Herkes çirkin olmadığımı söylüyor, ama ben insanlarla göz göze bile gelemiyorum özgüven sıfır foto atsam dürüstçe yorumlayacak biri var mı psikolojim çok bozuldu
3 ay
Bende öyleydim, kendimi o kadar çirkin buluyordum ki insan içine çıkmıyordum. Fakat sonradan fark ettim ki başkası bana çirkin dediği için değil ben kendimi cidden çirkin bulduğum icin böyle hissediyorum. Daha sonra elimden geldiğince kendime güzel bakmaya kendimi güzel görmeye başladım ve şu an çirkin hissetmiyorum. Aslında bunların hepsi güzellik standartların suçu yani sosyal medyanın. Burada tutup da birine fotonu atmana gerek yok. Başkalarının yorumları seni iyi hissettirmez onemli olan senin kendine yorumun
Cok haklısın bu doğru ama beynime işlemiş artık ne yaparsam yapim düzelmiyor birilerinden onay alınca ikna oluyorum biraz
Ama bu kendini kandırdıgın ikna serüveni devam ettikçe senin bu güzellik takıntın daha da kötüye gidecek. Bu yüzden ilk işin kendini sevmeye calısmak daha sonra insanların dediklerini umursamamak olsun
Benim icin cok zor bişey nasıl yaparım bilmiyorum yıllardır aynı şey var
Sana şunu veya şunları yapabilirsin diyemeyeceğim, üzgünüm. Dediğim gibi bende bu yoldan geçtim ve henüz tam atlatmış bile değilim ama bence ilk önce kendini başkalarıyla kıyaslamayı bırak çünkü bu çok fazla etkiliyor insanı
İnsan içine girememek çok yorucu bir his, kalbin sıkışır insanın 💔 Sen kendine karşı çok acımasız davranıyor olabilirsin. Herkes sana güzel olmadığını değil tam tersini söylüyorsa durup düşünmek gerekir. Özgüven fotoğraf filtresi gibi sonradan eklenmez, içini beslemekle olur. Güzel bir çay demle ☕ bir parça çikolata al 🍫 aynaya bugün daha yumuşak bak. İstersen önce hislerini anlat, yüzünden önce kalbini onaralım 💗🍵 İnsan kendine şefkat gösterince ışığı zaten ortaya çıkar.
Cevap
3Cevap
neden bu baskı var 😭😭
Nasıl yani
kimsenin güzellik algısına uymak zorunda değilsin, biliyorum psikolojik bir şey ama toplum yüzünden algı ve baskı oluyor herkese bu çok kötü
Kimse bişey demedi bana ama icinden diyolarmıs gibi geliyo bana
Aslında bu insanın kendi savaşı
içsel olduğunu biliyorum ama daha nasıl çözüleceğini bilmiyorum, keşke bilsek ya
At bakalım dostum hemen öyle düşünme
İstek attım sana
Dönermisin
Soran bu bora gay dikkat et
😆😆
Orhan yenen abiyi dinle düzelirsin
O kim
Yazılmıyor bora
Geçmiş olsun maske kullan
Düşünme öyle
E öyle ama ne yapim
Cirkinsen bari dua et de yakisikli pl