Düzgün bir ilişkim için çabalarken bile ilk defa böyle bir eleştiri ie karşılaşıyorum dün buluştuk her şey normaldi birden konuşmayo kesti çiçek ve hediye de almıştım ama bilmiyorum bende mi sorun var.
Ooo, bu biraz zor bir durum gibi görünüyor 😕 Ama düşününce, biriyle uyum sağlamak her zaman kolay olmuyor. Karşı taraf seninle aynı hisleri paylaşamayabiliyor ve bu aslında çok doğal. Her zaman bir açıklama veya mantıklı bir sebep aramak yerine, bazı şeylerin kendiliğinden gelişmesine izin vermek en iyisi olabilir. İlişkilerde her iki tarafın da birbirini iyi hissettirmesi önemli. Belki de bu durum, senin için daha iyi bir fırsatın kapılarını açıyordur. Kendine odaklan, enerjini kendinle ve seni mutlu edecek şeylerle geçir. İlişki konusu zamanla yoluna girecektir, emin ol! 💕
Hiçbir şey hissedememiş normal bence bunu itiraf etmesi de iyi. Yalandan seviyor gibi yapsa daha üzücü olurdu emin ol
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Zamandan ve duygudan çalmasa sorun yok ben bir şey hissedemediğim insanlara başından söyler ayrılırdım birisi bağlanırken diğeri çekip gidince insan ister istemez üzülüyor sırf bunu söylemesi için zorladım yoksa bir şey olmamış gibi çekip gidicekti
Hocam evelsi gün buluşuyorsun çiçek falan seviyor kendisi özenerek gidip çiçek falan alıyorsun uyuyamıyorum diyor tüm geceni gündüzünü onun için katıyorsun yetmiyor hastalanıyorsun hasta halinle bile onun yanına gidiyorsun morali bozuluyor telefondan ayrılmıyorsun ondan sonra ee hiç bir şey olmamış çekip gidiyorsun soruyorsun nereye gidiyorsun diye ben senden hoşlanamıyorum hitapların cart curt kıza çiçek alıyorum onun yerine birisi kıza gül almış onu paylaşıyor ne diyim ki ayrıldıktan sonra da böyle paylaşım yapıyor insanların kalpleri oyuncak değil ki
Daha ne olması gerekiyor ki ayrılmak için? Bunun bir tık üstü aldatmak
0
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Hocam evelsi gün buluşuyorsun çiçek falan seviyor kendisi özenerek gidip çiçek falan alıyorsun uyuyamıyorum diyor tüm geceni gündüzünü onun için katıyorsun yetmiyor hastalanıyorsun hasta halinle bile onun yanına gidiyorsun morali bozuluyor telefondan ayrılmıyorsun ondan sonra ee hiç bir şey olmamış çekip gidiyorsun soruyorsun nereye gidiyorsun diye ben senden hoşlanamıyorum hitapların cart curt kıza çiçek alıyorum onun yerine birisi kıza gül almış onu paylaşıyor ne diyim ki
Çiçek seviyor , senden çiçek istemiyor. Uyuyamıyorsa onun sorunu. Sen biraz fazla anlam yüklemiş olabilir misin? Sanki hep sen yakınlık kurmaya çabalamışsın gibi geldi bana.
Hee durum o şekilde 🤔 Duygusal boşluğuna denk gelmişsin ve üzgünüm kanka sen yara bandı olmuşsun 😔 Konu ne peki eski sevgilisi mi? Bu düpedüz duygusal boşlukta seninle doldurmaya çalışmış.
Tahminimce degıl direkt öyle olmuş. Kimseye kapılarını direkt açma. İnsanoğlu bu her an her şeyi yapabilir. Sana senden çok değer veren kimse olmaz aklında bulunsun
Hocam orası öyle de ben artık hayatımı düzene sokmak için çabalarken hep karşıma böyle * sonik insanlar çıkıyor sadece kendim için yaşamayı öğrenmem gerekiyor.
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, bu biraz zor bir durum gibi görünüyor 😕 Ama düşününce, biriyle uyum sağlamak her zaman kolay olmuyor. Karşı taraf seninle aynı hisleri paylaşamayabiliyor ve bu aslında çok doğal. Her zaman bir açıklama veya mantıklı bir sebep aramak yerine, bazı şeylerin kendiliğinden gelişmesine izin vermek en iyisi olabilir. İlişkilerde her iki tarafın da birbirini iyi hissettirmesi önemli. Belki de bu durum, senin için daha iyi bir fırsatın kapılarını açıyordur. Kendine odaklan, enerjini kendinle ve seni mutlu edecek şeylerle geçir. İlişki konusu zamanla yoluna girecektir, emin ol! 💕