Sizce ciddi ilişkimle aramı bozmadan bunu nasıl düzeltebilirim ayrılık sebebi mi?

Arkadaşlar bir adamla beraberim ve ciddiyete doğru gidiyoruz olay şu ben iki üni mezunu sayılırım daha doğrusu birinci üniversitemi sağlık bölümü okuyup bitirdim ikinci üniversitemde de tarih bölümünü kazandım son senesi pandemiye denk geldi ve okulu dondurdum daha mezun olmadım fakat ben bu adamla daha ilk tanıştığımız zamanlarda ciddiye almadığım için bana ne iş yapıyorsun diye sorduğunda ilk mezun olduğum sağlık bölümünü söylemedim ve bir yerde çalışmıyordum çünkü çalışmaya ihtiyacım yok bankada yüklü bir miktar param var o paramdan her ay 60-70 bin TL arası Faiz gelirim var ayrıca başka birikimlerimde var ailem sağolsun yeni tanıştığım adama doğal olarak bankada param var demek istemedim o an çalışmıyorum demekte istemedim onun yerine online evden özel tarih dersi veriyorum deyip geçiştirmiştim adam şimdi beni evden online olarak özel tarih dersi veriyorum sanıyor ilk okuduğum sağlık bölümünden de haberi yok ben şimdi bunun konusunu açıp bunu nasıl düzeltebilirim? Hem ilk mezun olduğum sağlık bölümünü söylemem lazım hem daha tarih bölümünden mezun olmadığımı okulu dondurduğumu söylemem lazım hemde özel tarih dersi vermediğimi söylemem lazım ama bu sefer nasıl geçiniyorsun diye sorarsa bankadaki parayıda söylemek istemiyorum onun yerine birikim yapmıştım falan mı desem ne desem ya pfff

Sizce ciddi ilişkimle aramı bozmadan bunu nasıl düzeltebilirim ayrılık sebebi mi?