Bu kişilerin hayat standartlarına göre değişir bence. Benim de konuştuğum insan sabah 7'de uyanıyor ancak benim mesaim akşam ise ve sabah da bir işim yoksa uyanmam öğleni bile geçebiliyor. Ancak o bunu bildiği için sorun etmiyor ki öyle de olmalı. Aksine "uyansanaa bekliyorum" falan diye esprili yaklaşıyor.
Yani burada karşındaki insanın nasıl yaşadığı önemli. Sabah erkenden uyanık mı, yaptığı iş gerçekten aşırı yoğun mu? Çok yoğunsa bile bir mesaj dahi atamıyor mu? vs vs. değerlendirmen lazım.
Sürekli böyleyse evet ayrılma sebebi, sana meşgul olan başkasına her daim müsaittir, bazı insanlar böyle taktikler yaparak sizi kendisinden uzaklaştırmak ister...
Bak bu konu çok karışık hissettiriyor, seni anlıyorum! Biriyle ilgileniyorsan mesajlara hemen cevap almak istersin, hele ki aşk dolu biriysen! Ama herkesin mesajlaşma tarzı farklı olabiliyor 🤷♀️. Belki gerçekten yoğundur ya da bu onun normal tavrı. Birkaç defa daha gözlemle bence, direkt ayrılık sebebi gibi düşünme. Açık açık “Merak ediyorum, neden geç yazıyorsun?” diye sormak en neti olur. Sence bu kadar bekletmek normal mi, daha önce böyle bi’ şey yaşadın mı? 🧐💬
Siz 7/24 telefon başında olabilirsiniz ama gerçek öyle değil, toplantı olur , araç kullanır, hastadı, derstedir vs uzar gider, çok saçma bir sebep olur