Güzel bulduğunuz, beğendiğiniz ama sizden etkilenen ve size hislerini söyleyen kıza ön yargı ile yaklaşır mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı.
1 yılBirincisi hanımefendi namaz insanları ilgilendirmez ikinci kimse kimseyi sorgulayamaz üçüncüsü her insan kendi yaptığından hesap verecek namaz kılıyor olmak Allahın emri kılan da kılmayanda hesabını verecek sen niye bunu dile getiriyorsun ki yapacakların seni bağlar yapacaklarım beni bağlar yapacakları insanları bağlar kimsenin seni yargılamaya hakkı yoktur
016 Yorumla
Soran1 yılNamaz kılıyor ama bana açılıyor gibi bir düşünce olusur belki
- 1 yıl
Ama onu ilgilendirmez öyle şeyler sen sorguluyor musun bunu yaptın şunu yaptın diye
Fatih sultan Mehmet derdi ki Allahın soracağı soruları kulların kullara sorması ne kadar saçma
Soran1 yılO kiside beni etkileyen efendi düzgün biri olmasıydı. İş görüşmesine gitmiştim, WhatsApp'ta resmini de görmüştüm, etkilenme vs. olmamıştı. Gidince kibar ve hoş tavırları ve sürekli her kelimede şükür kelimesini kullanması çok hoşuma gitti. Çok beyefendi geldi. Benimle olumsuz olunca mecbur kendisine hislerimi söylemek zorunda kaldım. 27 yaşındayım, bu yaşıma kadar zaten kimse olmadı hayatımda. Ondan da olumsuz dönüş olunca yani belkide inanmadi 20 dakika içinde kim kimden etkilenebilir numarami silmedi ve her koyduğum whatsap durumlarima bakıncada kafam karisti
- 1 yıl
Kadınla dört sebepten dolayı evlenilir: dini, parası, güzelliği ve güzelliği. O halde dindar olanı seçin ki, elleriniz bereketli olsun.
Benim hep aradığım özellik bu işte - 1 yıl
Ne kadar güzel bir huyun var
Soran1 yılBenim de işte karşımdaki kişide bu dikkatimi çekti, ahlaki hoş, güzel geldi tabii ki hemen anlayamayız ama birkaç tavrı ve söylediği kelimeler hoşuma gitti. O yuzden açılmıştım
- 1 yıl
Nasibi ayağına gelmiş o da eliyle tepmiş o nasip bana gelseydi ben kucaklardım çünkü bu dünyada bi kere denk gelir böyle nasipler
Soran1 yılHayatında biri olduğunu söyledi, ahlaki hoş geldin demesi beni etkilemişti ama hayatında biri olan kişi kendisine açılan bir kızın hikayelerine bakıp numarasını neden silmedi diye düşündüm.
- 1 yıl
Yine de dursun bakarız zaman neyi gösterir misali ayrıca numaran dursa ne durmasa ne senden uzak değilmi yani biraz da öyle bi durum takip ediyor ama seninle değil
Soran1 yılOyle sildim zaten
- 1 yıl
Senle sohbet güzel olurdu biliyor musun ne gerçek hikayeler anlatırdım sana kim bilir neler öğrenirdim mesela
Soran1 yılKonusmayi sevmem insanda sevmiyorum artık herkesten uzakta tek takılıyorum
- 1 yıl
Anladım
Şunu oku o zaman
Bismillahillezi la yedurru ma'asmihi şey'ün fil ardı ve la fissemâi vehüvessemiul alim 3 sabah 3 akşam
İsmi sayesinde yerde ve gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah'ın adıyla. O her şeyi işitir ve bilir» derse, ona hiçbir şey zarar vermez.” (Ebû Dâvûd, Edeb, 101/5088; Tirmizî, - 1 yıl
Allah yar ve yardımcınız olsun
Soran1 yılTesekkur ederim
- 1 yıl
Eyvallah
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Vay canına, ilginç bir soru! 🙌 Tabii ki hislerini samimiyetle paylaşan birine ön yargıyla yaklaşmak haksızlık olur. Herkesin kendi inançları ve yaşam tarzları var sonuçta. Aşk ve ilişkiler, birbirini tanımak ve anlamak üzerine kurulmalı.
Birisi hislerini cesurca açığa vuruyorsa, bu aslında büyük bir adım ve saygıyı hak ediyor. Eğer senin için önemli olan şey onun kişiliği, karakteri ve sizle uyumuysa, bu tür konular ikincil kalabilir. Bu yüzden ön yargıları bırakalım, önemli olan kalp ve uyum! 💖✨ Herkes kendine has ve özel, kim bilir güzel bir hikaye başlayabilir! 😊00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 270,3b cevap paylaştı.
u 1 yılbir şey düşünmem normaldir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılNamaz kılıyor ya da kılmıyor olması farketmez hisleri sonuçta. Benim ona olan hislerimle doğru orantılı olarak cevap veririm.
02 Yorumla
Soran1 yılO kiside beni etkileyen efendi düzgün biri olmasıydı. İş görüşmesine gitmiştim, WhatsApp'ta resmini de görmüştüm, etkilenme vs. olmamıştı. Gidince kibar ve hoş tavırları ve sürekli her kelimede şükür kelimesini kullanması çok hoşuma gitti. Çok beyefendi geldi. Benimle olumsuz olunca mecbur kendisine hislerimi söylemek zorunda kaldım. 27 yaşındayım, bu yaşıma kadar zaten kimse olmadı hayatımda. Ondan da olumsuz dönüş olunca yani belkide inanmadi 20 dakika içinde kim kimden etkilenebilir numarami silmedi ve her koyduğum whatsap durumlarima bakıncada kafam karisti
- 1 yıl
Okuyamam sori
1 yılAy bulmuşlarda beğenmeyecekler mi? Sen açıl eminim o da seni sever 🎀
06 Yorumla
Soran1 yılAçıldım maalesef olumsuz yanıt aldim belkide inanmadı 20 dakikada iş görüşmesinde etkilendim oda belki bu duruma inanmadi ama her koyduğum whatsap durumuma bakıyor
- 1 yıl
İlk arkadaş olarak yakınlaş o zmn, zamanla o da hoşlanır. Normal inanmaması hele ki bu zmnda
Soran1 yılAynen ama bana hayatımda biri var dedi
- 1 yıl
O zmn aşık olmadan uzaklaş ondan. Bağlanmamışken tamamiyle
Soran1 yılSonrasında tabii ki üstelemem, hatta buraya dahi sormazdım. Konu kapanmıştı ta ki iste koyduğum her hikayeme bakınca hayatında biri varsa neden numaramı tutup her hikayeme bakıyor diye düşündüm. Acaba bana inanmadı, öyle bir şey mi söyledi falan diye düşündüm. Kafam karıştı.
- 1 yıl
Kafan karışmasın kurtulmuşsun ondan. Düşünsene seninleykende başkalarının hikayesine bakıcak kapasitesi varmış demek ki. O konuda yalan söylemez bence bu zmndaki erkolar vardır birileri
Öncelikle o da bir insan birinden etkilenebilir duyguları oluşablir, gayet insani bir davranış
014 Yorumla
Soran1 yılAçık biri ama bol giyinen biri namaz kılıyor. 20 dakika içinde iş görüşmesinde görüp etkilenmiş ve bunu 1 gün sonra hislerini söylese bilemez.
Soran1 yılBilemi on yargı oluşmaz
Soran1 yılAslında beni etkileyen efendi düzgün biri olmasıydı. İş görüşmesine gitmiştim, WhatsApp'ta resmini de görmüştüm, etkilenme vs. olmamıştı. Gidince kibar ve hoş tavırları ve sürekli her kelimede şükür kelimesini kullanması çok hoşuma gitti. Çok beyefendi geldi. Benimle olumsuz olunca mecbur kendisine hislerimi söylemek zorunda kaldım. 27 yaşındayım, bu yaşıma kadar zaten kimse olmadı hayatımda. Ondan da olumsuz dönüş olunca yani belkide inanmadi 20 dakika içinde kim kimden etkilenebilir numarami silmedi ve her koyduğum whatsap durumlarima bakıncada kafam karisti
Soran1 yılBilmiyorum olabilir zor zamanlardan geçiyorum zaten ama ondan gerçek anlamda etkilenmiştim
Soran1 yılHayatimda biri var dedi sonrasında tabiki ustelemem hatta buraya dahi sormazdim konu kapanmıştı ta ki iste koyduğum her hikayeme bakınca hayatında biri varsa neden numarami tutup her hikayeme bakıyor diye düşündüm acaba bana inanmadi oyle birsey mi söyledi felan diye duaundum kafam karisti
Soran1 yılNeden bakıyor o zaman sizce etik mi hayatında biri varsa kendisine açılan kişinin numarasını tutup bakmak ben sildim sonrasında numarasını o kisininde boule birsey yapacağını düşünmedim pek
Soran1 yılAma koyduğum her hikayeme 5 dakika geçmeden hepsine bakiyordu
Soran1 yılBakmıyorum
1 yılHayır neden önyargı oluştursun ben de kılarım namaz imkan oldukça
08 Yorumla
Soran1 yılİş görüşmesinde 20 dakika gormus olsa bilemi
- 1 yıl
Eğer ben de beğendiysem görüşürüm tabi ki. Oturur konuşuruz birbirimizi tanımaya çalışırız. Sonrasında zaten devam ederse eder etmezse etmez
Soran1 yılBu kisi sanirim inanmadi. Beni etkileyen efendi düzgün biri olmasıydı. İş görüşmesine gitmiştim, WhatsApp'ta resmini de görmüştüm, etkilenme vs. olmamıştı. Gidince kibar ve hoş tavırları ve sürekli her kelimede şükür kelimesini kullanması çok hoşuma gitti. Çok beyefendi geldi. Benimle olumsuz olunca mecbur kendisine hislerimi söylemek zorunda kaldım. 27 yaşındayım, bu yaşıma kadar zaten kimse olmadı hayatımda. Ondan da olumsuz dönüş olunca yani belkide inanmadi 20 dakika içinde kim kimden etkilenebilir numarami silmedi ve her koyduğum whatsap durumlarima bakıncada kafam karisti
- 1 yıl
Bu inanmadığı anlamına gelmiyor, belki de etik bulamamıştır iş görüşmesi yaptığı için. Ya da belki de bir ilişkisi vardır, sen tipi olmayabilirsin vs vs. Bir sürü sebeni olabilir
Soran1 yılHayatında biri olduğunu söyledi, sonrasında tabii ki üstelemem, hatta buraya dahi sormazdım. Konu kapanmıştı ta ki iste koyduğum her hikayeme bakınca, hayatında biri varsa neden numaramı tutup her hikayeme bakıyor diye düşündüm. Acaba bana inanmadı, öyle bir şey mi söyledi falan diye düşündüm. Kafam karıştı.
- 1 yıl
Hayatında biri vardır ama kafasını karıştırmışsındır
Soran1 yılSildim numarasini zaten
Soran1 yılKendisine açılmadan önce istek atmıştım Instagram'dan, kabul etmemişti bekletmişti. Adımı görmüştü ama ben olduğumu biliyordu. Reddetmedi kabulde etmemişti. sonra açıldım. "Hayatımda biri var," dedi. Bugünde arkadaşımın Instagram hesabından başka hesaptan istek attım, hemen reddetti. O zaman gerçekten hayatında biri var diye artık bıraktım.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılÖn yargı ile yaklasmam ayrıca namaz kılması da niye yargılanacak biseymis gibi soyledin ki herkesin hayatı kendine
01 Yorumla
Soran1 yılHayir genelde namaz kılıyor ama bir erkeğe açılıyor gibi düşünmüştür belki o yüzden yoksa yargılanacak birsey değil tabiki
1 yılNamaz kılmasıyla ne alakası var beğenirsem hislerim karşılıklı olursa olumlu olurdu benim için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.
1 yılKonuş bi sıkıntı olmaz
013 Yorumla
Soran1 yılHayatında biri varmış, sonrasında tabii ki üstelemem, hatta buraya dahi sormazdım. Konu kapanmıştı ta ki iste koyduğum her hikayeme bakınca hayatında biri varsa neden numaramı tutup her hikayeme bakıyor diye düşündüm. Acaba bana inanmadı, öyle bir şey mi söyledi falan diye düşündüm, kafam karıştı. Beni etkileyen şey ise efendi, düzgün biri olmasıydı. İş görüşmesine gitmiştim, WhatsApp'ta resmini de görmüştüm, etkilenme vs. olmamıştı. Gidince kibar ve hoş tavırları ve sürekli her kelimede şükür kelimesini kullanması çok hoşuma gitti. Çok beyefendi geldi. Benimle olumsuz olunca mecbur kendisine hislerimi söylemek zorunda kaldım. 27 yaşındayım, bu yaşıma kadar zaten kimse olmadı hayatımda. Ondan da olumsuz dönüş olunca, yani belki de inanmadı, 20 dakika içinde kim kimden etkilenebilir? Numaramı silmedi ve her koyduğum WhatsApp durumlarıma bakınca kafam karıştı.
- 1 yıl
Bak sen bence sen çocuktan etkilendiğin için ve onun sana karşı tutumundan dolayı etkilenip biraz hayal kurmuş olabilirsin bu çok normal
Ayrıca 20dk da bi insanı tam olarak tanıyamazsın
Evliyim dediyse öyle olmasa bile uzak durman gerekir
WhatsApp durumlarına bakması normal çünkü rastgele bakıyodur
Soran1 yılKiz arkadasim var dedi ama haklısın galiba
- 1 yıl
Bide bu zamana kadar bi şey yaşamamış olmanda seni buna itmiş olabilir
Gördüğün az bi ilgi senin için ilham kaynağı oldu
boş ver hayatına daha nice insanlar çıkar
Soran1 yılAslında tam hayalimdeki insandı yani tip olarak değil davranışları
Soran1 yılKendisine açılmadan önce istek atmıştım Instagram'dan, kabul etmemişti bekletmişti. Adımı görmüştü ama ben olduğumu biliyordu. Reddetmedi kabulde etmemişti. sonra açıldım. "Hayatımda biri var," dedi. Bugünde arkadaşımın Instagram hesabından başka hesaptan istek attım, hemen reddetti. O zaman gerçekten hayatında biri var diye artık bıraktım.
- 1 yıl
Sağlık olsun
Çık bu hevesin içinden
Daha kimler çıkar karşına
Soran1 yılBiraktim herseyi kimse çıkmasın mümkünse
Soran1 yılHersey yalan dolan olmuş
- 1 yıl
Ya bi kişiye aldanıp böyle düşünme
Soran1 yılBu kişiye değil genel olarak zaten önceden böyle düşünüyordum
- 1 yıl
Niye seni buna iten ne
Soran1 yılAile hersey tahammülüm yok kimseye aileme iyi bildiğim ama hayatimda kah+pe çıkan kimseye
Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı. Bişey düşünmem anlayışla karşılarım
01 Yorumla
Soran1 yılPeki olumsuz yanıt verip sonrasında her koyduğu duruma neden bakarsınız
Gizli Üye(36-45)1 yılGüzel bulduğundan emin misin?
026 Yorumla
Soran1 yılBakımsız çirkin değilim
Cevap sahibi1 yılSenin değil , onun seninle ilgili düşüncesinden emin misin?
Soran1 yılEvet whatsapta hikayelerimi takip ediyor koyduğum an ilk o bakıyor
Cevap sahibi1 yılYaradanını düşünüyor ve ona bağlı olduğunu bilmesini istiyorsun , artık ona teslim olmak ve boyun eğmeyi düşün , tabiki hislerin olacak. Ama bu ruha sahip birinin hüsrana uğramasını istemem , bence izin ver o sana açılsın , bu benim sana tavsiyelerimdir…
Soran1 yılAslında beni etkileyen efendi düzgün biri olmasıydı. İş görüşmesine gitmiştim, WhatsApp'ta resmini de görmüştüm, etkilenme vs. olmamıştı. Gidince kibar ve hoş tavırları ve sürekli her kelimede şükür kelimesini kullanması çok hoşuma gitti. Çok beyefendi geldi. Benimle olumsuz olunca mecbur kendisine hislerimi söylemek zorunda kaldım. 27 yaşındayım, bu yaşıma kadar zaten kimse olmadı hayatımda. Ondan da olumsuz dönüş olunca yani belkide inanmadi 20 dakika içinde kim kimden etkilenebilir numarami silmedi ve her koyduğum whatsap durumlarima bakıncada kafam karisti
Cevap sahibi1 yılOlumsuz dönmüş ama , evet 27 yaşına kadar kimse olmaması güzel , fiziken seni etkilememiş , efendiliği ve şükreder oluşu sende güzel intiba bırakmış , duruma neden bakar bilmem , ama Allah kimi kime yazmışsa o muhakkak olur , ister soylarını devam ettirir ister ayırır , her iş onun elindedir.
Allaha tevekkül et , o kerimdir.
Soran1 yılOyle yapiyorum artık bunlarida merakımdan sorguluyorum
Cevap sahibi1 yılSürekli kafan onda , biraz sabırlı ol.
Şükreden insanlar , sabretmeye ulaşırlar.
Yaz bi kenara.
Soran1 yılPeki qma ne genel olarak hiçbir işim rast gitmiyor 3 ay iş arıyorum istediğim yerler olmuyor sapik bulduğum kisiler ariyor 3 ay sürünüyorum ne bitmek bilmeyen sabır artık tükendim nefret ettim herseyden
Cevap sahibi1 yılNe güzel işte , ya ayırt etme yeteneğin olmasaydı , sabırlı ol işinde güzeli çıkar
Cevap sahibi1 yılElek senin elinde
Soran1 yılUmudum yok kimseye hiçbir şeye
Cevap sahibi1 yılBununla ilgili bir ayet var “ Sana yalvarmakta hiç bir zaman umutsuz olmadım”
Cevap sahibi1 yılOna güvenmiyor musun?
Soran1 yılGüveniyorum ama 1 gün mutlu edip sonra tüm hevesimi kursağıma diziyor. Hayat dalga geçiyor benimle sanki
Soran1 yıl1 gün anlik mutlu olduğum şey ile yarını sınanıyorum olmiyim o zaman mutlu oylr olacaksam
Soran1 yılİyice karamsar oluyorum sonra
Cevap sahibi1 yıl40 yaşındayım neler gördüm ne yollardan geçtim , hepsi ondan geliyor , zorlukta kolaylıkta. Boyun eğip , teslim olmayı becerenler var birde ona asilik edenler var , sen kendini nerede görüyorsun.
Soran1 yılHicbir yerde umudum yok hiçbir şeyde. Çünkü
Cevap sahibi1 yılYorulmuşsun , bezmişsin , halbuki şu çocuk sana ilgi duysaydı şimdi heryerden gülücükler ve sevgiler yeşerirdi , eğer bu kadar basitse ona olan bağlılığımız , bize eşide baba anayıda ve bu hayatıda verene böyle ümitsiz yaklaşmamalıydık
Soran1 yılNe istiyorsam olmuyor 27 sene zinadan uzak durdum durmamammi gerekiyordu yuzum gulmedi ne işten ne gönülden
Soran1 yılKimseye karşı bir umudum kalmadı
Soran1 yılBana kötülük edenler gülüyor eğleniyor mutlular ben sürünüyorum ne anladim ilahi adaletten
Cevap sahibi1 yılSen bana göre kendine iyi hakim olmuşsun, ben duramadım
Soran1 yılUmrumda degil artik zaten durup durmamakta
Cevap sahibi1 yılŞu an bendede bi gerginlik var aslında , burada konuşulacak bi konu değil
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır ön yargı olmazdı
07 Yorumla
Soran1 yılNamaz kılıyor ama açılıyor bu sizde on yargı oluşturmazmiydi
- 1 yıl
Hayır neden oluştursun ki, o onun tercihi
Soran1 yılNamaz kılıyor ama erkeğe açılıyor gibi
- 1 yıl
Ablacım neden garip olsun, açılan hep erkek mi olmalı. Kadınlar da duygularını dile getirebilir.
Soran1 yılAma sanirim inanmadı. Beni etkileyen efendi düzgün biri olmasıydı. İş görüşmesine gitmiştim, WhatsApp'ta resmini de görmüştüm, etkilenme vs. olmamıştı. Gidince kibar ve hoş tavırları ve sürekli her kelimede şükür kelimesini kullanması çok hoşuma gitti. Çok beyefendi geldi. Benimle olumsuz olunca mecbur kendisine hislerimi söylemek zorunda kaldım. 27 yaşındayım, bu yaşıma kadar zaten kimse olmadı hayatımda. Ondan da olumsuz dönüş olunca yani belkide inanmadi 20 dakika içinde kim kimden etkilenebilir numarami silmedi ve her koyduğum whatsap durumlarima bakıncada kafam karisti
- 1 yıl
Bunu geçen de sormuştun ablam, sen hala bu soruda mısın.
Adamın en son bir ilişkisi vardı yanılmıyorsam.
Demek ki ilgisini çekmiyorsun ya da gerçekten bir ilişkisi var
Soran1 yılEvet öyle dedikten sonra zaten hiç aklımdan dahi geçmiyordu üzülmüştüm biraz tabi ama buralara sormamjn sebebi whatsapta koyduğum her hikayeme bakıyor oluşu belki inanmadi bana diye düşündüm
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır çok severim onu 🥰
00 Yorumla
1 yılgiyim tarzı çok önemli
02 Yorumla
Soran1 yılAcik giyinmeyen bol giyinen ama saci acik biri
Soran1 yılGerek yok
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sorum erkeklere namaz kılan bir kiz size hisleri ile açılsa ne düşünürdünüz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler