Kocam beni aldattı bende kocamı dövdüm ne yapmalıyım?

Kocamla 1 senedir evliyiz 2 sene sevgili olduk bu köpek beni sevgiliyken baya bir aldattı çocukluğuma denk geldi sorun yok dedim evlenmeden önce bana yemin etti. 1 Sene nasıl dayandır bilmiyorum ama telefondan 1 değil 2 değil 3 tane kadınla konuşuyordu. Bunlardan bir tanesi evli 45 yaşında ve kocam 25 yaşında diğeri 19 yaşında genç kız (üniveriste öğrencisi) diğeri ise daha yeni lisesi bitmiş 18 yaşında kız. Sevgilimin motoru var dövmeli yani genç bir kızın hayalindeki erkeklerden benimde öyleydi ama artık o kadar bıktım ki. Telefonu parçaladım bana aldığı bütün hediyeleri kırdım televizyonu ve oyuncu bilgisayarını parçaladım. Mutfakta beraber seçtiğimiz tabak takımlarını tek tek üstüne fırlattım. kıyafetlerini attım camdan aşağıya dedim dedim evimden s*ktir git bu bana yükseldi falan yumruğu yapıştırdığım gibi aldım yere bacak arasına yüzüne vurdum tekme attım. En son bu kadar sesten dolayı polis geldi eve bizi ayırdılar şikayetçi olmadı tabiki rezil olmamak için şikayetçi değiliz dedik imza attık. Bu evden gitti işte ablasının yanında kalıyor bütün ailesi benden nefret ediyor nasıl anlattı bilmiyorum. İçimden bir ses diyor git gıcıklığına takıl bir kaç adamla ne yapmalıyım

Kocam beni aldattı bende kocamı dövdüm ne yapmalıyım?