İNSAN KARDEŞİM DEDİGİ KİŞİYE AŞIK OLABİLİR Mİ?

Meraba. Adım büşra, geçen sene dersanedeyken cok yakın bir arkadaşım vardı. Adı mert. Yani özkardeşimden farkı yoktu. Hep korurdu beni. Dogru samimiydik, eli omzumda gezerdik hep ama kardeşimdi işte. Ne biliyim, ben onun yanında huzur buluyodum. benimle böyle ilgilenmesi cok hoşuma gidiyodu. Sonra bigün küstük. O zaman canım ilk kez böyle yanmıştı. kimsede olmamıştı bu. Barışmak için her yolu denedim sonudna barıştık. Derasneler haziran ayında kapandı. O aydan beri konusuyoruz. Hergün degil ama ara sıra. o mesaj attıgı an içimi sevinç kaplıyo, sevgi kelebekleri uçuyo içimde. Konuşuyoruz, samimi davranıyo hayal falan kuruyoruz. Ama karşısına cıkcıak cesaretim yok. utanıyorum biraz. sırf o görsün diye paylaşıyorum bütün durumlarımı. en olmaması gereken kişiye aşık oldum sanırım. ne yapmalıyım. Bunu ona söyleyememki. O beni kardeşi olarak görüyo. söylersem onu kaybederim. ve ben bunu asla istemiyorum. Benim tek istedigim, ona böyle sarılabilmek, onun omzunda uyuyabilmek falan. dersanedeyken sürekli elini omzuma atardı. o günleri özlüyorum. Sürekli mesaj atsın diye dua ediyorum. her gece yataga girer girmez o geliyo aklıma. Ama o bana kardeşim diyo. Unutmam lazım belkide onu. Ama o her mesaj attıgında kalbim yerinden cıkıcak gıbı oluyo. SİZCE NE YAPMALIYIM?
İNSAN KARDEŞİM DEDİGİ KİŞİYE AŞIK OLABİLİR Mİ?