Boşanmış bir erkekle sağlıkli bir evlilik yapılır mı tekrardan kızlar yardım edin bana kafayı yicem yoksa?

Öncelikle biz bu şehire Yeni taşındık buraya gelmeden önce asla önceki yaptığım hataları yapmayacağımı söz verdim ama buraya geldiğimi gün ‘A’ kişisini gördüm Buradaki evler müstakil iki katlı hemen karşı karşıyayız yukardaki komşudan küçük kız kuzeni oluyor Instagram hesabımı istemiş biz bunla konuşmaya başladık her şey güzel gidiyordu ona neden boşandığını sordum beni çok sıkıyordu dedi Çok da sormak istemedim bu konuları yeni konuşmaya başlamıştık çünkü o ama sonrasında TikTok hesabında eski eşiyle olan fotoğrafını paylaşmış Eses alıp attım bu ne diye sordugum zaman birisine gönderme diyerekten konuyu kapattı gene sustum bir şey demedim ailesiyle falan tanışıyorum karşı karşıyayım kahvaltı vs yapıyoruz hep beni kendisi çağırtıyor buralarda hiç sorun yok çok güzel ama geceleri hiç uyumuyor sabaha kadar oturuyor sabahtan akşama kadar yatıyor geçen ailesiyle otururken eski eşiyle barışmalarını istediklerini söyledi benim onunla konuştuğumu bilmiyorlar çünkü ona soruyorum öyle bir şeyin olma ihtimali yok diyor çocukluk aşkıymış ilk sevgilisi o kızmiş ablası anlatıyordu ama ablası hiç istemiyor tekrardan birleşmelerini Biz A kişisiyle çok güzel iz ilk zamanlarda benimle çok güzel konuşuyordu ilgileniyordu ama Şu an o isteği onda göremiyorum ama benimle evlenmek istediğini söylüyor buradan hiç gitmemi istemiyor Bilmiyorum buraya geldiğimden beri kafayı yiyorum çok kötüyüm kimsenin yok burada da ne yapmam lazım yardım edin 🥹🥲
Boşanmış bir erkekle sağlıkli bir evlilik yapılır mı tekrardan kızlar yardım edin bana kafayı yicem yoksa?