AYRI EVE ÇIKMALIYIM EŞİM İKNA OLMAKTA ZORLANIYOR BU KONUDA?

merhabalar, evliyim 9 aydır. ve hamileyim 5 aylık kaynanam kalıyordu yanımda birde babası geldi melketten gitmedi hala güya gideceklerdi ama hastane işleri cıktı maliyat olma durumu var kaynananmda kayın pederimde. 3 aydır beraberiz kaynın baba ile ama cok zorlanıyorum o varken rahat edemiyorum adam sürekli tv başında eve ne gıda alımı yapıyorlar ne başka bisey maaşları oldugu halde. ama eve eşimin aldıklarını yiyip içip oturuyorlar. ikimizde çalısıyoruz. eve geliyorum evde meyve kalmamış. zaten ekonomik sıkınt var hersey ateş pahası olmuş. evde kahvaltı hazırlıcam 4 kişilik yapıyorum ev kalablık çalısan kadınım hamileyim gelenleri bitmiyor evde rahat rahat takılıyorlar. ben sanki orada misafirim. artık kafaya takmaktan sinirlerim altu üst oluyor eşlime anlatıyorum zor oluyor ev ustune ev olmuyor koyede gitmiyorlar burdalar rahat buldular buryaı diyorum. oda artık. isyan edince zorda olsa bana sitemli şekilde tamam kiraya cıkarız kış gelmeden diyor. ev varken kiraya cıkmak ta zor ama onlar evden gitmiyor nasıl baş edeceğimi bilmiyorum önerileriniz nedir?
AYRI EVE ÇIKMALIYIM EŞİM İKNA OLMAKTA ZORLANIYOR BU KONUDA?