Onu sevip sevmediğini nasıl anlayabilirim?

Ben kapalı biriyim sosyal medyadan biri ile tanıştım. Çocuk iyi biri ama bir özelliği var kapalı oluşuma takmış durumda. Bana sürekli kapalılar ile ilgili video atıyor şal yapma kombin gibi. Bu durum çığırından çıkmaya başladı şöyle diyim ben kapalı arkadaşımla bu konuyu bu kadar konuşmuyorum. Sanki o yeni kapanacak bir kız da ben attıklarına yorum yapıyor gibi hissediyorum. Ben ona daha önce evde kapalı olmadığımı söylemiştim. Buna rağmen bir ara evde kapalı olan bir kızı atıp bu daha rahat olur senin için falan dedi bir ara bende evde niye kapalı olayım evde yabancı mı var diyince kargocu gelince falan diye kıvırdı. Sonra bizim iletişimimiz ilerledi. Ben marketten geldiğim bir gün benle görüntülü konuşmak istedi bende üstümü değiştirmemiştim o sırada olur dedim aradım. Adam market kombinime hayran kaldı. Sürekli övüp durdu. Bazılarınız bana abartıyor diyebilir ama bu kadarı çok tuhafıma geliyor. Etrafındaki insanları az çok tanıdım etrafında kapalı biri de yokki bu kadar takıntılı olsun. Şimdi açık açık soramıyorum da sen kapalı olmamı seviyorsun diye çünkü doğruyu söyleyecekmi söylemeyecek mi o var. Sizce ne yapmalıyım? Bu arada xp seviyem düşük olduğu için doğru düzgün anlatamadım ama umarım anlamışsınızdır olayı.

Onu sevip sevmediğini nasıl anlayabilirim?