Hic arkadasim yok içim içime sigmiyor dunyaya sigmiyorum benimle dertlesirmisiniz 2 - 3 dakika?

Hayatimda cok fazla kisi yok olablarda aklimla oymuyor. Sıkıldim. Insanin bir kisi dahi olsa hayatinda kendine iyi hissettiren biri olur yok herkes aklimla oynuyor yoruyorlar. Enteresan tavirlar net olmayan davranislar beni uzecek ne varsa degersiz hissedecegim ne varsa yapiyorlar. Benim bu yasima kadar tek derdim netlikti. Aile, iş, arkadas sevgili hersey kotu olur mu? Babamin sevgisizligi beni hayatimin her noktasinda kotu etkiledi herkese cok deger verdim 1 yil once biri vardi benimle tanismak istedi kabuk ettim konustuk ruyamfa gormustum zaten sonra anlamsiz harektler oldu birden konusmayi keati felan sonra tekrar konusmaya basladik bana kendimi cok degersiz hissettirdi 1 yil sonra ara ara konhsmaya basladik hep o yazıyordu bende yazma diyiyorum derdimi olabildigince anlattim ama yazmaya devam etti bende fake hesaptam islettim cunku bana neden yazdigini merak ediyordum baska kiz gibi konustim beni anlamasin diye arkadasim konustu biraz ayip seyler konusmus sonra engelledi otomatik orjinal hesabimda engellenmis beni anladimi anlamadimi meraktan deli oluyorum anladiysa rezillik durumlarimada bakmiyor whatsapta sonra is yerinde beni rahatsiz eden biri vardi beni izleyip is cikis giris saatlerime kadar izliyormus 5 ay onceydi ama ofiste tek kalinca korktugum icin mudurumle paylastim artik bu durumu kapiyi kilitleyip yukari cikabilir miyim diye oda dun olur dedi bugun tavirliydi tuhaf tuhaf hareketler sonra bana dedi yukari cikacagin bir sey yok abartiyorsun tarzi bisey dedi merkezdeyiz ne olabilir gibi bende dedim haberler goruyorum kotu kotu onlardan korkuyorum sonra patronum oda memleketine gitmeden once bana odasina girdim diye bagirdi kendimi cok degersiz hissediyorum kotu duygularim hissettiklerim cok hafife aliniyor. Takma, abartma biktim bu sozlerden kendimi anlatmaktan yoruldum sorgulanmaktan yoruldum ssdece anlasilmak istiyorum 😪😪😪😪 o kadar yoruldum ki biktim 3 gunluk dunya neden boyle yapiyorlar
Hic arkadasim yok içim içime sigmiyor dunyaya sigmiyorum benimle dertlesirmisiniz 2 - 3 dakika?