Bazı insanların memuriyet veya özgürlük haklarına kasıt olacak mı diye yazmadan önce bin kere düşündüğüne şahit oldum. Bu durumda olmak çok kötü değil mi? Eleştirilerinizi, rahatsızlıklarınızı, düşüncelerinizi paylaşırken ne kadar çekingen yaklaşıyorsunuz? Cumhuriyet dediğimiz halkın kendini yönetme sisteminde kendi seçtiği yöneticileri rahatlıkla eleştirebilmesi gerekmez mi? Acaba izleniyor muyuz; acaba görüşlerimiz, konuşmalarımız aleyhimize etki çıkaracak şekilde dosyalanıyor mu? Karşıt görüşlü insanlar ve yanlılar sosyal medyada sizce eşit midir?
Siyasi fikir ve eleştirilerinizi sosyal medyada çekinmeden paylaşabiliyor musunuz?
Tip genel başkanı nın meclis kürsüsünde konuşmalarını izlemeye davet ediyorum herkesi. Adam koskoca mecliste halkın sesi olmaya çalışıyor ona bile tepki, adam mukemmel cevaplar veriyor o ayrı. Iki dönemdir oyum kimseye layik olmadığı için bende kalsın diyerek kullanmadığım oyumu, başa gelmese de, oyum boşa gitse de bu adama vereceğim. Bize böyle adamlar lazım
Twitter üzerinden siyasî paylaşımlar yaptığım bir dönem oldu. Böyle paylaşımların çoğunlukta olduğu bir hesabim vardı ama kapatmak zorunda kaldım 🙈 sorumluluklarımdan dolayı korkmuş olabilirim. Daha özgür bir ülkede belki tekrar bunun için bir hesap açabilirim.