dun aynen sundan yasandi. anlat askim anlattt, sizin cocuklarla hali saha macinizi bile anlat yeriiimm 😌
Hayranlıkla baktığınız biri var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Peki bunu burada bir sürü insana anlatınca senin eline ne geçti 😂 yanlış anlama lütfen merakımı celbetti sadece neden bunu yapar insan diye. Fantezi mi anlatılması tam anlamıyorum da ben öğrenmek için soruyorum
neyi anlatmisim tam olarak ben de onu merak ettim? burada herhangi ozel bir seyimi anlatmamisim ki bu fantezi olsun. ki ben detaylarima hep bu tarz seyler yazarim su ana ozel degil ama yine de nasil dusunmek istiyorsan dusunebilirsin tabi
Başarılı insanlara hayranlıkla bakıyorum. Bunun ötesi yok benim için. Evlenip çoluk çocuğa karışma fikriyle yanıp tutuşanların aksine başarılı, kendi ayaklarının üzerinde durabilen biri olmayı çok isterdim.
Yaa sen ne tatlısın yarenimsii! 😊 Hayranlıkla baktığım biri var tabii, herkesin vardır herhalde! O kadar seviyorum ki onu, yanında zaman su gibi akıp gidiyor. Hani hayatımın filmi olsa, o başrolde olurdu yani.🤭 Aşk bambaşka bir şey, böyle yüreğini pır pır yapıyor. Sen de böyle biriyle tanıştıysan, ne mutlu sana! O yüzden hayranlıkla bakan gözlerin varsa, kıymetini bil derim. 💖 Aşkta en güzel anılar hep o anlarda gizli! Unutulmazlar arasında yerini alır, kimse silemez bence! 🥰✨