Bunu hissetmemin sebebi özlemem mi?

Merhaba. Geçen yaz biriyle tanıştım. Kendisi markette çalışıyordu uni açılana kadar basketçiydi ve sanırım bunun için çalışıyordu. Birbimşzi gorduk ve hoslandık onu görmek için daha cok gidiyordum. O da benden hoslanacak oldu ki her gelisimde benimle konusmaya calıstı ve konusuyorduk da. Tüm adımları attı ve bende cesaretimi toplayıp instasını istedim sadece. Gece yazdı sohbet ettik yaşımı sordu bana. Benden 3 yaş büyüktü ve ben o zaman reşit değildim henüz. Bu yuzden olmayacağını söyledi. Sırf reşit değildim diye beni engelledi. Üstelik markette birbirimizi gorunce bana akşam konuşuruz demişti. Akşam yazınca engellendiğimi gördüm. Kısıtlamıştım onu herhangi bir şey yazdıysa bile gormedim bu yuzden cok kez ulaşmaya çalıştım ama engelledi hep. En sonunda da reşit olmadığım ce yaş farkı olduğundan dolayı olduğunu söyledi. Şimdiyse üzerinden iki yaz geçti diyebiliriz. Bu yaz da görmedim onu. Ve reşitim. Ama tam istediğim gibi biriydi. Boyu olsun fiziği olsun her şeyiyle. Şu an ise aklıma geliyor bazen ve onu çok özlüyorum. Aramızda bir şey olmadı ama ben onu bir gün bir yerde goreceğime çok eminim nedense. Hiç böyle hissedip sonucunu beklediği gibi alanlar oldu mu?
Bunu hissetmemin sebebi özlemem mi?