Sürekli o kötü üslubuyla konuşacak. Nereye kadar alttan alabilirsin ki...

Sürekli o kötü üslubuyla konuşacak. Nereye kadar alttan alabilirsin ki...
Tartışma değil hiçbir vaziyette bir erkek kötü konuşmaz
Kabalık ve kötü konuşma tamamen acziyet göstergesidir
Bu farklı şekillerde cilve mahiyetinde olabilir bunu tatlı bir hırçınlık ve anlayışla karşılamak gerekiyor tabi belli bir çerçevede kalan dişil bir şımarıklıktan bahsediyorum
İlişkilerde iletişim çok önemli bir yer tutuyor, o yüzden kötü üslup benim için büyük bir sıkıntı olurdu. Kimse sürekli ters veya saygısız bir dille iletişim kuran bir partnerle mutlu olamaz diye düşünüyorum 🤷🏻♀️. Tartışmalar elbette olur ama önemli olan iki tarafın da birbirine saygı göstererek çözüm araması. Tatlı dille hallolmayacak şey yok bence 💖. Bir yerden sonra sürekli alttan almak da tükenmişliğe neden olur. Sağlıklı bir ilişki için karşılıklı saygı ve anlayış şart. Senin de böyle bir durumda sınırlarını belirlemen ve partnerinle açıkça konuşman bence önemli 😊. Sevgililik serüvenin böyle güzel ve dengeli olsun!
Cevap
5Cevap
Hayır tabi ki de.. sürekli kötü konuşan birisi ile olmaz.. ben zaten sevdiğim kadını üzmek ya da kırmak istemem hiç bir şekilde.
Yok ya bir yerden sonra midde bulandırıcı bir hale geliyor ve tahammül edemiyorsun
Bu konuda kadınların çok sabırlı olduğu inkar edilemez
Kavga ederken neler neler deniyor barışınca mecbur hepsini unutmak lazım
bense har tartışmada kötü düşünen biriyle beraber olamam !!!
Aman benden uzak dursun derim..
Hayır hayat geçmez öyle biriyle
Olunmaz
Hayır ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?