Acil soru yardım?

Erkek arkadaşım uyudugunda internetini kapatan biri ama uyuma saati gece 1 2 bugün gergindi ama az buz konuştuk hastaydı erkenden neti gitti akşam 11 bende uyudu sandm dedimki içimden ya uyumustur ama gece neti açılırsa bi bok vardır diye çünkü uyurken eline telegonu gecenin beşinde alıp iki dakika neti açıp niye yatar insan öyle biri zaten değil , içime oturdu neti erken kapanması ve bende kuruntu yaptım sonra bı baktm tesadüfen 5 i üç gece whatspaa girdim ve bı baktm neti iki dakika açıldı ve kapandı bende annesine mesaj attım yoklamak için annesi çok tatlı bir kadın annesini de tembiledm ablacm ona yazdığımı söyleme de aklım kaldı uyuyormu evdemi hiç konuşmadık akşam içim rahat etsin diye sormak istedim uyyuyamadm falan diye iyi yapmismiyim, annesi doğruyu söyler içim rahatlar yani, dışarı falan mı cikti sakladı anlamadm çünkü sanki şöyle duruyor dışarı çıkmış gezmiş etmiş , eve gelmiş otamatik wifi baglanmis erkek arkadaşım da direk yatağa kendini atıp wifiyi kapatıp yatmış çünkü net hemen açılıp kapandı bu gsrip degilmi hadi uykusundan uyansa rüya görür kabus sese uyanir telefin bı bakar okey ama bı 10 15 dk net açık durur gezer uykusu gelir yatar yani ama 2 dakika açılıp kapandı ve erkek arkadaşıma da yazdm dedimki, sabah konusabilirmiyiz tosunum dedm ona kuruntu yaptığımı belli etmedim bunalma kafası yaşamasın diye , dedimki uyuyormusun uyanikmisin analmadm aklm sende kaldı gergdin de konuştuk, 11 de neti kapattın gece de beş açılınca konuşuruz diye bekledm , konuşalım olur mu naptın anlamadm uyuyomuydun ama yazdm çiçek emojisi koydum cakmasin annesine sordugumu diye , annesi ne yazmakla iyi yapmismiyim
Acil soru yardım?