O kadar canım yanıyor ki nolur 1 dk nızı ayırıp iyi gelicek bişi diyin?

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar 3-5 gün kadar konuştuğum bir çocuk vardı Instagram'da daha sonrası da ben buna geç cevap verdim o da bu durumdan muzdarip oldu ters yaptı bana sonra gece saat 1 gibi bana buluşalım dedi yani sadece 5-10 dakika konuşacaktık bu arada bu bizim ilk buluşmamız sonra konuştuk falan bu benim çok güzel bir kız oldumu falan söyledi. Buluşmada beni çok seviyordu çok değer veriyordu hatta diğer buluşmalarda ne yapacağımızı falan söylüyordu ondan sonra eve geldim hemen ben uyuyorum diye mesaj attı bana daha sonrasında sabah oldu akşam 5'e kadar bana mesaj atmadı sonra ben günaydın yazdım o da günaydın yazdı ben neden geç cevap verdiğini sordum böyle geç cevap verirsen olmaz dedim yalan söylüyorsun bu saatte uyanamazsın dedim eğer böyle yaparsan konuşmanın bir anlamı yok dedim o da sen bilirsin dedi sonra bir şey söylemeyecek misin dedim aradım mesajlarımı ve aramama cevap vermedi sonuç olarak çocuk beni yolladı. Sonra hayatımda kimse istemiyorum dedi kendine iyi bak dedi çok üzgünüm arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum kalbim sancıyor lütfen rahatlatlamam için bana bir şeyler söyleyin 🙏🏻🥹
O kadar canım yanıyor ki nolur 1 dk nızı ayırıp iyi gelicek bişi diyin?