Moda & Stil İlk buluşmada giyilir mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Üzerine beyaz gömlek giyip gömleği önden dügüm atıcam sırtı çok açık cünkü . Saten bir elbise İlk buluşmada giyilir mi? Cevapla Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
amara21211 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl biraz daha açık oldun Seksi görünsün 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ciddili buluşma ya adam açık giyimi sevmiyor Yorumla amara21211 +1 yıl emin ol sadece sana öyle diyor bana masal anlatma bütün erkekler öyleyiz :) Yorumla Soran +1 yıl Eminim ama formaliteden olması gereken bu annnesi babası hacı. Bende zaten açık giyinmem ailem öyle alıştırdı Yorumla amara21211 +1 yıl ailene saygım sonsuz açık elbiseye pek gerek yok zaten insan kendini rahat hissetmez Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla amara21211 +1 yıl dewamke 👍 pantolon gömlek çok güzel her türlü önereceğim odur Yorumla Soran +1 yıl O seçenekte var ama bende pantolon çok dikkat cekiyor yaaa 😂 Yorumla amara21211 +1 yıl neden kalçalar mı Büyük ne güzel kadınlar kıskanır seni :) hem ilgi çekersin Yorumla Soran +1 yıl Aahah ne bilim elbise daha özenli geldi bana bakarım yinede Yorumla amara21211 +1 yıl bak bakalım aşırı çekmiyorsa pantolon 😉 Yorumla
derm0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Harika olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🌸🌸🌸❤️💋 Yorumla derm0 +1 yıl ❤️ Yorumla
nickimikimçaldı Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Daha sade olsa iyiydi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sade aslında ama saten oluşu biraz sıklık katıyor sadece :)) Yorumla
sdfsd31 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl mutlu sonla biter sonra 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa :) Yorumla sdfsd31 +1 yıl bitmesin mi :) Yorumla Soran +1 yıl Hayırlısı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Elbise güzel de kumasi saten ise abartı.
Saten abartı olur kumaş olarak
biraz daha açık oldun Seksi görünsün
Ciddili buluşma ya adam açık giyimi sevmiyor
emin ol sadece sana öyle diyor bana masal anlatma bütün erkekler öyleyiz :)
Eminim ama formaliteden olması gereken bu annnesi babası hacı. Bende zaten açık giyinmem ailem öyle alıştırdı
ailene saygım sonsuz açık elbiseye pek gerek yok zaten insan kendini rahat hissetmez
Aynen
dewamke 👍 pantolon gömlek çok güzel her türlü önereceğim odur
O seçenekte var ama bende pantolon çok dikkat cekiyor yaaa 😂
neden kalçalar mı Büyük ne güzel kadınlar kıskanır seni :) hem ilgi çekersin
Aahah ne bilim elbise daha özenli geldi bana bakarım yinede
bak bakalım aşırı çekmiyorsa pantolon 😉
Harika olur
🌸🌸🌸❤️💋
❤️
Daha sade olsa iyiydi
Sade aslında ama saten oluşu biraz sıklık katıyor sadece :))
mutlu sonla biter sonra
Yaaa :)
bitmesin mi :)
Hayırlısı
gylr
Olabilir neden olmasın