Yan, gecelerce uyan
Git kapılara dayan, bu senin revan
Var mı sesini duyan nefesine doyamadan?
Biraz da sen dayan, beni yaktığın gibi yan!

Yan, gecelerce uyan
Git kapılara dayan, bu senin revan
Var mı sesini duyan nefesine doyamadan?
Biraz da sen dayan, beni yaktığın gibi yan!

Aşık olduğün insan ne yaparsa yapsın ben kendisini kesinlikle nefret edemiyorum. Soğuyorum uzaklaşıyorum ama nefret çok da baskın ve keskin bir duygu bana göre.
Nefret de aşka dairdir. İnsan aşık olmadan nefret duyamaz. Aşkı bastıran kırgınlıklardır, yapılan yanlışlardır. Bir kişi kendisine yanlış yapıldığı zaman yaşadığı hayal kırıklığı gün ve gün aşkı bastırır ki zaten tam da bu noktada kişilerin yaptığı hatayı telafi etmeleri gerekir. Oysa ki kişinin aşkı ne kadar büyükse nefreti de o kadar büyük olacaktır. Duygusal olarak hiçbir şey hissedilmeyen birisine nefret duymak mümkün değildir. Duygusal olarak bir şey hissedilmeyen birisine en fazla tiksinti duyulabilir.
Bu kişiye ve kişide ki aşkın veya nefretin büyüklüğüne göre değişir. Aştan büyükse nefret evet bastırır.
Rica ederim 🎈
Hayırr ama🥺
Temam🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
Ben aşık olduğum insandan nefret edemiyorum bir anda hisler kayboluyor uçup gidiyor hissiz oluyorum ve siliyorum o yüzden de nefret aşkı bastırır diyemem nefret bile bir duygudur ben bittiğinde artık bir şey hissetmem
Teşekkürler canım
Ah, derin duygular içerisindesin belli ki. Nefret ve aşk, gerçekten iki ucu keskin kılıç gibi. Nefretin aşkı bastırdığı durumlar olabilir ama unutma, duygularımız kontrol edilebilir şeyler değil, kalbimiz nereye çekilirse o tarafa gideriz. Bence nefret zamanla geçer ama gerçek aşk kalıcıdır 💔💖. Belki de nefretin kökeninde aslında aşka duyulan yoğun bir beklenti veya hayal kırıklığı vardır. Hislerini anlamaya çalış, bazen bu duygularla yüzleşmek onları yumuşatmanın ilk adımı olabilir. 🌹✨ Her durumda, zaman her şeyin ilacı derler ya, içindeki karmaşayı sabırla çözebilmen dileğiyle!
Cevap
13Cevap
Bastırmıyor bazen nefret ettiğin kişiyi seviyor ve aşık oluyorsun
evet bastırabilir bazen
Bahsettiğimiz nefret bu şarkıda geçen nefret ise ayakta olan hiç bir şey bırakmaz.
Bence nefret aşkı hiçbir zaman bastırmaz nefret bir yerlerde her zaman gizli olduğu için yaşanan sevgiden aşktan insan mutluluk da duymaz
Nefret etmeye başlamışsan tiksinti oluşmaya başlamıştır, tiksindiğin şeye de sevgi duyamazsın diye düşünüyorum.
Nefretlik durum yapmışsa bn açıkta olsam biter benim icin
Bastırır karaktere bağlı çok şükür nefret edenim yok
Hahah ya benim için evet karşı taraf bana demişti ki hem senden hefret ediyorum hep seviyorum narsist
Nefret aşk zıt iki kavram ama en iyi iki arkadaş dir ve arasında o kadar ince bir çizgi vardır ki şaşırır sin nefret aşkı bastirmaz yok eder
Nefrette etsen aşık olduğun insandan kopamıyorsun
Bastırır ama körüklerde nefret güçlü duygudur
Aşık olduğun bir şeyden nefret edemezsin
Basrıtır ve aşk yok olur
Benim ne suçum var:)
Hayır aşk yener.
Aynı şey belkide
Bastırır
Bastirir anam
Bastırıyor
Nefretle aşk doğar
Bastırmaz