Son zamanlarda eski kız arkadaşım rüyama giriyor evlenmek istediğim ama bize sürekli ihanet ettiği için bende affettiğim için en aon kendini dayanamadı bu duruma bana iftira atarak ayrıldı. 4 ay oldu ne onunla gittiğimiz yerlere gittim ne stalkladım son zamanlarda onu anımsatan insanlara denk geliyorum. Haliyle rüyama dahi girmeye hayatımı etkilemeye basladı unutamıyorum arkadaşlar nasıl bi yol çizmeliyim. Unutmak için çok malzeme verdi ama olmuyo gitmiyor aklımdan
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Neden affediyordun ki bırak onun bunun koynunda olan birisi için uzulme kendi değerini bil karşına umarım daha iyileri çıkar
Çünkü o giderse hayatın bitecekmiş gibi hissediyordum çok güzel gülüyordu elleri çok güzeldi her tırnağını öptüm bakmaya doyamıyordum gitmesiyle beraber ben bir şeyler alıp götürdüğü bir gerçek ama artık unutup yoluma bakmam lazım onun için bir tavsiye şunu yap bunu yap veya başka bir şey söylerseniz mutlu olurum
Kac yaşındasın ki bence daha önünde kocaman bir hayat var biz kızlar duygusaliz yani daha coook kişi çıkacak karşına o kızın çıktığı gibi yani o olmasa mutlaka başkası çıkar
Sen delikanlı adamsın allah karşına daha iyisini çıkarır
Hocam ben de samimi sevgi bitti yani birisini böyle içimden geldiği gibi sevemiyorum sevgimi üzerine kussamıyorum çünkü kırılacağımdan korkuyorum benim bunu açmam lazım ayrıca bu kızın rüyalarıma girmesini nasıl engelleyebilirim artık her rüyama girişimde güzel anılar geliyor aklıma ama ortada bir ilişki yoktu ilişki zaten saygısızca bitti
Niye unutuyorsun ki? Mutlu ol anı yaşa 🙌🥳🥳🥳
Hayatıma devam edebilmem için unutmam lazım ne yapmam lazım
unutmak bir boykot eylem gibi gizli 🥷:)) sen unuttum sanarsın, anılar peşini bırakmaz
Bende gözümü kapatmadan hep yaptığımız konuştuğumuz bakıştığımız karşılaştığımız her şeyi anımsıyorum
Yapay zeka mısın?
Mala bağlayıp gülüyorum uyumadan mışıl mışıl sonra uykuya dalıyorum:))
Hayır:))
Dalga geçer gibi konuşuyorsun yemin ederim
Peki onu nasıl anlatabilirim bana bunu söyler misin unutmak istiyorum hiç tanışmamış gibi
ilaç olsa kelin başına sürerler:))
Benimde unutmaya mecalim yok 🙊🤭🥳
Allah şifa versin ne diyelim
İhanet derken neyi kast ettin seni aldattı mı
Sürekli Yalanlar söyledi mesela kuzenlerimle şunu yapmaya gidiyoruz müsait olamayabilirim ama arkadaşları da içmeye gidiyordu beni hiçbir arkadaşına söylemedi gizli tuttu kendince haklı nedenler sundu ben de aşarız diye göz yumdum hoşuma gitmeyen bir çocukla bir akşam kahve içmeye gitmiş samimi arkadaşım diyor ama ben rahatsızım diyorum Aslında daha türlü şeyler var ama Bende kalması gerek ne zaman hatırlasam bana yaptığı kötülükler getiriyorum aklıma ama onlar da işe yaramıyor artık içim onu istiyor Biliyorum ama unutmam gerek ne yapabilirim
Kardeş o senin ilgini ve senin ona sunduğunu seviyordu
Seni sevdiğini asla düşünmüyorum
Bence seni sadece kullanıyordu
Benim nacizhane tavsiyem bu kızla sakın ciddi bir ilişki düşünme
Ama yok ben onu kullanıcam skp geçerim diyosanda hiç durma devam et kızı kıvamında tavla
O seni nasıl dost gibi görünüp kullandıysa sende aynı şekil yap
Şimdi diyeceksin ki sevmediğini nerden biliyosun
Bi kere bu sana yalan söylüyor bu 1
Arkadaşlarının yanına seni almıyor senden utanıyor bu 2
Ayrıca seninleyken başkası ile buluşması ne demek mk
Bana kalırsa kendine hakim olacaksan yani onu sevmeyi durduracaksan ondan soğuyana kadar onla vakit geçir ( bu kadınların taktiğidir bunu unutma,)
Cinsellik yaşamadıysan çekinmeden yaşa artık
Yani diyeceğim o ki bundan sana yar olmaz başka şeylere odaklan
Zaten yarın olmadı ayrıldık zaten iftira atarak ayrıldı benden tahminimce birisini unutmak adına beni kullandı ben de mallık şu ki yanlış kişiye doğru sevgi verdiğim için unutamıyorum kendimi düşürürdüğüm o durumdan kaynaklı unutamıyorum içimde sevgi kalmadı ama bu sıralar çok rüyalarıma giriyor sağdaki soldaki insan ona benzetmeye başladım bilmiyorum niye böyle oldu bir anda hani bunun için bir tavsiyen varsa unutmak adına harika olur
Kendine odaklan kendindeki eksikleri gör ve gider
O kız zaten sana olmazdı
İlerde daha ciddi bir seviye gelip ayrılmak senin için daha kötü olabilirdi
En azından şimdi tecrübe sahibi oldun birde böyle düşün
Evet. Daha beterinden korundum. Kendime yatırım yapsam iyi olcak teşekkür ederim
Rica ederim kardeşim umarım sana bi faydası dokunur söylediklerimin