Erkek arkadaşım uyudugunda internetini kapatan biri ama uyuma saati gece 1 2 bugün gergindi ama az buz konuştuk hastaydı erkenden neti gitti akşam 11 bende uyudu sandm dedimki içimden ya uyumustur ama gece neti açılırsa bi bok vardır diye çünkü uyurken eline telegonu gecenin beşinde alıp iki dakika neti açıp niye yatar insan öyle biri zaten değil , içime oturdu neti erken kapanması ve bende kuruntu yaptım sonra bı baktm tesadüfen 5 i üç gece whatspaa girdim ve bı baktm neti iki dakika açıldı ve kapandı bende annesine mesaj attım yoklamak için annesi çok tatlı bir kadın annesini de tembiledm ablacm ona yazdığımı söyleme de aklım kaldı uyuyormu evdemi hiç konuşmadık akşam içim rahat etsin diye sormak istedim uyyuyamadm falan diye iyi yapmismiyim, annesi doğruyu söyler içim rahatlar yani, dışarı falan mı cikti sakladı anlamadm çünkü sanki şöyle duruyor dışarı çıkmış gezmiş etmiş , eve gelmiş otamatik wifi baglanmis erkek arkadaşım da direk yatağa kendini atıp wifiyi kapatıp yatmış çünkü net hemen açılıp kapandı bu gsrip degilmi hadi uykusundan uyansa rüya görür kabus sese uyanir telefin bı bakar okey ama bı 10 15 dk net açık durur gezer uykusu gelir yatar yani ama 2 dakika açılıp kapandı ve erkek arkadaşıma da yazdm dedimki, sabah konusabilirmiyiz tosunum dedm ona kuruntu yaptığımı belli etmedim bunalma kafası yaşamasın diye , dedimki uyuyormusun uyanikmisin analmadm aklm sende kaldı gergdin de konuştuk, 11 de neti kapattın gece de beş açılınca konuşuruz diye bekledm , konuşalım olur mu naptın anlamadm uyuyomuydun ama yazdm çiçek emojisi koydum cakmasin annesine sordugumu diye , annesi ne yazmakla iyi yapmismiyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılsonra erkekler neden kadınlardan nefret ediyor? kızım sen hasta mısın mk sevgilisinin erken yatmasına özel uyumamış bütün gece sabaha kadar internetini yoklamış, çocuk bir yere gitse bile tabii ki de saklar senden, sence sen normal misin?
032 Yorumla
Soran1 yılSen iyimisin delimisiniz ya
Cevap sahibi1 yıldeli olan sensin bilmem farkında mısın da o cocuk yakında cakar sana tekmeyi zaten.
Soran1 yılBen kendi halimde film izledm ettm sonra tesadüfen gördüm ve takıldım çünkü hani 3 yıllık ilişkim ya 11 de neti kapamsz veya gece bes te de açmaz biliyorum çünkü iki dakika açıldı kapandı bı gariplik var içim rahat etmedi paylaşıtm canım gibi sevgilisini darlayan kızlardan değilim oda aynısını bana yapıyor yani bunu belli etmek isterm
Soran1 yılDeli olan sensin bu zihniyetle yanlız kalırsın ki bence yanlız birisinde yazik
Soran1 yılOda aynısını bana yapıyor , canm kardesim, ilişkilerde böyle şeyler olur senin yaşın küçük heralde sabah akşam onu yoklamadim zaten gergin konuştu sebebsiz yere bende takan biriyim kalbini mi kırdım canını mi hadi ordan bir sürü düşündüm içim rahat etmedi durum bu ve garip geldi gece beste olan şey taniyorum benm kaç yıllık sevglm ya
Cevap sahibi1 yıl24 yaşındayım 2 yıllık evliyim hahahahahashah sizin ilişki 1-2 yıla patlar haberin olsun.
Soran1 yılNe alaka delimisin
Soran1 yılİlişkimiz 3 yıllık 4 e giriyoruz canm habrrn olsun canım nesin beynin küçük heralde insan merak etmesi kuruntu yapması kadar bir şey yok her ilişkide var mı, merak kıskanmak, onu merak etmek dozunca , gevseksen bilemicem
Cevap sahibi1 yılaranızda hayyyvan gibi güven problemi var kankam geleceği yok o ilişkinin. sabah sana sebepsiz gergin davranmış hiçbir açıklaması yok, sebepsizse de belli ki başkasına olan sinirini senden çıkarıyor, karşılıklı güvensizliğiniz de var dua et de bari çok ciddili patlamayın yine ufak bi güven meselesine falan bitsin sizin sonunuz hayra alamet değil.
Soran1 yılYalan soyluyon dur bu kafayla evli olamaz sın canm benm , gelmiş bir kızın hani şüphe duymuş şaşırmış , birşeyleri kuruntu yapmış ilişkisinde normal bir durum olağan üstü bir durum gibi yazmışsın, canım nesin eşin seni o zaman eve gelsin gelsin bı gün durduk yere eve hiç gelmesin sabahın körü gelsn , sen sorarsın dimi sen nerdeydin bu saatte naptın diye o durumda bı gariplik var uyumaz beklersin hatta gevşek değilsen bence az epmati yap zihniyetsiz mesajlari atma buraya kadın düşmanı birisin belli karına Allah sabır versn o zaman
Cevap sahibi1 yılEşimin durduk yere eve gelmemesi ile internetini açması aynı şey değil, ki bir de ben hostesim %70 eşimden zaten ayrı kalıyorum öyle olduğumuz halde, ben yatıya kaldığım ülkelerde doya doya gezip tozduğum halde aramızda 1 gram güvensizlik yok hahahshahaha birbinin özel hayatına saygısı olan 2 yetişkin insanız, lisede sevgili olduk üniversite okuduk birikimimizi yaptık ve evliyiz işte 2 yıldır.
Soran1 yılAma böyle güzel konuşsan ben sana gyzel konusurdum bayanmisiniz bilmiyorum güven sorunu yok ama biz kadınlar böyleyiz işte eğer karşımızdaki kisi normalin dışında yapmadığı şeyler dışında minicik bir fark bir şey yapsın kurarız bunlar kadın doğasında var , ve ben güveniyorum güvenlik değil sadece her insan gibi catlaidm sorguladm derdimi buraya döktüm sizde bana iyce deser gibi yazdiniz
Soran1 yılAma işte demekki o hissi veriyor birbirinizle iletişim halinde siniz eğer eşin veya sen normal rutin hayatiniz dışında birbirinizden bir teoki görün zaten insan meraklanir yani birşeyi mi var diye canı m sıkkın veya örnek aramissindir eşini acmamistir her zaman açan insan nolur tedirgin okursun dimi akşama kadar dönmesin açmasın bu garipsenir çünkü eşin hiç öyle yapan biri değil de güvenlik bir durum değil bu
Cevap sahibi1 yılablacım ben de sana bu ilişkinin normal olmadığını ikinizin de birbirinize gram güvenmediğinizden bahsediyorum. sevgilin sana gereksiz gerginlik yapıyorsa gün içinde yaşadığı şeyin sinirini senden çıkarıyordur bu adamla evli olduğunu düşün? ya da yine aynı şekil evlisiniz ve bi süre ayrı kalmak zorunda kaldınız? nasıl müdahale edeceksiniz birbirinize? tamamen geçirdiğiniz uzun yıllar hatrına ayakta kalan bi ilişki bu.
Soran1 yılBen çok seviyorum bilmiyorum bazı şeyler yoluna girer yani, uzun ilişkiyle alakası yok, durumun, gayet birbirimizle iyi anlaşan eden insanlarız ama evet bugün bir garipti işte hem gergin olup hem bana az yazıp erkenden neti kapağı gecenin de beşinde yazınca gittim annesine yazdım doğal olarak hani ablacm nasılsın oğlunu merak ettm evdemi uyuyormu az konuştuk içim rahat etmedi diye tatlı dille , oğluna yazdığımı soylemmesini söyledim dedim bilmesin en azından ben içim rahatlssin canı falan mı sıkkın ablacm bileyim yazdım yani en son çünkü öyle rahatlrm
Soran1 yılVe ilk defa yaptım üç yıl boyunca annesine İlk defa sordum ki bu çok normal isnanlar biri hakkında birşeyi merak eder. Veya öğrenmek isterse cevresine merak eder sorar ya ulaşamadım veya az konuştuk evdmeiydi bugün acaba diye , yani annesine yazmam da gayet tatlı bir şey çünkü annesiyle de çok iyiyiz çok severim seviyor benide
Soran1 yılCatlarim yani benm erkek arkadaşım uyanana kadar , uyancak da konuscaz da , annesi birazdan uyanıyor erkenden en azından kadınla konuşurum annesini tembihkedum zaten sil diye mesajları bende silcem bilmesin olur mu diye dikkat eder zaten annesi de tatlı birisi
Cevap sahibi1 yılher şey sevgiyle hallolmuyor işte, eşim bana yaşadığı herhangi bir durum için gerginlik yapmaz mesela bunca yıldır tek bir kez bile sinirini benden çıkarma hareketi görmedim ki görsem bu ilişki evliliğe gitmezdi zaten, hadi diyelim o an gergindi sana patladı tüm gün mü geçmemiş siniri? 1 açıklamaya bile layık görmeden kıçını devirip yatmış ya da çıkmış evden? sana diyorum ki bu adamla evli olduğunu düşün, evlilik öyle çocuk oyuncağı değil hele ilk zamanlar yeni bir hayata sıfırdan başladığın için sinir stres her şey tavan oluyor. Eşim özel sektörde çalışıyor sürekli sorun yaşıyor ama eve geldiğinde geçer karşıma dertleşir konuşuruz yaşadığı şey için bana patlamaz mesela. Sen de aklını başına al.
Soran1 yılBenlik bir durum değil inanın tanisaniz beni anlarsınız ben güler yuzku Altan alan sakın , yapıcı pozitif birisiyim vallahi
Cevap sahibi1 yılikinci falson da patladı, alttan almayacaksın hiçbir zaman.
Soran1 yılEvet bizde yeri gekir derlesiriz özrünü diler mesela bir şey olursa ama işte bugün olana annlam veremedm beni böyle merakta bıraktı mesela bana haber etse güzel konuşsa problem yok ama durduk yere ters yapınca erkenden neti gitti gece beste açılınca insan ister istemez anlamaz yani durumu çevresine sorar hani nerdeydi napti acaba diye öğrenmek için , valla moralim bozuldu ya
Soran1 yılSiz bayanmisiniz erkekmi acaba
Cevap sahibi1 yılkadınım kanka hostesim diyorum ya erkek olsam hem profilim mavi olur hem de hostum derim yani hahshshah
Soran1 yılHa işte zaten alltan aldığım için mesela artık sürekli birşeylerde ben soramaz yapamazmisim gibi davtaniyor oda mesela bir şey olur beni merak eder ulaşamaz garip gelir bir şey kardeşime sorar örnek , nerde nspiyor diye, bende annesine yazdm anlamak için nerde uyuyormu disarimi çıktı canımı sıkkın öğrenebilir miyim diye özellikle annesini tembiledm dedim söyleme mesajları sil olur mu diye çünkü ağzıma sicabilit niye anneme sordun diye
Soran1 yılAy ne bilimmm dikkatli okumamisim , ve uygulamayı yeni kullaiyorm da bilgim yok bek ne kız ne erkek
Cevap sahibi1 yılben de ilişkinin be olursa olsun aileleri yansıtılmaması taraftarıyım bence sen de annesine çok da güvenip yazma günün sonunda bir şey yaşansa arkasında duracağı kişi sen değil oğlu olur, çıkar bu kız da hep senin peşindeydi attığın adımı bile sorardı der, sen o kadar abartmazsın ama o o kadar abartıp da anlatır. siz ikiniz apayrı bir ailesiniz, ailelerinize kendi ailenizdeki sorunları anlatmayın.
Soran1 yılAma sorun anlatmadım biliyorum bende bu taraftanim bu düşüncede asla ne kendi aileme yansitirim ne o yansıtır,, sadece dedimki annesine ya oğlunuz canı mı sıkkın mefak ettm gece de az yazdı keyfiszidi, evdemiydi acaba dışarı falan mı cikti diye sadece yokladım yani benm amacim erkek arkadaşım evdemi dışarı mi çıkmış onu anlamak yani annesi disardaydi derse bı bok var demektir çünkü bunu anlamaya çalışıyorum benimde durduk yere içime bir öküz oturdu yani ve ne zaman böyle bir şey olsa altından bir şey çıkıyor yani bir şey var çünkü ya dışarı çıktı haber etmedi ya da bu tarz bir şey annesi hep beni oğluna savunur ben yanında olsam veya olmasamda çok şükür biliyorum, kaç kez konuşmalarını yakaladm , beni savunuyor hep annesi arama konuşmalarini duydum kıza güzel davran üzme , onu el üstünde tut falan diys
Soran1 yılVe üç. Yıl boyunca ilk defa annesine böyle bir mesaj attım ya oğlunuzu merak ettim dünde haber etmedi acaba canı mı sıkkın yoksa dışarı falan mı cikti haber etmedi uyuyormutdu ablacm haber edermisin benm içim rahat etmedi aklım ona takıldı falan dedim ve tembihkedum ablacm söyleme olur mu yazdigimi bende silecegm şimdi sorun falan çıkarmasın diye dedim
Cevap sahibi1 yılo çocuk sana öyle yaptığında sen ne ona ne de annesine yazacaktın, direkt elini ayağını çek bak üstünden nasıl köpek gibi koşuyor aşkım ne oldu neden böyle yapıyorsun diye. senin zaten ne olursa olsun ona kıyamayacağının farkında ondan istedigi gibi davranıyor.
Soran1 yılEvet biliyor kiyamiycagimi ki hiç bir zaman kıyamıyorum yani ne kizlar var mesela kaynanasina hesap sorsrki yok oğlun nerde haber alamadm ablacm evdemi yalan mı souluyor falan diye yazmışlar , ama ben annesine yazarken bile nasıl yanlış anlasilmiyim tatlı dille yazayım hem içim de rahat olsun diye kendimi yirta yirta davrandm hatta sonrasında bu düşüncelerimi rahatsızlığımi erkek arkadaşıma da yansitmadm
Soran1 yılErkek arkadaşıma gece bes neti acilmis gördüm a sen uyumadinmi naptın, falan konuşalım sabah güzelce olur mu günaydın falan yazrim asla rahatsiz olduğumu kuruntu yaptığımı ve gssripseidgimi yansitmafum bunaltmiyim diye , yani veya yanlış anlamasın diye ince ince düşündüm gittim annesine sordum annesine güveniyorum annesi siler mesaji oğluna yansıtmaz , eminim de doğruyu söyler yani benfe rahatlarim bilemem ki dün cidden gsrip ti ya
Soran1 yılOndan önceki gün çok iyiydik tatlı tatlı yazdı akşam keyfi yok hastaydi bı ama konuştuk yani, bugün sabah baştan beri keyifsiz tersti bes gibi aradım düzgünce konustuk evdeydi sonradinda aradım açmadı yazdım bakmadı saat 11 e kadar 11 de de zaten ters yazıp neti kapattı ben zaten buyuzden garipsedim annesine yazdm veya buraya danıştım çünkü
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
İlişkilerde güven ve iletişim en önemli iki unsur, değil mi? Ama bazen kafamız karışabiliyor. Görünen o ki, erkek arkadaşınla olan durum seni biraz strese sokmuş. Öncelikle, hislerini anlamaya çalışmak ve konuyu netleştirmek istemen anlaşılır bir şey. Ancak, annesine mesaj atmak belki en ideal yol olmayabilirdi. İlişkilerde doğrudan, dürüst bir iletişim en sağlıklısı olur her zaman. Sabah onunla konuştuğunda, bu durumu nazik ve anlayışlı bir şekilde açabilirsin. Böylece belki de yanlış anladığın bir durum hakkında açıklık getirebilir. Güven, sevginin temel taşı ve sen de bu ilişkide mutlu olmak istersin. Her şey yolunda gider, sorunlar çözülür umarım. 🌸💬
04 Yorumla
Soran1 yılAma bana doğruyu söyleyip söylemeyecegini bilemem aklımda soru işareti kalir annesine sorarsam rahatlarim bı gariplik var çünkü yani
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAnladım, duyguların gerçekten karmaşık şu an. 😕 Doğruyu söyleyeceğini ummak zor tabii. Ama unutma, güven olmadan bir ilişki sağlıklı ilerleyemez. Annesine sormak seni kısa vadede rahatlatabilir ama uzun vadede ilişkideki güveni nasıl etkileyecek, bunu düşünmen gerek. Belki konuşmanızda ona hislerini ve endişelerini nazikçe anlatıp, dürüst bir cevap alman daha iyi olabilir. Umarım her şey yolunda gider ve içindeki sorulara yanıt bulursun! 💜
Soran1 yılGün boyu beni tersledi, durduk yere gece interneti erken kapadı , bende hevesle onla konuşmayı beklerken gece neti açılması hemen kapanması garip onun doğruyu söyleyip söylemeyecegini bilemem ki en rahat şekil annesi annesine de oğlun geziyor yalanmi söyledi demedm kibar dille dedimki ablacım gunaydin nasılsın merak ettim oğlunuzu bana bugün az yazdı gece de neti acilmis acaba evdemiydi dedim hani öğrenirsem iyi olur içime oturdu dedim, dışarı falan mı cikti haber etmedi canı falan mı sıkkın diye sordum yani bunu da ilk defa yaptım uzun zaman dir beraberiz
Soran1 yıl🥺🥺yardim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Böyle bişeyden haberim olsa net ayrılırım
09 Yorumla
Soran1 yılNeyden haberin olsa
Soran1 yılAnnesine yazdigimdanmi
Soran1 yılTamam da ne alaka annesine sormak kadar normal ne var ki
Soran1 yılBen anlamadım neye dediniz bunu
Soran1 yıl? Neye dediniz beyfendi
Soran1 yılHangisi
Soran1 yılİsteğimi bı kabul eder misiniz mesaj atayım anlamadm yaaaa
Soran1 yılBeyfendi
- Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı.
1 yılİyi yapmışsın bence
027 Yorumla- 1 yıl
Merak etmissin çünkü normal bir şey bu
Soran1 yılAnnesine sormakla dimiii
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Merak etmissin iyi bişey bu kötü bir şey degilki
Soran1 yılAnnesine de şu şekil sordum dedimki gülsüm ablacm hani dedim oğlunuzu merak ettim ocnelikle günaydın nasılsın, dedm , sonra dedmki ya dedm canı falan mı sıkkın hastaydı keyfi yoktu ama bugün az konuştuk ve erkenden neti kapandı konusmayi beklerken gecenin besi açıldı bende aklım kaldı öğrenmek istedim en son mesajları sileceğim şimdi oğlunuz niye sordun falan diye bana belki tepkilernir ablacm sizde söylemeyin olur mu en azından içim rahat olsun uyuyamadm zaten dedim, öpücükler falan attım ve bunu çocukla üç yıldır beraberiz ilk defa annesine sordum yani anlamak için zaten bir insan birini merak ettiğinde birşeye anlam veremediği de çevresine sorar dimi doğal olarak
Soran1 yılEvet hem merak ettm hemde garip geldi acaba dışarı çıktı çıktıysa kimle çıktı yani gariplik var durumda erkenden uyumaz gece beste de iki dk sadece neti açıldı kapandı yani oda garip böyle bir şey de yapmaz ki o
- 1 yıl
Evet iyi kizmissin en azından merak etmişsin haber alamayınca annesine yazmışsın ve terbiyelisin ama çocuk yanlış anlamasın diyede ugrasmissin baya
- 1 yıl
Normal bişey yani bunlar yanlış anlaşılma filanda olmazdi aslında mesajları silmene gerekte yoktu ama
- 1 yıl
Çocuk birisiyle belki görüşüyordur bilmiyorum gormedim sonuçta ya bilemeyiz yani
Soran1 yılEvet evet yani annesine güzellikle ayzdm cocucaga guzellikle yazdım, kuruntu yaptım mesela gariptie geldi ama ona belli etmedm ya dedim ben uyuyamadm şöyle film izledim senle konusnayi bekliyordum sende erkenden net gitti uyumuş diye düşünürken açıldı gece uyumadinmi anlamadm ama konuşalım sabah olur mu tosunum , özledim seni falan yazdm aklım kaldı sende dedm aynı böyle yazdm , birde içim rahatlasin diye annesine yazdm çünkü bı gariplik var ve hani acaba bı sorunmu var zaten gün boyu tersti canımı sıkkın anlamak için ve disardami evdemi anlamak için çünkü cidden neti erken kapayıp gecenin beşinde iki dakika açması garip yanı, sanki dışardan eve gelmiş wifiye bağlanmış ama kapatmış gibi
Soran1 yılİşte garip gelen o oldu, çünkü görüşeceği kimse yok üç beş arkadaşı var hepsi uyuyor ve işe giden insanlar, bı gariplik var yani cidden kuruntu yaptım şimdi kötü de düşünmek istemiyorum da
- 1 yıl
Belki mesaj filan geldimi diye bakmak için açmıştır
- 1 yıl
Ve senin mesajını gorup kapatmıştır belki bilemeyiz
- 1 yıl
ya da başka birisiyle konusucakti konusuyordu ya da senin mesajını görünce kapatmış olabilir
Soran1 yılAma işte hayatta öyle bir şey yapmaz yapan biri değil ki uyudu mu tam uyur netini kapar ve yatar yani, ve en geç ve en erken gece bir buçuk ve 2 2 buçukta uyuyan insan 11 de neti kapattı
Soran1 yılGecenin beşinde napabilir anlamadm cildircam yaaaa acaba benmi kuruntu yapıyorum erkenden yattı 5 te sese birşeye uyandı eline telefonu aldı bı mesaj geldimi baktı geri yattimi kapatıp acaba yani buda olabilir ama 3 senedir hayatta olmadı böyle bir şey bak ben yapabilirim benim var öyle huylarim ama erkek arkadaşımın yok en geç en erken 1 2 3 arası uyur gece ve asla kesintisiz netini açmaz kapar
- 1 yıl
Benimde öyle huyum var nedense bazen interneti açıp kapatırım mesaj var mı diye
- 1 yıl
Sende haklısın merakta ama
- 1 yıl
Çünkü 3 senelik sevgilinmiş ve hiç yapmamış bu sefer yapmış suphelenmen veya merak etmen Çok normal
- 1 yıl
Bugunmu oldu bu olay
Soran1 yılEvet bugün oldu çatlak birisi yorum atmış sinirimi bozdu demiski ona özel onu mu takip ettitn delimisin sana tekmeyi basar sonra erkekler niye kadinalrdan nefret ediyor ne bicimsin normal değil falan yazmış anormal bir durum göremiyorum kuruntu yapmak merak etmek sorgulamak normal degilmi
Soran1 yılBenm etkek arkadaşım da bana yapıyor bazen mesela benm net kapalı veya ulaşamamış oluyor hemen ailemden birine kardeşime arıyor soruyor yokluyor mesela nerde bu evdemi napıyor diye yani gece girmissem kurutun yapıyor sen gece niye wp girdin diye
- 1 yıl
Normal tabikide benide böyle merak eden soran biri olsa mesela sevgilim olsaydı böyle ya da kız arkadaşım mutlu olurdum çünkü iyi bir şey bu zaten
- 1 yıl
Merak etmen filan gayet normal bunları
- 1 yıl
İnsan sevdiğini merak eder zaten normal bir şey
Soran1 yılEvet mesela ben merak ettm uyuyamadm ve hatta sonra zaten gece beste neti açılınca moralim bozuldu garipsedim çünkü diyorum ya üç yıldır hayatmda ve uyur asla neti açmaz uyur kesintisiz ve bu kadar erken yatmaz erkenden net kapandı gecenin besi açılınca insan sorgulamazmi yani catladum 5 yerimden hani ama ona belli etmedm sakinlikle tatlı dille annesine yazdm merak ettmgimi evdemi diye yokladm çaktırmadan , etek arkadaimada aa netin açılmış films izledim seni özledim tosunum falan konuşalım uyudunmu anlamadm ama konsuuruz zaten gunaydn sinden diye çiçek öpücük attım yani
Soran1 yılMesela şu an catliyom badka kız olsa neti açılır açılmaz arar yani, çatlar da ben sabrımı koruyorm şu an ona yansitmafm bile bı uyansn yoklucam yani ve beni dün durduk yere terslemesi de gsribimde gitti dün çok negatif ti yani furduk yerde aradm kapadı
1 yılGit onunla konuş kızın niye bize anlatiyon
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem