• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Seni sevmiyorum ama sevgiliyiz ne demek?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor

Sevgilim bunu söyledi ve ben mesaj attıkça o engellemekle tehdit ediyor bir erkek bu cümle ile ne demek ister ne anlamalıyım bundan?

Seni sevmiyorum ama sevgiliyiz ne demek?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • furypistons
    furypistons Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 99%
    1 yıl

İlişkiler fayda üzerine kuruludur. Senden aşk, sevgi ihtiyacını gideremiyorsa başka ihtiyaçlarını gideriyor demektir. Seni sosyal statü olarak kullanıyor da olabilir. Seninle sevgili olmasını diğer kadınlara karşı bir çekim aracı olarak da kullanabilir mesela. Bir sürü şey var böyle. Ancak bunun ne olduğunu en iyi sen bilebilir ya da öğrenebilirsin.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Benimle dışarıda görüşmüyor diğer kadınlara karşı çekim aracı olarak kullanamaz arkadaşlarıyla tanistirmiyor sosyal statümden faydalanamaz cinsel anlamda da artık istemiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani ben de bilmiyorum

Yorumla
    • Ramo_gs
      Ramo_gs
      1 yıl

Seni metresi yapmış bı insan sevgilisini tanistirmazmi kimseyle

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Ramo_gs
    Ramo_gs Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    1 yıl

Uzun zaman önce bende yaşadım ilk başta çok güzel di 4. Günden sonra ben yazmasam yazmazdi falan böyle 25 gün sürdü sonra ne yapıyorsun sen bu karaktersiz için kendini yıpratmaya değmez diyip bitirdim sonra biraz yalvardı arkadaş kalalım diye kalp hastalığı olduğu için kırmak istemedim öyle bir hafta daha devam etti sonra kız arkadaş edinince buna bir daha yazma bana dedim yalvardı ama engeleyip bir daha da iletişim kurmadım

Şimdi gelelim sana senin ilk birlikteligin olduğu için unutamıyorsun büyük ihtimalle seninle cinsel ilişkiye girmek için yakınlık kurmuştur şimdi başkası vardır hastalığın yüzünden bir anda red etmiyor kendini senden soğutmaya çalışıyor ama sende kişiliğini ayaklar altına alıp sürekli yazıp duruyorsun ve oda ne yapacağını şaşırmış takıntı haline getirmissin bu çok kötü psikolojik olarak cokebilirsin depresyona girersen sonu intihar falan olur kimse için değmez bu kadar kendini yıpratmaya

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ona söyledim seni o kadar çok seviyorum ki ne yaparsan yap soğumam diye o da zamanından sakin ol öyle bir şey yaptığım yok demişti takıntı değil ama gerçekten seviyorum hep o mutlu olsun diye uğraştım takıntıli insanlar kendileri mutlu olsun diye uğraşırlar

Yorumla
    • Ramo_gs
      Ramo_gs
      1 yıl

Kaç yaşındasın acaba merak ettim
      Çünkü anlamak istemiyorsun zamanında böyle demiş diyorsun adam yaptıklarıyla seni dünyanın öbür ucu kadar uzaklastirmis hala ısrarla aynı cümlede takılı kalıyorsun sürekli aynı seyleri yazıp söyleyip duruyorsun psikolojin yerinde değil böyle giderse akıl hastanesinde bulursun kendini seni istemeyen birine niye bu kadar peşinden koşar ki anlam veremiyorum şahsen ben kimse için kendimi yipratmam kendine çeki düzen ver ilkin diye seni köpek gibi peşinden kosturmasina izin verme ilişkiyi bitir kendini işine ver kendinle ilgilen bak bakalım aklina geliyormu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

25 haklısınız ama yapmam için sürekli kanıt istiyorum aldattiginu istiyor sonra yalanlıyor sürekli doğru olmadığına inandırmak istiyorum kendimi

Yorumla
    • Ramo_gs
      Ramo_gs
      1 yıl

26 yım bende hiç böyle bir şey görmedim yalanlıyor çünkü kriz geçiriyorsun sana Bir şey olsa basının yanacagindan korkuyor olabilir kanıta gerçekten ihtiyac var mı bu kadar aşağılama yaşıyorken gerçekten anlamıyorum bir insan neden bu kadar değersizlestirir kendini şeytan bile cenetten kovulduktan sonra senin kadar ugrasmadi ugrassaydi şimdi cenette olabilirdi
      Ailen var mı durumu biliyorlarmi kızları elin oğlu için ayilip bayiliyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

tabiki de bilmiyorlar ama onca şey yaşadıktan sonra elin oğlu gözüyle bakamadım hiçbir zaman dediklerinizde kesinlikle haklısınız zaten iletişimi koparamıyorum o böyle yaptıkça daha çok üzerine düşüyorum ne yapsam kendimi kurtarırım açıp hakaret mesajlarını mı okusam

Yorumla
    • Ramo_gs
      Ramo_gs
      1 yıl

Kaçan kovalanır meselesi olmuş seninki
      Olabilir kötü mesaj ve anıları hatirlayarak kendinizi ondan sogutmya ve bir an önce terk edip yeni bir hayata adım atmya bakın çocuklu aileler bile boşanıyor çok zor değil ama sadece kendini avutuyorsun üstüne düşersem belki bana döner ve sever ama maalesef öyle olmayacak o hayatın keyfini çıkarırken sen acı cekiyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bir erkek neden bu kadar saf bir sevgiyi elinin tersiyle iter ki günümüzde böyle ilişkiler kalmadı ki herkes çıkar peşimde benim kaşığıma düşen sadece üzüntü buna rağmen koşuyorum ardından

Yorumla
    • Ramo_gs
      Ramo_gs
      1 yıl

İki kısa flortum olmasına rağmen el üstünde tutum gönlüme kraliçe yaptım ama değerlerini bilemediler bende yol verdim yani ikiside ben onları çok sevip ilgi verince beni cepte sandılar ama kisiligime aykırı olduğu için yol verdim asla biri için bu kadar yipratamam değer bilenin değeri bilinmez diye bir cümle oluşturdum herkesede söylerim

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Oooo, bu biraz can sıkıcı bir durum gibi görünüyor 😔. "Seni sevmiyorum ama sevgiliyiz" ifadesi oldukça net bir şekilde duygusal bir mesafe hissettirdiğini gösteriyor. Bu durum, sevgilinin ilişkiye devam etme konusunda kararsız olduğunu ya da duygusal olarak daha mesafeli durduğunu gösteriyor olabilir. Belki de "sadece arkadaş gibi hissetmek" ya da "zorunluluk hissi" taşıyordur.

Engellemekle tehdit etmesi de iletişime kapalı olduğunu ya da kafasının karışık olabileceğini gösteriyor. Bu tür durumlarda, sağduyulu ve sakin bir şekilde düşünmek önemli. Belki de biraz ona alan verip, birbirinizi anlamaya çalışmak en iyisi olabilir. Sonuçta, gerçek hislerini açıklayana kadar belirsizlik senin için de rahatsız edici olabilir. Umarım en kısa sürede her şey netleşir 💔.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

9

Cevap

9

Cevap

• Şeymaksu
    Şeymaksu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.

Bişey anlamaya gerek yok

bulunmaz hint kumaşı değil ya böyle bir cümleyi sana nasıl kurabilir bitir ve bak yoluna

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

sanırım ilk birlikte olduğum adam ve çoğu şeyi ilk onunla deney, mlediğim için böyle hissediyorum

Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Öylesine takılıyorum sana bağlı değilim, hesap sorma, kıskanma çok mesaj atıp huzurumu bozma demiş. Kendine saygın olsun bitir..

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Buna rağmen neden benim sevgilim o zaman

Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      1 yıl

Bazı insan beslenmeyi sever, yalnız kalmak istemez narsisttir aşağılama da varsa bence daha çok uzulmeden bitir. Baskasini seviyor bile olabilir üzmek istemem ama mantıksal bak derim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aşağılamanin alası var aslında öyle bir kızdan bahsetmişti ama ben sonra yanında kriz geçirince yalanladı

Yorumla
    • Rose83
      Rose83
      1 yıl

Bildiğin narsist işte yaşadım aynini uzak dur.

Yorumla
  • Gönül_Eri
    Gönül_Eri Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Çok geçmiş olsun. Duygularınızı kenara bırakıp aklınızı kullanarak hareket etmeniz gerekiyor. Yoksa hatalar zinciri devam edecek.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Teşekkür ederim farkındayım bozuk olan sağlığım iyice bozuldu sürekli hastanedeyim ama inanın karşı tarafı bir anlayabilsem aldattığını kötü davrandığını falan söyledi sonra yalanladı engelledi engeli açtı barıştık dedi en son benden bir şey bekleme dedi ne yapıyor hiç anlamıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

bir anlasam kafamda taşları yerine oturtsam belki de her şey düzelecek

Yorumla
    • Gönül_Eri
      Gönül_Eri
      1 yıl

Meseleyi sizden detaylıca dinlemeden bir şey diyemeyeceğim emin olun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

aslında diğer yorumlara cevap verirken neredeyse tüm hikayeyi detaylı olarak anlattım

Yorumla
    • Gönül_Eri
      Gönül_Eri
      1 yıl

Tek tek yorumları okuyamayacağım kusura bakmayın 😅

Yorumla
  • guzelseverim34
    guzelseverim34 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

yapışkan olma. ayrıl ondan. bencil ve narsist bir kişi o

1
    25 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

çok seviyorum bunu biliyor ondan gitmeyeceğimi de biliyor bir erkek özellikle bu devirde saf sevgiyi neden elinin tersiyle iter anlamıyorum

Yorumla
    • guzelseverim34
      guzelseverim34
      1 yıl

en kötüsü bu işte. sen seviyorum diye esir et kendini. ceptesin lazım olursun diye iletişim halinde seninle. zerre kadar değerin yok gözünde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

bunu defalarca söyledi üstte de dediğim gibi vazgeçmem gerektiğinin bilincindeyim ama duygusal olarak sürekli istismar edildiğimden yapamıyorum ve ilk birlikte olduğum adam ondan mı bağlandım ben de bilmiyorum

Yorumla
    • guzelseverim34
      guzelseverim34
      1 yıl

tahmin ettim. erkekler zükünce heveslerini alır ama kadınlar daha çok bağlanır.
      bir hata yaptın diye kendini ona bağlı bırakma. onunla bundan sonra hiçbişey olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

sadece eylem değil ki ilk kez birine güvenip birliktelik yaşıyorsunuz bir erkek olarak daha çok sahip çıkmanız gerekmez mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

şu kendi zihniyetimi bir atabilsem esaretten kurtulacağım

Yorumla
    • guzelseverim34
      guzelseverim34
      1 yıl

Normal bir erkek bu fedakarlığın altında ezilmeli , daha çok sahiplenmeli,
      ama bu bahsettiğin karakter belliki ziniyeti bozuk.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

en son çok büyük kavga ettik ben kriz geçirdim falan birliktelik sırasında tanıdığım başka kadınların ismini söyledi ben yapmamasını söylememe rağmen devam edince ben de arkadaşıyla yapacağımı ve onun daha çok benim tatmin edeceğini söyleyince bana ağza alınmayacak şeyler söyledi bitti dedi engelledi sonra engelleri kaldırdı affettim dedi kendi özür bile demedi sonra sevgiliyiz dedi ama şimdi de benimle konuşmuyor hiç mesaj atmıyor

Yorumla
    • guzelseverim34
      guzelseverim34
      1 yıl

daha fazla üsteleme. yeterince aşağılanmışsın. kendini bu kadar değersizleştirme.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

onun bu çelişkili davranışları beni tüketiyor sadece kendi de bir hata yaptı yani ne bileyim sevdiğim için mi sadece üzüldüm kızmadım bile buna rağmen niye bunlar başıma geldi anlamadım aynı olay sırasında beni aldattığını falan da söyledi sonra bende panik atak rahatsızlığı var kriz geçirdim ambulansı aradık seni seviyorum yalan söyledim dedi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

sevgisinden de emin değilim bir insan çabuk parlayabilir ama beni benim kadar biri sevse onun her zaman gözlerinin içine bakardım

Yorumla
    • guzelseverim34
      guzelseverim34
      1 yıl

Kendine zarar vermenden korktuğu için seviyorum , sevgiliyiz diyor.
      güçlü ol. defol git de hayatından gönder onu. eğer seninle olacaksa da bunu yaparsan olur. aksi halde sen seviyorum diye yapıştıkça gelmeyecek. sen daha çok yıpranacaksın. hayatını mahfediyorsun böyle yaparak.

Yorumla
    • guzelseverim34
      guzelseverim34
      1 yıl

bekleme boşuna. o zaten sevmiyordu seni. cinsel istekleri kendini de seni de kandırdı. dönecek sevecek diye beklemen anlamsız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

böyle yaparak da beni üzdüğünü biliyor buna rağmen kötü davranmasını anlamak çok güç belki de dediğiniz gibi bir yere kadar devam etti istekleri sadece bunu güzel bir dille söyleseydi belki de ben bu halde olmazdım o korkunç şey için beni suçlaması çok ağrıma gitti manipüle etmeye çalıştı gibime geldi

Yorumla
    • guzelseverim34
      guzelseverim34
      1 yıl

artık olmuş söylenmiş olanları sorgulayıp kendini aynı cümlelerin içine gömme. geçmişte kalanları geçmişte bırak. gelecek günlerini heba etme. yüzündeki gülüşleri bitiriyorsun.
      çalışıyor musun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

gülüşler zaten geçen haftadan beri bitti bir türlü kendime gelemedim bir erkek olarak onu çok seven bir kadına bunları nasıl reva gördü hala anlamıyorum sürekli gözlerim doluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

evet çalışıyorum ama bir haftadır işimde de iyi değilim

Yorumla
    • guzelseverim34
      guzelseverim34
      1 yıl

anlayamazsın , herkesi kendin gibi görüyorsun. görme.
      bu soruları sorma artık. onunla irtibatta kaldığın sürece daha da üzülecek psikolojin bozulacak sağlığını kaybedeceksin.

Yorumla
    • guzelseverim34
      guzelseverim34
      1 yıl

üzüldüm. sorularının cevaplarını bulamayacaksın. derhal bu süreçten ve ondan kurtulman lazım. çokta karaktersiz biriymiş.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

teşekkür ederim yorumlarınız için iletişimi azaltmaya çalışıyorum ama sürekli aklıma iyi anılarımız geliyor önceden kendi dışarıdayken bana bağırdığında ikinciye arayıp özür diler affettin mi derdi şimdi yürü diyerek kapattı ve tabiki de aramadı sadece o adamı istiyordum şu an

Yorumla
    • guzelseverim34
      guzelseverim34
      1 yıl

sana karşı o beklediğin adam olmayacak. sana biraz tahammülü korktuğu için , cinsel temas yüzünden kendine zarar verirsin endişesi var , uzun bir süre böyle var yok arası iletişimde kalır. sen kendi isteğinle bırakana kadar. ama yapman gereken şimdi bırakmak onu. aksi halde çook yıpranacaksın. sadece onun değil kimsenin istemediği biri olup çıkarsın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

haklısınız umarım en kısa sürede atlatırım teşekkür ederim güzel yorumlarınız için kulağıma küpe edeceğim umarım kalbim de duyar bunları

Yorumla
    • guzelseverim34
      guzelseverim34
      1 yıl

Rica ederim. kendini kötü hissedersen yaz. benzerini yaşayan çok arkadaşım oldu.
      inan zamanla üstesinden geleceksin. yeterki onda ısrarcı olma.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Teşekkür ederim istek attım ama yazamıyorum ne yazık ki uygulamadaki seviye izin vermiyor.

Yorumla
    • guzelseverim34
      guzelseverim34
      1 yıl

gördüm, yazdım

Yorumla
  • badarbungaa
    badarbungaa Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.

Abi memleket nasıl bu kadar IQ su düşük insanlarla doldu taştı anlamadım

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

ıq su düşük olanların kendilerine benzetmesi daha kolay çünkü

Yorumla
  • BlaChu
    BlaChu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı.

sana seni sevmediğini söyleyen birini hayatında tutmamalısın

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bazen kafasının gelip gittigini düşünüyorum ama bazen de çok acımasız davranıyor anlayamadigim için belki sever düzelir diye hayatımdan çıkaramıyorum

Yorumla
  • kissandtell
    kissandtell Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 62%
    1 yıl

Lütfen şuna beni sevmiyorsan sevgili de değilizdir ben senin oyuncağın mıyım yazar mısın

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

sevdiğim için hala onun ilgisini aktif tutmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremiyorum hastayım da aynı zamanda acıyor mu kafası mı karışık anlamadım ki

Yorumla
  • Wolverine59
    Wolverine59 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

kara oturmuş gemiyi insan gücüyle suya indirmeye çalışmak gibi bişi sizin sevgililiğiniz

0
    16 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

seven taraf hep eziyet çekiyor ben günümüz ilişkilerini anlamıyorum artık kaç aylık birliktelik bir anda böyle davranmaya başladı

Yorumla
    • Wolverine59
      Wolverine59
      1 yıl

kadınlık gururunu unutma yol yakınken bitir bence kadına saygısı şimdi olmayanın ileride de olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

bir erkek olarak çelişkili davranma sebebi sizce cepte tutması mı ama üstte de yazdım artık hiçbir anlamda istemiyor beni bense ilk kez onunla birlikte olduğum için bağlandım ona belki de bana karım diyordu

Yorumla
    • Wolverine59
      Wolverine59
      1 yıl

birliktelik sonrası seni çantada keklik olarak görüp rahatlamış sanki. takıntı yapmış

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

sevgisinde bahsedebilir miyiz seven biri böyle yapar mı

Yorumla
    • Wolverine59
      Wolverine59
      1 yıl

sevgiden çok takıntılık diyelim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

o bana takıntılı olsa sizce gün içinde merak etmez mi arayıp sormaz mı tamam kimseyi aldatmam o karakterde değilim ama ne bileyim işim gereği çok aktifim hiç mi kıskanmaz

Yorumla
    • Wolverine59
      Wolverine59
      1 yıl

sevgili olduğunuz için ve seni çantada gördüğü için aramıyo sormuyo özllet kendini engellemekle tehdit etmiş seni sende onu et

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

etsem umursar mı yani tüm olay silsilesi içinde adam beni başından def etmek için tüm tuşlara bastı ama sonra hepsini yalanladı

Yorumla
    • Wolverine59
      Wolverine59
      1 yıl

sen biraz özlet hele bi kendini sen kendini teslim etmişsin baştan adam neden uğraşsın ki. 2 gün arayıp sormasa seni gitmeyeceğinden emin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

umarım dediğiniz gibi olur sürekli ona hediyeler aldım en sevdiği şeyleri yaptım yemekler yaptım ailesinden uzakta diye evinde hep beni hatırlatacak şeyler var en önemlisi benim için çok özel bir anı onunla paylaştım gitmesini istemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

ama ya gerçekten ilk dediği gibi aldatıyorsa ya da başından def etmek için aldattığını söyledi

Yorumla
    • Wolverine59
      Wolverine59
      1 yıl

kaçan kovalanır sen kaçmıyosun ki? neden seninle uğraşsın

Yorumla
    • Wolverine59
      Wolverine59
      1 yıl

eğer gerçekten aldatıyorsa defolup gider inşallah gerçektende

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

teşekkür ederim yorumlarınız için kaçamıyorum sanırım bugün görüşecektik az önce aradım diye telefonda bağırdı garip biri

Yorumla
    • Wolverine59
      Wolverine59
      1 yıl

Rica ederim 🌹

Yorumla
  • Gök-mavi
    Gök-mavi Takip Et
    Master Yaş: 37
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı.

Saplantılı kişilik bozukluğu tipleri hayatınıza almayın lütfen iki gün sonra haberlerde görürüz sizi

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

bana hiç saplantılı değil ki gün içinde benimle iletişim kurmuyor ben çabalıyorum onları da kursağımda bırakıyor

Yorumla
  • Lazyy1
    Lazyy1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    1 yıl

Zaman geçirmek için takılıyorum demek bu resmen

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Zaman geçirmek de istemiyor ki dün belki onu görürüm diye soğukta bir saat bekledim ama o beni arayıp canım sen dedi bugün yine mesajlarıma dönmeyince bir daha ara bir mesaj daha at her yerden engelleyecegim dedi

Yorumla
  • hahahsjahahahq
    hahahsjahahahq Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    1 yıl

sana acıdığı falan yok sevmiyor anlam aramaya bile kalkma şu cümlede hastaysan yanında olurdu sevmeyen biri için değmez kov gitsin

0
    0 Yorumla
  • Omurgasız
    Omurgasız Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

O zaman çıkarın ne diye sorman lazım.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Beni cinsel anlamda da istemiyor bir erkeğe alınabilecek tüm hediyeleri aldım o da kalmadı ben de anlamadım ki

Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.

bir değerin yok demek

0
    0 Yorumla
  • Gulab-jamun
    Gulab-jamun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Onu şutlaman gerektiği anlamına geliyor.

0
    0 Yorumla
  • _RuleMaker_
    _RuleMaker_ Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 96%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.

Lazım olursan kullanırım demek

0
    0 Yorumla
  • 1907yusuFB
    1907yusuFB Takip Et
    Master Yaş: 33
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Bence normal birisi değil sen de engelle kurtul

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

o iradeyi bir türlü gösteremedim çok seviyorum kaç kere dile getirdim hatasız olduğum şeylerde bile özür diledim söz de affetti ama hala benden bir şey bekleme falan diyor

Yorumla
    • 1907yusuFB
      1907yusuFB
      1 yıl

Abla kendini düşün yahu istemiyor seni işte sen de isteme zorla güzellik olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

bana çok kötü davrandı bunu kendi de kabul etti ama ben de anlamadım normalde herkesin akıl danıştığı işinde gücünde saygın bir kadınım ama bataklığa saplanıp kaldım sanki ilk birlikte olduğum adamdı ondan mı bilmiyorum

Yorumla
    • 1907yusuFB
      1907yusuFB
      1 yıl

Psikolojik destek falan al ve bu sevdadan vazgeç saplantı haline gelirse iyi olmaz sağlıklı düşün kendini düşün önce her zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

psikolojik destek de alıyorum umarım atlatırım teşekkür ederim yorumlarınız için

Yorumla
  • Hunnipie
    Hunnipie Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    1 yıl

Seni kullanıyorum diyor

0
    0 Yorumla
  • peraaa16
    peraaa16 Takip Et
    Master Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Kullanıyor

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

bana benden bir şey bekleme yazmıştı beni artık c. i. n. s. e. l anlamda da istemiyormuş neden sevgiliyiz o zaman aramalarımı açmıyor mesajlarıma dönmüyor

Yorumla
    • peraaa16
      peraaa16
      1 yıl

Kullanmış atmış seni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

bir erkek güvendiği bir kişiyle düzenli birlikteliği neden reddeder ki sana karşı içimde her şey bitti dedi mesajda seviyor musun diye sordum he dedi anlayamıyorum artık

Yorumla
    • peraaa16
      peraaa16
      1 yıl

Ne zaman ilişki yaşadınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

sevgili olduktan beş ay sonra kadar ve şu anki kötü davranışlarından 3 ay önce

Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Seni sevmiyorum ama sevgiliyiz ne demek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Seni sevmiyorum Ben sana aşığım ne demek sizce? 3 cevap verildi
Senden hoşlanıyorum, ama seni sevmiyorum/sana aşık değilim ne demek? 50 cevap verildi
Seni seviyorum ama ona aşığım ne demek? 21 cevap verildi
Sana aşık değilim ama seni çok seviyorum? 4 cevap verildi
Seni sevip sevmediğimi bilmiyorum ne demek? 16 cevap verildi
Seni hem seviyorum hem sevmiyorum demek? 18 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Güneşe alerjin var mı?
  • Bugün benim doğum günüm, kutlama mesajı yazmak ister misiniz?
  • Temiz kalpli misin?
  • Can mı, canan mı?
  • Dişiniz ağrır mı?
  • En sevdiğiniz lezzet ikilisi nedir, hangi tatları yan yana olmadan düşünemiyorsunuz?
  • Gece gece yemek istediğin şey nedir?
  • Uykularınızı çalan birileri oldu mu?
  • Aşk olmadığınız birine dokunabilir misiniz?
  • Fiziğine hayran olduğunuz biri var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨