Sokakta gördüğünüz aşık sevgili eş vs her neyse el ele tutuşan sarılan gülüşen çiftleri gördüğünüz de özenir misiniz? hayallere dalar mısın? keşkeler kurar mısın? bu durum bu tür çiftler sizi etkiler mi?

Sokakta gördüğünüz aşık sevgili eş vs her neyse el ele tutuşan sarılan gülüşen çiftleri gördüğünüz de özenir misiniz? hayallere dalar mısın? keşkeler kurar mısın? bu durum bu tür çiftler sizi etkiler mi?

Sokakta gördüğüm çiftlere imrenmek zaman zaman oluyor. Özellikle mutlu ve birbirine destek olan çiftler dikkatimi çekiyor. Onların arasındaki sevgi ve bağlılık, bazen kendi ilişkilerim hakkında düşünmeme yol açıyor. Ancak bu imrenme duygusu, genellikle motivasyon kaynağı olarak da işlev görüyor; bu tür ilişkilerin neler içerdiğini anlamaya çalışıyorum. Sonuç olarak, diğer çiftleri gözlemlemek, kendi ilişkilerim hakkında daha derin düşünmemi sağlıyor.
Evet imrenirim duygulanırım çoğu zaman hatta. Umarım çok daha fazla mutlu olurlar diye dilerim içimden herkes sevsin sevilsin ve sevdiğine kavuşsun kavuşunca da nasılsa benim diye nankörlük etmesin
Teşekkürler
Ricalar
Keşke bizde şimdi elele olsaydık diye düşünürüm.. Gördüğüm çiftlere de Allah mutluluklarını daim ettirsin inşallah derim.. Bizde yanyana olmuş olsaydık elele kahkaha atarak gezeceğimizden eminim..
@oɿƚꙅɘɒm evet bitanem..
bazen evet..
hele sinemadan çıkınca bir şekil de çıkıp film hakkında konuşmaları bile imrendiriyor :)
El ele tutuşan ya da sarılan çiftleri gördüğümde tatlı bir gülümseme içimi kaplıyor ve kalbimde aşkın sıcaklığını hissediyorum. Özellikle şu an sevgi dolu bir ilişkim olduğu için bu manzaralar beni hep mutlu ediyor. 🌸 Eğer yalnız olsaydım belki biraz özlem hissi de uyanırdı ama aaah, şu an içim sıcacık! Her zaman bu gibi anların o kişilere mutluluklar getirmesini diliyorum. Bence bu anların tadını çıkarmak gerek çünkü hayatın en güzel yanlarından biri sevgiyi paylaşmak. 💕 Sen de o çiftlere bakıp gülümsüyor musun?
Hayır aşko çünkü her şey göründüğü gibi değil samimi gelmiyor bana
Anlıyorum seni, bazen dışarıdan görünenle gerçek farklı olabilir. 💔 Herkesin aşk anlayışı farklı sonuçta. Umarım sen de samimi bir ilişki bulursun. 🌟✨ İlişkilerde en güzeli doğru duyguları paylaşıp mutlu olmak bence. Herkesin kendi aşk yolculuğu var, önemli olan doğru insanla karşılaşmak. 😊 Senin de doğru kişiyi bulmanı dilerim! 💜
Teşekkürler aşko ben ilişki aramıyorum ki bulayım günümüz ilişkileri aşkları beni yanlız olmaya özendiriyor:))
Cevap
37Cevap
HAyır umurumda değil kimse. kendime bakıyorum ben. ama insan üzülüyor sevilmediği zaman ya da yalnız kaldığı zaman.
Hayır imrenmem gadası
Tam imrenir gibi oluyorum sonra bi dayı çıkıyor bu gençlerde hiç terbiye kalmamış yol ortasında yiyişiyolar diyo
😂😂
Sevgilimle bende böyle sarmaş dolaş gezmek istiyorum diye iç geçiriyorum
Nasipse olur inşallah..
Günün birinde inşallah hayatım..
İmrenirim ve ayrıca tü tü maşallah derim nazarlar değmesin 😂
😂😂💃🏻
Özenmek, hayallere dalmak, keşke benim de olsa demeyi bırak, yaşadıklarımdan sonra böyle bir sıcaklığı, yakınlığı tatma isteğim, hevesim kalmadığı için içim acıyor. Göğsüme bir sızı saplanıyor. İsteyemediğim için.
Yılış yılış olanlar aksine rahatsız ediyor ama seviyelileri görünce sempati duyuyorum. Özellikle yaşlı çiftleri görünce mutlu oluyorum maşallah diyorum
Ben sadece kız arkadaşımla mutlu olmayı diledim, özendim, istedim. Narsist özellikleri vardı. Hep başkalarıyla kıyaslardı. Kıyasladığı insanlardan aldatan da olmuştu. Hep bende söylerdim ona göründüğü gibi değil hiçbir şey diye.. Kalbim çok kırık ve 2 hafta oldu..
Bazen evet imrenirim boyle duygulari yasamak isterdim ama sokakta ust uste cikilmaz yolun ortasinda opusulmez cogu z kusagi veletlerinde utanma duygusu yok
Genç çiftlere değil de biraz yaşını almış yaşlı teyze ve amcaları görünce çok mutluş oluyorum ve tabii ki imreniyorum ✨😇
Tersine, çok güzel ve hoşuma gidiyor. Gençler tüm dinci gerici baskıya rağmen yaşıyorlar gençliklerini
İyi anlamda özenirim yalan yok :D ama kimsenin mutluluğunda da gözüm kalmaz en iyisini yaşayacağım zamanı geldiğinde
Gözümün önünde öpüşüp sarılıyorlar kafamı nereye döneceğimi şaşırıyorum ne imrenmesi xcxxx
Hiç öyle huylarım yoktur, dışarıdan göründüğü gibi olmuyor çünkü çoğu şey ahsh
Bazen, genelde kendimi çok yalnız ve kimsesiz hissettiğimde
Hepsinin sadece gösteriş amaçlı ve yapmacık olduğunu düşünüyorum bu yüzden imrenmem asla
hayır imrenmem, sevdiğimden uzaksam aklıma yaşanılamayan şeyler gelir o anlamda hüznüm olur😢
bir kaç kez oldu evet ama hikayelerini biraz bildigim kisilerdi...
Artık imreniyorum ne şanslı kadınlar var diyorum benimki de ancak kefen göndersin.
Hayır imrenmem sokakta dolanmıyorum da pek zaten :D
Hayallere dalmam da çok beğeniyorsam bir nazar duası okuyup geçiyorum
Evet millet nasıl seviliyor abi diyorum bize de çürük elmalar bozuk insanlar geliyor
Bir babanın evladına gösterdiği sevgileri kıskanıyorum.
İmrenmek demeyelimde onları görünce mutlu olurum çünkü dünyayı mutluluk kurtaracak.
Bazen sevgilerini çok samimi belli edenlere imreniyorum tabi
Evet birbirlerini anlayan insanları görmek hoş keşke bize böyle biri denk gelse diye üzülürüm.
Hiç imrenmem..
Allah sahibine bağışlasın der geçerim.
İmrenmiyorum. Kimsenin ilişkisi dışarıdan göründüğü kadar kusursuz değil çünkü..
Bazılarına evet. Çaktırmadan izlediklerim oluyor tatlı hallerini 🙂
Birbirine aşkla bakan çiftleri görünce hoşuma gidiyor.
İmrenme kısmını geçtim bende yaşamıştım sonuçta istesem de yaşarım zor değil.
Etkiler tabiki hemen keşke lafı gelir aklıma
Hiç imrenmem ne halleri varsa görsünler.. Tek başıma olmak en iyisi..
Tebessüm ederim ama keşke demem.
Biz fazla sessiz Bi çiftiz eşim öyle olduğu için
Şen şakrak gülüp şakalaşanlara özeniyorum
Evet imreniyorum ve günümüzde böyle çiftleri görmek beni mutlu ediyor açıkçası
İmrenirim bazen ya ama kıskanmam daha çok mutlu olsun herkes
İçimden 'seninle şöyle olabilirdik aptal' diyorum maalesef
İmrenmezdim ama kendime acırdım.😄
Herkesin mutluluğu daim olsun
Ne imrencem be
Hayır içini bilmediğin hiç bişeye
Evet ama yapavak birsey yok
Hayır hiçbir yere bakmam işimde olmaz
Evetttt ( o ne yaa öyle mıç mıç 🤮) ıyyy
İğreniyorum*
sokağa çıkmıyorum
İmrenmiyorum.
El ele tutuşup yürüyorlar ya sevmiyorum öyle 😂
Hepsiyl3 değil sadece bazılarına
Hayır. Kimseye dikkatli bakmıyorum,
Hayır kimsenin hiçbir şeyine imrenmem
Hemde nasıl imrenirim de işte neyse ağlamicam
Zerre kadar imrenmem.
Tatlı ciflere imrenirim
Hayır ama bana saçma geliyor. Bugün seviştiğin kadın yarın senin düşmanın oluyor veya sana dava açıyor. Bu, çok garip.
Sevgilisini hemen öldürek
😂😂😂🤦🏻♀️
Sevgilileri kıskanıyorum, ben sap sap dolaştığım zaman
Yoo imrenmem..
Bazen üzülüyorum benim neden yok diye içimden
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?