince mis gibi haşlama oluyor tavsiye ederim
On numara beş yıldız olur valla hatta ilk görüşte aşk yaşarım yani öyle böyle değil
Söylersin sana uygun değilse ayrılırsın. Fazla düşünüpte çıkmaza girmeye ne hacet
Yok eğer manita olursaniz karsi taraf nazikce isterse neden olmasin
Asla olmaz.
Bunun kıskançlık ilede alakası yok..
Heleki bu şekilde no go
İlişki daha olmadan bunu düşünmesi lazımdı , beraber olmak istediği kişiyi tanıması gerekirdi. Olmadığı birine dönüştürmeye çalışmak ilişkiyi her zaman daha kötüye sürükler.
cevap belli zaten tabikide olmaz cok sacma ilk kez görüşüyon ve kıyafetine laf ediyo beğenmiyosa gidebilir
Kıza ayıracak zamanım yok o yüzden uğraşamam karşı cinsle
Bence sıkıntı yaa ben gerilirdm
Benim için ayrılma sebebi olur
Arkadaş bile olmaz
E yuh artık daha birbirini tanımadan
Kalkar giderim hiç ugrasamam ruh hastası ile
İlk buluşma sonlanır. Hadi güle güle.
Çok saygısızca bir davranış şekli
İkinci buluşma olmayacağını garantilemiş olur
Hayır ne münasebet
Olmaz
olmaz tabii ki