Ben cirkinim neden benimle gorusmek istiyor?

Bir workshopa katıldım arkadasimla. Ilk defa gittim. O da ordaymis. Kendisini gordum ama tanışmadık. 2 hafta sonra falan tekrar gittik arkadasimla baska bir workshopa katıldık. O gun geldi tanıştı. Yakisikli, boylu poslu bir cocuk. Yasadigim sehirde dis hekimligi son sınıfmış. Oyle isim, bolum, nerelisin vs tanistik.

Sonra benden numarami istedi. Pek vermek istemedim. Farketmis olacak ki bana soyle dedi. 2 haftadir seni gorurum diye birden fazla workshopa katıldım, sen varsindir diye, hicbirinde yoktun. Cok sukur bugun denk gelebildik, artik umudum kesilmisti açıkçası. Tekrar seni gormek, bulmak icin, sana denk gelebilmek icin her kursa, workshopa katilamam sende bana hak verirsin ki. Numarani ver de rahat konuşalım dedi. Verdim israr edince.

Mesaj atti. Ilk konusmayi kisa kestim. Baska gub tekrar atti. Kisa kesmeye calistim ama bu sefer bulusabilir miyiz, kahve icelim mi biraz daha tanisiriz dedi. Ben bu hafta musait degilim dedim. Musait oldugun zaman mutlaka ayarlayalim dedi.

Sonra sohbet icin baska zaman tekrar yazdi ve bana sunu dedi. Cok uzak, mesafeli davraniyorsun, ters bir hareketimde olmadi diye düşünüyorum. Bu mesafeyi anlayamiyorum biri mi var hayatinda dedi. Yok dedim.

Cocuk hem sevgilim olup olmadigini, hemde ona mesafemi tek cümlede sordu😅 madem yok, yine de fazla soguksun, mizacin mi boyle, yeni tanistiklarina mi boyle anlayamadim vs dedi. Bende gecistirdim.

Benim mesafe koymam su yuzden arkadaslar. Cocuk iyi bir bolumde. Ben önlisans mezunuyum. Cirkin biriyim. Kara kas kara goz siradanım. Yuzumde guzel degil. Sivilcelerim var. Cildim cok sagliksiz.(cildiyeye gidiyorum ama simdilik sonuc yok) Tuylenmem fazla, yuzumde bile var.(hormonal bozukluktan bunlar. Sivilce falanda kolay gecmiyor o yuzden)

oyle makyaj yapmayı pek bilmem. Kombin yapmam. Rahat ettigimi giyer cikarim. Saclarimi da duzlestireyim, dalgali yapayimlara falan girmem. Temiz gozukeyim, az bucuk duzenli gozukeyim yeter. Tarzim bu.

Guzel degilim yani. Disarda cok guzel kizlar var. Ki bugune kadar sevgilim olmadi. Ilk kez biri tanismak istedi benimle. O workshopta da cok guzel kizlar vardi. Daha guzel, alimli, giyimli, bakimli, daha iyi bolum okumus kizlar vardi.

Bende ne buldu da yanima geldi anlayamiyorum. Cok sohbet muhabbet etmedik ki sohbetime, bilgime, kulturume vs hayran kalsin. Ki cok kulturlu biri de degilim. Neden konusuyor benimle anlamiyorum. Ona mesafem bu yuzden. Cekiniyorum. Dis gorunusumden dolayi ozguvensizim.

Bu iş sakat bir yere gitmesin? Yani baya bu yasima kadar en tipsiz erkek bile bakmadi, selam vermedi bana. Konusalim demediler. Model gibi cocuk gelip benimle tanisti ve gorusmek istiyor. Anlayamiyorum... sizce neden?

Ben cirkinim neden benimle gorusmek istiyor?