Off sevgilim bir türlü olmuyor sıkıntı şu artık hissedemiyorum eskide olan travmalarımdan kapalı türbanlı kızlar bile el ele tutuşmuş oluyorlar çirkinsin demeyin güzel vücudum da begeniliyor kişilik olarak da sempatik iyi biriyim neden böyle kaderim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBenim olduda ne oldu kardeşim dokunmaya kıyamıyordum hayaller kurup büyük duygular besledik beş ay bekleyemedi diye ilişki için beş seneyi yaktı
Aşırı kilo alma hayattan zevk almama vs vs ki onun yüzünden 8 senedir yeni bir gönül ilişkisi yaşamadım yeni yeni kilo verdik 60 üstü ve vücut yapıyorum iki sene kadar da düşünmüyorum birisiyle samimi olup evlilik vs
Yani anlatacağım konu kısaca hayırlısı bu senin için demekki dert etme öyle bir kişi gelsin ki karşına ömür boyu birbirinizden başkasını görmesin gözünüz :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı.
1 yılNormal değil tabii ki ama sanırım bugüne kadar edindiğin çevrenin davranış biçimleri, kültürel değerler ve yaklaşımlar, seni bu konuda farkında bile olmadan bir otokontrole zorlamış. Zaman içinde de hislerin körelmiş biraz, gerçi gencecik bir kadınsın, mutlaka içinde heyecanlı, deli dolu bir kadın vardır o yüzden onu açığa bırak ve hayatını yaşa biraz, sorgulamadan :)
13 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru soylemissiniz devrim bey mesaj kutunuza bakabilir misiniz acaba
Soran1 yılGüzel bir yorum
- 1 yıl
Teşekkür ederim 😍
1 yılEl ele tutuşmak çok sıkıcı ya. Kendisinden başka bir insana âşık olmak ta çok sıkıcı. Sokaktaki hayvanların patilerini tutup onları sevip onlarla birlikte oyunlar oynamak çok daha güzel.. Oyun konsolu tutmak daha eğlenceli. Kitap tutmak, kurabiye hamuru tutmak en güzellerinden.. Bir başka insanın elini tutmak vakit kaybetmek bana göre 🤩
02 Yorumla
Soran1 yılHayvan ne ya
Soran1 yılOyunlar beni mutlu etmiyor ben ot gibiyim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılNeden olmuyor diye uğraşıp yakınmakla olacak bir şey değil bu. Nasip neyse o olur. Sen aradıkça gelmez, beklemediğin bir anda çıkar karşına.
Ayrıca bu da gayet normal bir durum. Olmayacak birinin ellerini tutup bir şeyler yaşamaktansa, hiç yaşamayıp doğru kişiyle olmak daha iyi.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba canım! Anladığım kadarıyla biraz zor bir dönemden geçiyorsun ve bu duygularını anlıyorum. Bazen kalp işleri karmaşık olabilir ama unutma, herkesin aşk hikayesi kendine özeldir.
Senin gibi sempatik ve güzel birinin aşkı bulması an meselesi! Travmaların geçmişte kalmalı ve seni tanımlamamalı. Açık iletişim, kendine güven ve pozitif enerji önemlidir. Seni sevecek ve değer verecek doğru kişi elbet çıkacak. Unutma, aşkı bulmak kadar yolculuğu da keyifli kıl. Pozitif kal ve kendine güvenmeye devam et! 🌟❤️12 Yorumla
Soran1 yılGeçmişte kalmalı da hissetme duygularımı aldi kalbim çarpmıyor ot gibi oldum
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAnlıyorum, kalbin sanki durmuş gibi hissediyor olabilirsin. Ama inan, duygularını yeniden canlandırmak mümkün. Bazen insanların yeniden hissedebilmesi için biraz zaman ve sabır gerekir. Kendine nazik ol ve gönlünü dinlemeye devam et. Hayatın küçük güzelliklerine odaklanarak kalbini yavaş yavaş açabilirsin. Unutma, her an bir sürpriz kapını çalabilir! 💖🌈
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
94Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u 1 yılnormaldir yakında olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSorun henüz kimseyle el ele tutuşmamış olmanız değil sn kullanıcı. Sorun, size birinin bunu “eksiklik” olarak satmış olması. Günümüzde kendinden ve geçmişinden nekadar az insan emin bir şekilde ilerliyor, biliyor musunuz? İnsanların hayatları çöplük gibi, tamam el ele tutuşmuşlar, sinemaya gidip yiyişmişler, belki ordan erkeğin evine gidilmiş. Bu iyi bir şey mi yani? Bütün yaşanmış ilişkiler, ilerde, bilhassa evlendikten sonra insana kafa karışıklığı olarak geri dönüyor. Ne gerek vardı diyor insan. El ele tutuşmak yine en masum versiyonu. Çok öyle abartılacak bir durum değil üstelik. Sanırım siz sevmek ve sevilmek istiyorsunuz. Umarım karşınıza kendini size saklamış biri çıkar.
90 Yorumla Normal tabi ki yaşın daha genç ayrıca karşına iyi birinin çıkması önemli yoksa el ele tutuşmak nedir ki dışarda sen istersen kuyruk olurlar. Zamanla olur, kafana takma derim.
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(18-24)1 yılBen de öyleyim hatta hiçbir erkekle konuşasım bile gelmiyo benimde değişik tramvalarım var sanırsam sanki normal konuşsam bile erkekler başka türlü anlıyacak gibi geliyo hemde çok çabuk soğuyorum kimseye güvenemiyorum yani bunun zaten dış görünüşle alakası yok
11 Yorumla
Soran1 yılEvet benimde öyle
1 yılTertemizsin. Rahat ol. Hepsi boş o görüklerinin. Suratlarında nur kalmamış emin ol. Sen böyle kal. Biri gelir seni gerçekten seven evlenmek için.
311 Yorumla
Soran1 yılSıkıntı şu geliyor ama ben aşık olamıyorum
Soran1 yılArtık hislerim heyecanım bitti
- 1 yıl
aşk zaten öyle herkese olmaz.
Soran1 yılEvet ömür boyu yalnızlık demek
- 1 yıl
mutlaka sana aşık olacak biri gelmiştir yine gelecektir.
Soran1 yılYok is de hissedemiyorum ben
- 1 yıl
o zaman yalnızlık içinde kalacak kedi seveceksin
Soran1 yılKedi sevemiyorum
- 1 yıl
çiçek yetiştir
Soran1 yılEvet o mantıklı
- 1 yıl
PUHAUXIFOSKCKMF Evet
Bu senin ayakların sapasağlam yere basan, realist biri olduğunu gösterir. Tebrik ederim, kimseye kanmamışsın, başkaları yapıyor bende yapayım dememişsin olduğun gibi çizginde dimdik durmuşsun, kimse seni üzememiş buna izin vermemişsin. Bir de böyle düşün, kendine haksızlık ediyorsun ben ot gibiyim diyerek sen çok güçlüsün ki hiçbir erkek seni manipüle edememiş, umarım bi gün seni hakeden biri çıkar karşına ❤️
23 Yorumla
Soran1 yılÇok üzüldüm bir kıza söylenilmeyecek hakaretler yedim
Soran1 yılTeşekkür ederim hepimizin öyle 🥰🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı.
1 yılBelki dışardan sert görünüyorsundur ya da erkeklere karşı sert davranıyor olabilirsin. Erkeklere karşı biraz sıcakkanlı olmaya çaliş kendini aç ama herşeyini anlatma tabiki. Bakarken hafifçe gülümse. Kendine özen göster dışarı çıkarkrn illaki olur
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 954 cevap paylaştı.
1 yılOrmanda bırakacak eli tutmayacan seni bırakacak elide tutmayacak elinigerçekten seni sevdiği için tutan kişi uçurumun kenarında bel olur ayağın kayıp dengen bozulup düştüğünde ĥayata zorlatutunmayaçalıştıgından elinden tutup seni çıkaran elini bırakmayan ne pahasına olursacolsun sıkıca tutan
01 Yorumla
Soran1 yılİş de ben birini sevdiğimde bir ton hakaret işitiyorum eskide birini sevdim bir kıza söylenilmeyecek hakaretler işittim daha da sevemiyorum birini
Normal. Ama tani bu zamanda artık 15-16-17 yaşlarında bile herkes sevgilisi, flörtü zart zurt olunca tabi :)
16 Yorumla
Soran1 yılEvet iş de ondan bütün kız kuzenlerim benden küçük 16 17 yaşında sevgili yaptılar aynı şekilde arkadaşlarım da öyleydi
Soran1 yılEvet işte sıkıntı şu aşık olamıyorum artık
Soran1 yılInternetten aşk mı olur ya
1 yılNe güzelsin tertemiz böyle düşünsen daha mutlu olursun ❤️
27 Yorumla
Soran1 yılYa sıkıntı şu geçmişte birini sevdim ama bir ton hakaret işittim bir kıza söylenilmeyecek şeyler ve artık daha aşık olamıyorum
- 1 yıl
Geçmişindeki adam seni Incitmiş o yüzden erkeklerden sogumuşsun. Artık bir şey hissedemen çok normal ama suçlusu sen degilsin o. Umarım karşına seni cidden seven deger veren biri çıkar
Soran1 yıl@Gizemlikadinn8 çıksa bile ot gibiyim reddediyorum
- 1 yıl
Öyle düşünme nasibin bir yerde seni bekliyordur
Soran1 yılBilmiyorum artık
Soran1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim ❤️
1 yılBir noktadan başlamalısın deneyimsizlikler nedeniyle hayatına çok fazla kötü erkek girecek daha yolun başındasın kızlar 14 15 yaşlarında mı ne bu sorunları aşıyor. Ki normal değil o yaşlarda bunları yapmak ama günümüzde gördüğüm kadarıyla ergenlikte erkekleri analiz edip deneyimliyorlar. 20li yaşlarında ise erkek seçimleri o kadar da kötü olmamaya başlıyor. Sen şimdi o kızlardan kaç sene geridesin hayal et.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılBelki de sosyal olman lazım ya da hedef küçültmek lazım. Çok yakışıklı değilde az yakışıklı olsun. İnsanlar ile bende pek samimi değilimdir. Zaten yalnızlığı seven birisiyimdir. Arada yatak arkadaşlarım oluyor o ayrı tabi. Fakat genel olarak kimseyi arayan değilimdir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yıl44 olacağım ocakta reelde bende bunu yaşamadım çokta önemli değil hayattan zevk almaya bak giderek daha berbat hal almaya başladı gıdadan, giyime, teknolojiden yaşama kadar her şey hile hurda olmuş insana hele iyi vicdanlı doğru insana denk gelmek daha zorken
Bizi mutlu edecek çok az şey kaldı.
Bir gün olursa olur olmazsa da canın sağ olsun sevenlerin bol olsun buda bir şeydir.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Güvenin kırılmış. Dünya güzeli ve insan birisi çıksa bile terslersin gibi.
12 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle
- 1 yıl
Bu şarkı tam sana göre.
music.youtube.com/watch
Gizli Üye(45 üstü)1 yılTamamen senden ötürü dış dünyaya kapatmışsın kapılarını hayal kurarak ayağına beklersin ama daha çok beklersin insancıklara birazcıkın vücut dilini aç güldüğünü, ağladığını, korktuğunu, sevindiğini, mutlu olduğunu bilsinler duvar olma tepkime ver
02 Yorumla
Soran1 yılVerince de bir ton hakaret işitiyorum
Cevap sahibi1 yılKişi karşındakinin Kendine nasıl davranılması gerektiğini kendi belirler sana bahsettiğim insanlara taviz vermen değil yanlış yorumlama illa olsun diye zorlama ama nasıl olsa olmaz diyerek boş verme!
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
1 yılOlmasa da olur şarkısını hediye ediyorum sana
https://www.youtube.com/embed/f-fusAWrdQc21 Yorumla
Soran1 yılSıkıntı şu ben birini sevdim ancak hakaret işittim artık aşık da olamıyorum hayatın bir heyecanı yok mesela kafamı yastığa koyduğumda hayal kurmak istiyorum
Saçmalama tabi ki normal. İlla diğer insanların sevgilisi var diye seninde olmak zorunda değil bu işler zamanla olur, sen bakma şimdikilere eskiden insanlar bu yaşta ele ele tutuşmaya bile çekinirdi. Kendini de başkalarıyla kıyaslama.
05 Yorumla
Soran1 yılAma geçmişte sevdiğim oldu ancak çok kötü hakaretler işittim bu beni çok üzüyor artık birinden hoslanamiyorum sevemiyorum
Soran1 yılKötü görmüyorum sadece benim yaşam enerjim yok
Soran1 yılBilinçaltım sıkıntılı
- 1 yıl
O zaman önce kendini geliştirerek başla sonrası gelir, pozitif ol pozitif yaşa. Dedim ya diğer insanlarla kendini kıyaslama diye aslında bu durumda kıyasla, sen sağsın elin ayağın tutuyor annen baban hayattadır umarım) ama senden daha kötü durumda olanlar var mesela? Ama onlar yinede yaşıyor dimi?
Bu güzellik meselesi değil ilişkin oldu mu bilmiyorum ama bazen böyle şeyler olabiliyor, utangaç olabilirsin veya her erkeğe temas etmek istemiyorsundur takma ben de bir sürü ilişkim oldu ama adam gibi elini tuttuğum yakınlaştığım ilişkim suanki ilişkimdi her erkeğe dokunmak benlik değil sen de böyle olabilirsin
11 Yorumla
Soran1 yılYa ama artık duygularımı kaybettim kimseyi sevemiyorum
1 yılDenk gelmemiş demek ki maalesef.. senlik bir durum değildir sıkma canını bu kadar takma kafana çıkar elbet yapacak bir şey yok arkadaşım var mı bari? Bende çok takıyırdun da saldım ya uzun zamandır da yok kadam rahat boş ver
00 Yorumla
1 yılyaşı 30 u geçmiş kimselerin daha selam verdiği kimseler yok.. sen bu yaşta elime erkek eli değmedi diyosun boş ver değmesin. o eller nerelere değecek sonra
02 Yorumla
Soran1 yılBenim kuzenlerim 16 yaşında hayatının aşklarını buldular bin tane sevgilileri oldu
- 1 yıl
işte bu kötü bişey.. tamam otuza gelince de yalnız olmak yine kötü ama acele etme çünkü ne isteyeceğini neyi sevdiğini öğrendiğin yaşlardasın hala.
Bence yanlış kişilere aşık olup kahrolmaktan çok daha iyi. Belki kalbin sen bundan bilinçli olmadan sana yazılmamış olan insanları reddediyorur. Ilk önce kendini tanımaya ve sevmeye çalış, kendinle mutlu olabil. Bir başkası o boşluğu doldurması bekleme onu kendince yapmalısın. Sonra biri mutlaka gelir hem kendini başkalarıyla da kıyaslama baskı yapma kendine. Hepimiz zaten tek geldik tek gidecez sjsjsj başkalarına çok fazla bağlı olmamak lazım
01 Yorumla
Soran1 yılGeçmişte çok travma yaşadım
1 yılGayet normal. Daha önce kötü şeyler yaşadın diye iyi şeyler olmayacağı anlamına gelmiyor umudunu kaybetme. Ama tebrik ederim bu yaşa kadar böyle kalabilmişsin. Doğru kişi çıkınca karşına her şey sırasıyla olur
00 YorumlaBu bence güzel bir şey dünyanın kirliliğine rağmen temiz kalmışsın. Ama rekor bende 25 yaşındayım sevgilim yok el elede tutuşmadım sadece halayda erkek eli tutmuşum birde hoş geldin diyip tokalaşınca😂😂😂
06 Yorumla- 1 yıl
Nasıl dayandın abla takdir ediyorum cidden 😅
- 1 yıl
@Gizemlikadinn8 😂😂sevgilin hiç olmayınca birinin elini tutayım öpeyim demiyorsun 😂
- 1 yıl
Öyle evet ama insan bazı dönemlerde ilgiye sevgiliye ihtiyaç duyuyor. Ben 21 yaşındayım sevgilim oldugu zaman sevdigim adma dokunmadan rahat edemiyordum
- 1 yıl
@Gizemlikadinn8 ilgiye sevgiye tabiki ihtiyaç duyulan dönemler var. O dönemde sevgilin olmayınca mecbur dokunmuyon 😂😂
- 1 yıl
Umarım karşına seni seven biri çıkar
- 1 yıl
@Gizemlikadinn8 benimde onu sevdiğim olsun. Karşılıklı olunca güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBu devirde artık absürt bir durum. Benim de çok olmadı bu tarz olaylarım garipseniyorum bazen.
10 Yorumla
1 yılNe güzel. Namaza da başlayıp, Kur'an okursan karşına tertemiz biri çıkar inşallah.
21 Yorumla
Soran1 yılİnşallah
Sorun sende degil sorun gayet acik ve net
Sorun elini dahil tutmayi hakeden önüne cikmadi
Kötü birsey degil bu demek ki zamanin daha gelmedi üzülmene gerek yok 😘
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTürbanlı kızlar bile el ele tutuşuyor demenizin nedeni ne? Tamam kapalı olabilirler dini olan yükümlülük onlarada sizede aynıyken bunu ekstra TÜRBANLI bile diye vurgulamak çok sığ bu düşünceyle kıyaslamalarla olmaz...
02 Yorumla
Soran1 yılKapalı olup en evlenilecek dediğiniz kızlar bile sevgili yapmış el ele tutuşmuş oluyor çünkü kapalı olanlar daha dindar olmalı kendi güzelliğini kapatıyor
Cevap sahibi1 yılGünah denilen şey sadece kapalılara özgü değil ayrıca erkekler tesettürlü kadınlara daha fazla ilgi gösteriyor yazıyor ediyor doğru olan sizin yaptığınız beklemek ama bunu tesettürlü açık diye ayrıştırmayın
1 yılSıralamayı yazıyom yüz meme göbek genital bölge kalça ayak hepsi önemli bi kadını arzulanan için önce erkek bunları analiz eder genital ayak puanlık gözükmüyor deşek yüz meme göbek önemli
00 Yorumla
1 yılÇok kalın duvarların vardır, söylenen cümleye değilde içindeki kelimelere takiliyorsundur. Kezban gibi hal tavırların yüzünden kimse seninle vakit geçirmek zaman kaybetmek istemiyordur.
00 Yorumla
1 yılVallahi ben sana inanmıyorum Biz de kimsenin elini tutamıyoruz Seninle alakalı konuşmuyorum Yani yaşıtlarımızdan konuşuyorum herkesin burnu dik herkesin burnu havada
00 Yorumla
1 yılTecrübesizlik de zor be yani el ele tutuşmanın ne demek olduğunu bilmiyorsun elektriği nasıl tanımlayacağız sana
10 Yorumla
1 yılNasip işleri bunlar, belki de insanların kendin gibi olmadığını düşündüğün için bu psikolojik travmaya sahipsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
1 yılTutuşma zaten evlenmeden önce bir erkeğin elini tutması helal bir davranış değildir.
17 Yorumla
Soran1 yılHelali haramı artık takan kim
Soran1 yılBen zaten kat kat fazlasını ödedim o konuda korkum yok
- 1 yıl
Helali haramı takan kim denildikçe günahlar veya haramlar böyle böyle küçüldü, unutuldular.
- 1 yıl
Yine ödemeye devam etmelisiniz, ben öyle yapıyorum size de tavsiyem o yönde olur. Çünkü insan sevdiğini cehenneme atmak ister mi bence istemez konu buradan başlıyor.
Soran1 yılİyi de ben zaten aşırı acı çektim çok mutsuz oldum artık mutlu olmak istiyorum
- 1 yıl
Mutlu olabilmen haram bir ilişki içerisinde nasıl gerçek olabilir söyle bana
- 1 yıl
Ben de mutsuz oldum ama demedim ki artık yeter bir kızla sevgili olmalıyım istediğim her ânımda elini tutmalıyım, selfie çekilmeliyiz, sürekli iltifat etmeliyim vs. Diye boş boş düşünmedim.
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmuyorsa akışına bırak daha çok küçüksün, çevrende evlilik baskısı yapan andavallar yüzünden kendini eksik ya da geç kalmış hissetme, bunlar nasip işi zorla olacak değil, illaki seni seven senin de sevdiğin biri çıkar karşına umutsuz olma
00 Yorumla
1 yıl27 yaşındayım daha el ele bile tutuşmadım tanışabiliriz bence
02 Yorumla
Soran1 yılBen internetten biriyle tanışmam yüz yüze gerçek hayatta karşılaşmak istiyorum
- 1 yıl
O da olur zamanla. Burcun ne
1 yılİnsanlık da kirlendi ondandır. Türbanlı durumunu göz önüne katma dinde el ele tutuşma durumu yok evli olmadığın sürece
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben 26 yaşındayım benimde durum aynı 😂 napalim sevilmiyorsak yapcak bisi yok durum sıkıcı ama o konuda haklısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Normal ben de 35 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hayatımda hiçbir kızla yakınlık kuramadım tanışamadım buluşamadım çıkamadım flört edemedim ele ele tutuşamadım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBiraz aktifleşmelisin öyle günlük yerlerde karşına cikmiorsa farklı ortamlarda bak
020 Yorumla
Soran1 yılYok hep dışarıdayım 1 gün bile evde durmuyorum
Soran1 yıl1 akşam evde kalıyorum onda bile kafayı yiyorum
Soran1 yılMesela eskide sevdiğim oldu kendi çok ümit verdi sonra da yeter kızım bırak yakamı dedi bir ton hakaret etti
Soran1 yılYani ben sevgi ile şefkat ile yaklaşıyorum ama erkekler sanki savaşıyor
- 1 yıl
Kimse bağlanmak istemiyor düğün dernek işlerinden kaçıyorlar
Soran1 yılEe her gün düğün oluyor
Soran1 yılBu evlenenler kim benim kuzenlerim hep 20 21de evlendi tüm arkadaş çevrem evde kalan tek benim
Soran1 yılYani en namuslu en güzel kız benim çevrede ömrüm hep ders çalışmak ile geçti kişilik olarak da en iyisi benim ama sevilmedim hiç
- 1 yıl
Hepsi evlenip mutlu mu seninde karşına çıkar
Soran1 yılYani en azından böyle hakaretler isitmiyorlar
Soran1 yılBen öyle hakaretler yedim ki suçum neymiş hoşlanmısim birakmamisim evlenmek istemişim diye
Soran1 yılBilmem canım kocam kocam bir paylaşıyorlar çok garip geliyor
- 1 yıl
O paylaşım yapanlar mutsuz olanalardir disariya doğru hava atmaya çalışıyorlar cevreyede bakma onlar hep hakında konusucak bir şey bulurlar evlilik öyle kolay değil bi insanla bi ömür paylaşcan ev paylaşman doğru kişi olmasa mutsuz olursun
Soran1 yılİş de ben evlenmeyecem zaten de arada düşünüyorum çok yakışıklı bir çocukla sevgili olup ayrılsam mi diye
- 1 yıl
Neden evlenmiceksin ki doğru kişi çıkarsa karşına sende evlenirsin sevgilinde olsun hayatında insanları tandikca doğruyu daha iyi seçersin evlilik için
Soran1 yılYa ben evlenmem ya
Soran1 yılAma aşık olursam sevgili yaparım
- 1 yıl
Sevgilin olsun yanlız da geçmez bu hayatı evliliğe neden okadar mesafelisin
Soran1 yılİstemiyorum asla evlenmeyecem
- 1 yıl
Ozaman hayatını yaşa boş ver
Gizli Üye(30-35)1 yılDaha iyi böyle kalman bekaretini koruman daha güzel. Yaşasan bile bunu pişman olmayacağın seni seven biriyle yapman lazım erkeklere kanmaman lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe güzel işte. Bu kötü zamanda temiz kalmayı becermissin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
1 yıldaha ne istiyorsun bu devirde senin gibi insan kalmadı kendini evleneceğin kişiye sakla işte. Seninle evlenecek insan çok şanslı değerini bilecek biri çıkar karşına inşallah
04 Yorumla- 1 yıl
Şu algıyı değiştirin lütfen :)) hepimiz çok değerli ve mukemmeliz.. sevgilisi olan biri de, olmayan biri de.. hiçbir fark yok..
Soran1 yıl@yagmuronliine önemli olan iyi bir insan olmak
- 1 yıl
@yagmuronliine orası öyle tabii beni yanlış anlamayın sevgilisi olanlar kötü demiyorum asla. Her duyguyu ilk defa evleneceği insanla yaşaması güzel bir şey bence o açıdan dedim. Nasip kısmet tabii
- 1 yıl
Aynen öyle iyi insan olmak ve iyi insana denk gelmek
Gizli Üye(18-24)1 yılMaşallah kiz yaştlarinin vermediği kalmamişken böyle temiz olman helal sana bende 20 yim benim de olmadi henüz
21 Yorumla- 1 yıl
Nirvana yükselmesi olur
- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
1 yılKaderin cilvesi işte 24 yaşına kadar da nasıl birini bulamadın bee yani madalya takmak lazım sana
00 Yorumla Al beni gidelim bu diyarlardan aşkım girmeyelim bir daha siteye de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bende öyleyim… hayata bakış açınıza göre normal ya da değil diye değerlendirebilirsiniz…
00 Yorumla
1 yılNormal, ben de oyleydim. Bazen bulamiyorsun, denk gelmiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılUuuu cilgin bakire senii. Neden boyle erkeklerden kaciyorsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yıldur hele daha yaşın su gibi genç her güzellik vaktine münhasırdır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılBizde yedik dağda yaşıyor olsan bile bi oduncu denk gelirdi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tam zamanı geldi bu dönemde hatta Kasım'da aşk bekliyor seni buraya kulak ver
00 YorumlaSabredin illaki bir gün sabrınızın mükafatını göreceksiniz
00 YorumlaOlmamasının bir sebebi vardır hayırlısı budur belki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılBir çok kişi ile saçma yakınlaşmalar yaşayıp daha büyük travmalar yaşamaktan çok daha iyisin
00 Yorumla fazla iyisin demekki. bazen cesaret edemiyoalr erkekler cok elit kıza yanaşmaya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBende bu durumdayım. Bende 28 yaşındayım benimde hiç kız arkadaşım olmadı...
01 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca bende de sizin his ve dusuncenlerinizin aynısı var. Sizi iyi anlıyorum...
1 yılNeden böyle düşünüyorsun bu kafayla gidersen olmaz tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAllahim ya Rabbim sabırlı ol
Ne günlere kaldık
Olmadı el ele tutmadığını ahlaksızlık diye adlandıralim05 Yorumla
Soran1 yılAma kalbim çok kırıldı millet birini seviyor mutlu mesut günler geçiriyor ben hakaret işitiyorum bir ton
Cevap sahibi1 yılKim o haddini bilmez ya
Kim hakaret ediyor ne diyorlar
Soran1 yılBurada söyleyemem mesela beni çok üzdü 5 sene önce ümitler verdi sonra deliler gibi sevdiği sevgilisi çıktı paylaştı profilinde kalpler koydu ben buna bu yaptıklarını söyleyince tekrar hakaret etti bir ton 2 yıl boyunca sildim tekrar çıktı karşıma çok değiştiğini söyledi inandırdı birden tekrar başladı bir ton hakarete sürekli böyle yaptı öyle hakaretler ediyor ki bir kıza edilecek hakaret değil
Cevap sahibi1 yılGebersin
Soran1 yılAmin inşallah
1 yılYemin ediom ayni bensin ben bugun 27 oldum sevgilim olmadi internette tanisiyom bir amda bitiyro bulusamadan cok uzuluyorhm artik
13 Yorumla- 1 yıl
En azından 5 emperyalist olmuşsun, bende o bile yok….
- 1 yıl
@Redsquare77 burada baya abaza varmis
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBence senin gibiler çok nadir ya hatta senin söylediklerin bile bana inandırıcı gelmiyor
012 Yorumla
Soran1 yılNiye inandırıcı gelmiyor konuştuğum oldu ama sevgilim olmadı sevmek sevilmek kadar güzel bir şey var mı
- 1 yıl
Mesela bunun aynısını sana ben desem inanır mıydın? Sevmeye sevilmeye hasretiz biz de ama olmayınca da olmuyor. Bazen elden bir şey gelmiyor ne yazık ki
Soran1 yılSevgilim olsaydı normal biri olurdum
Soran1 yılBöyle duygusuz hissiz biri olmazdım
Soran1 yılBende hayatı severdim
- 1 yıl
Bunun sevgilili olup olmamakla alakası yok. Bak benim de sevgilim yok ama yaşıyorum yani yaşamak isteyen yaşıyor ve hayatı seviyor. Duygusuz hissiz olmanın sebebini bilmiyorum
Soran1 yılSebebi ne mi eskiden aşık olduğum kişilerden bir kızın isitemeyecegi hakaretler yemem olabilir mi bir ton travma yaşamam olabilir mi
- 1 yıl
Duygusuz ve biri olan nasıl sevmek ve sevilmek istiyor
- 1 yıl
"Hissiz
Soran1 yılİş de hislerimi geri kazanmak istiyorum o hislerim geri gelsin eski hallerimi
- 1 yıl
Bunun için de duygusuz ve hissiz olmaman gerek
- Devamını Gör (97)
Devamını Gör(142)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri