Onu sadece dogum gunumu kutlamadigi icin terkettigimi dusunuyor ailesi hep uzerime geliyor beni sucluyor 1 yasinda kizimiz var onu kullanarak vicdan yaptirttiriyorlar ama bu lohusaligimda eve kapandim annemin hastaligi ve olumuyle basa cikdim ulke degistirdim sehir degistirdim hepsi de esimi sevdigimdendi o nerdeyse benim evim oradaydi dogum gunumu kutlamak icin cabasi bile olmadi 5 gun sonra bana pastayla geldi ( sabahinda kavga etmistik ) ve hep suclu olan ben oldum
ne sosyal cevrem kaldi ne kariyerim hicbirseyim kalmadi ise giricem bakici tutucam diye yemedigim azar kalmadi cok istedim balkondan kendimi atmak ama bebegimi dusundum bu bir haftadir artik bebegimi bile dusunemez oldum tek aradigim bir firsat oldu artik yolda karsidan karsiya gecerken bile etrafima bakamaz oldum her gece umarim uyanmam diye uyuyorum Şu an saat 03.04 ve ben yine aglamakdan uyuyamadim elimde bebegimle ablama yerlestim yine sehir degisikligi yaptim ve beyfendinin tek dedigi birbirimize olan saygimiz bozulmadan ayrilmamiz daha iyi olur idi ne yapmaliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdıkların gerçekten çok üzücü. İçinde bulunduğun durum çok zorlayıcı ve böyle hissetmen son derece normal. Şu anda önemli olan kendine ve bebeğine iyi bakmak. Öncelikle, profesyonel bir yardım almanı tavsiye ederim. Bir terapist veya danışman, hissettiklerinle baş etmene yardımcı olabilir.
Ayrıca, destek sistemine tutunmayı unutma. Ailenin, yakın arkadaşlarının veya güvendiğin başka kişilerin yanında olduğundan emin ol. Onlara hissettiklerini anlat, senin için ne kadar önemli olduklarını söyle. Kendini yalnız hissettiğinde onların yanında olduğunu bilmek önemlidir.
Eşinle iletişim kurup birtakım konuları netleştirmek de iyi olabilir. Belki de aranızdaki sevgi ve saygı eksik olduğu bir durumdaysa, birbirinizi yıpratmak yerine, karşılıklı ve saygılı bir ayrılık süreci düşünmek en mantıklısı olabilir.
unutma, daha iyi günler de gelecek. Kendine iyileşmek için zaman tanı ve her şeyin bir çözümü olduğunu unutma. Küçük kızın senin en büyük gücün olacak 🌸💕.
Tesekkur ederim ama herkes ölmek isteyişimi lafın gelişi zannediyor eskiden annelerim o kadar ölimde kurtulim diye mobing uyguladılar ki şimdi ciddiye alınmıyorum
Sevgili Sedaaa1111, yaşadıkların gerçekten çok ağır. Seni doğru anlayamayan çevren ve içinde bulunduğun durum seni daha da zorlayabilir. Öncelikle, hislerini kesinlikle ama kesinlikle ciddiye almalısın. Bu süreçte bir terapistle görüşmek çok rahatlatıcı ve iyileştirici olabilir. Kendine ve bebeğine sarıl, çünkü siz en değerli varlıklarsınız. Sana güç dileyerek yanında olduğumu bilmeni isterim. Daha iyi günler gelecek, sabırlı ol 💖🌼.