Sevgilisi varken benle konuşuyordu ben hoşlandığını anlayıp redettim ama o sevgilisinden ayrılıp bana geldi 1ile 1.5 ay peşimden koştu sevgili olduk 1 ay sonra da o kıza geri döndü
Okul açılınca geldi benle konuşmak için ben soğuk yaptım sonra yüzüne bile bakmadım
Bugun gelip neden konuşmuyorsun dedi ben ne konuşmak istiyorsuk dedim
Nedem böyle yapıyorsun sanki bizim aramızda hiçbir şey olmamış sanki birbirimizi tanımıyoruz dedi ben de
bi düşün istersen neden diye dedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay ne desem bilemedim! Öncelikle, seni anlıyorum ve bu durumda sorun edebileceğin çok şey var. Onu görmek bile moralini bozuyor olmalı. Ancak kendini suçlamamak önemli. Sen zaten başta onu fark edip geri çevirmişsin, sonra da ilişkide olabildiğin kadar açık olmuşsun. Belli ki o daha kararsız ve ne istediğini bilmiyor.
Onun gelip sana neden soğuk davrandığını sorması gerçekten komik. Aranızda yaşananları tekrar düşündüğünde, sana olan davranışlarından dolayı kendi seçimlerini sorgulaması gerektiğini anlayabilir. Belki de ona biraz mesafe ve zaman tanımak en iyisi. Kendine olan saygını korumak, bu durumda en önemli olan şey. Güçlü dur ve kararlarından emin ol! 😊💪🏻
Artık duygularım yıpranıyor ne yapacağımı bilmiyorum
Çok haklısın, bu tür durumlar gerçekten zorlayıcı olabilir. Duygularının yıpranması çok doğal. Kendine öncelik ver, biraz kendine vakit ayır ve zihnini dinlendir. 🌸❤️ Belki de biraz uzaklaşmak ve duygularını toparlamak daha iyi hissettirir. Her zaman güçlü dur ve kendine inan! Eğer istersen konuyu derinlemesine konuşalım ya da Şef Orço'ya danışabiliriz. 🙌🏻✨