Sevgilinin geçmişi çıkmazdayım nolur yardım edin?

Benim 2.5 senelik bir ilişkim oldu 17 18 19 yaşında çok aşık oldupumu düşündüğüm karşı tarafında öyle olduğunu düşündüğüm bi ilşkim vardı sonradan cnsl yaşantımız oldu düzenli bi cnsl hayat diyebiliriz artık küçüktüm evet ama ne bilgim ne baska bi şeyim vardı sonradan beni terk etti aldattığını öğrendim defalarca toparlanma sürecine girmiştim 2 yıl hastanelerde tedavi aldım ask oldupunu sandığım deyin gerçekten olmadığını biliyordum bu arada bu olaylardan sonra bana dokunan olursa ağlayıp duruyordum ya da uzaklaşıyordum daha sonra hiç beklemediğim bi anda hayatıma biri girdi aşkın tanımını onunla yapabilirim çok seviyorum canımdan öte onun geçmişi çok kirli her kızla cnsl anlamda takılmış ben de kimseden asla bi şey saklamak istemediğim için açıkça anlattım böyle böyle oldu diye sonuçta ciddi düşündüğüm bi insan anlatmam gerekir. Sonrasında kıskançlıkları başladı ne kadar oldu ne kadar yaptınız kaç dk sürüyordu gibi... ve inanın çok pişmanım hiçbir bilgim yokken böyle şeyler yaşadığım için kendime hiçbir şeyi hak görmüyordum hala da öyle bana bu olanlar için kuzum denediği kalmıştı ve onu da dedi en son o da kopamıyor ben de aşmak için çabalıyor ama sinir anı bu kelimeleri çok kullanıyor ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun onu gerçekten çok seviyorum ve bırakmak istemiyorum söylediğiniz her söz benim için çok kıymetli lütfen yardım edin ağlamaktan aylardır yıllardır mahvoldum.

Güncellemeler
1 yıl
Bu hala benim için büyük bir sorun sizin cevaplarınızla biraz daha iyi hissediyorum lütfen yardım edin ben çok daraldım öyle ki artık kendimden bile tiksiniyorum lütfen yazın bana
Sevgilinin geçmişi çıkmazdayım nolur yardım edin?