Sosyal medyada paylaşılmasına rızam yoktur… düşüncelerinizi yazarmısınız?

Konuya nasıl başlamam gerekir bilmiyorum ilk defa bu şekilde bir yere paylaşım yapıcam öncelikle 3 senedir süren bir ilişkim var ve ilk aylarımızda yanlışlarım oldu çocuğa karşı ama sonradan aşık oldum ve 3 senedir birlikteyiz 3 - 4 kere kısa ayrılıklar yaşadık en uzunu sonuncusuydu 2 ay sürdü oda ondada barıştık ve herşeyimiz aşırı hızlı ilerlemeye başladı mobilyalarımızı aldık herşeyimizi aldık ve ben şuanda evlenmeye aşırı korkuyorum ileriden korkuyorum yanlışım olur mu diye korkuyorum ya da bazı hayallerimi gerçekleştirebilirmiyim evet şu an ki erkek arkadaşımın mükemmel bir kalbi var çok seviyorum onu ama kendimi hayatımı yaşayamamış gibi hissediyorum onun için kendimi iki kişilik bir yuvaya girmeye hazır hissetmiyorum galiba tam olarak eminde değilim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ayrılmak istesem bile bu olmuyor onu üzmek istemiyorum perişan oluyor ve sürekli araya birileri girip bizi barıştırıyo yani böyle bir şey biticekse onun tarafından bitmesini tercih ederim ama bu imkansız bir şey… 19 yaşındayım ve evlilikten çok korkuyorum hayallerimden ve herkesin vericeği tepkiden aşırı korkuyorum
Sosyal medyada paylaşılmasına rızam yoktur… düşüncelerinizi yazarmısınız?