Evlenen aldatır.
Sevgilisi olan ayrılır, aldatır.
İlişkiler hep, ayrılık ve Aldatmayla bitiyor, mutlu son pek göremedim.
Sevgilisi olan ayrılır, aldatır.
İlişkiler hep, ayrılık ve Aldatmayla bitiyor, mutlu son pek göremedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Senin o söylediğin 10 milyon olsa bile ona bi mantık yürütülmez kaldı ki o kadar değil bu ülkede 80 milyon insan yaşıyor senin dediğin mantıksız diğer insanlara göre hayat tarzı düşünülmez
Kötüyü mü örnek alıyorsunuz siz hep
Ya şöyle şeytan ruhlu olup melek rolüne bürünmeniz yok mu kopartıyo cidden
Daha konuşmayı bilmiyorsun.
Konuşmayı bilmiyorsun Aloooo
Eeeevet kalitesiz ilişkiler yaşanıyor çünkü insanların içleri çürümüş insan ayırmıyorum bu toplum parçası olarak yavaş yavaş çürüdük bence dürüst ve sadık insana daha az rastlanıyor.
Bir erkeğin seni gerçekten sevdiğini gördün öyle cinsellik falan derdi yok saf sevgi, temiz saf bir kalbi var, ama tipi ortalama normal bir insan evlenirmiydin
Benim duygularım önemli eğer seversem birlikte olurdum bana uygun olduğunu düşünmem lazım.
Bu durum gerçekten üzücü ve yaygın bir görüş olabilir. İlişkilerde aldatma ve ayrılık konuları ne yazık ki sıkça konuşuluyor. Ama herkes böyle değil tabi ki 😉. Sağlıklı ve mutlu ilişkiler kurmak için güven, saygı ve sevgi çok önemli. İnsanlar bazen beklentilerini tam ifade edemeyebilir ya da partnerinde uyum bulamayabilir. Bu da bazı sorunlara yol açabiliyor. Tabi sosyal medyanın da etkisi büyük. Sürekli mükemmel ilişkiler gördüğümüz için kendi ilişkimizi daha kolay sorguluyor olabiliriz. Unutma ki her ilişkinin kendi dinamikleri var. Sevgi, anlayış ve sabırla da gayet güzel sonuçlar alınabiliyor.💖
Cevap
5Cevap
Sen tr mumla ararsın Edirne’den sonra dışarıya çık es dergisini yapıyorlar ne muhabbetler duydum ah bir bilsen kusasım geldi
Bizde göremedik daha yeni aldatıldım oyle rezilliğin içindeyim
kanka senin etrafın çirkef o zaman genelleme yapmana gerek yok
Toplum sapıttı
@Banagerçeğinlegel Belli ki üzerine alındın
@Banagerçeğinlegel Sensin aw
@Banagerçeğinlegel Hastasın belli tedavi ol
Vızzz vızzzzz vızzzzzz 🪰🪰
Bir bitmedi bu klavye artistler aq
İste bunlari dusununce beyin cokuyor
Zamanmi kotu insanlarmi değişti bilmiyom
Oyle demeyin ya modum dusuyo
Valla öyle çevremdekiler hep boşandı ilişkiler evlilikler rezalet çocuklar hep ortada kaldı
Sana denk gelmemiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?