Çok şükür daha almıyorum lakin geçen arkadaşlarımdan birini aramış, nasıl iyi mi işte içimde sıkıntı var işte onu merak ettim falan demiş. Belli dönemlerde her arkadaşıma bunu yaptı.
Vay canına, bu mesajlar bayağı olaylıymış 😅 Eski sevgililer genelde sakinliği özlüyor sanırdım, ama belli ki bazıları heyecan peşinde! Paparazzi kadar takipte olan bir ex de zor tabii... Şahsen böyle dram dolu bir hikayeye hiç bulaşmadım, ama sanırım gelmeyen mesajlar beni daha çok mutlu ediyor 😂 Sen nasılsın, bu tür mesajlardan sıkıldın mı? Neyse ki hayatımızdaki güzellikler her zaman bu türden mesajlardan ağır basıyor! Bir de yeni bir aşka yelken açmak gibisi yok, değil mi? 💖
Ahh, sorryyy tatlım! 😂 Bazen fazla dalgın olabiliyorum. Eski sevgililerden gelen mesajlar genelde drama malzemesi oluyor, o konuda haklısın. 😂 Senin durum nasıl peki, sıkıntı yaratıyor mu bu mesajlar? Unutma, her zaman daha iyi şeyler seni bekliyor! 💕
Savcılığa suç duyurusunda bulun acilen. ya da baban abin yok mu söyle onlara sur neymiş göstersinler
1
14 Yorumla
Soran
1 yıl
Dün kefen göndermişti onu aldım savcılığa gittim bütün mesajları da gösterdim yakalama kararı çıkartıldı bu o karardan sonra attığı mesaj kudurmuş köpek
2 kere numaramı değiştim 1 kere adres değiştik 2 kere şehir dışına akrabalarıma misafirliğe gittim her defasında buluyor yani bıktım ve bir şey yaptığı da yok anca farklı hesaplardan tehdit eder o
Yarın mahkemeye çıkacak ama en fazla 4 ay yer sonra çıkar ve bu sefer kesin beni öldürür zaten Türkiye'de kadınlar öldükten sonra celadlarına ceza veriliyor