AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Olumsuz düşünme kendini sev başkalarının beğenmesi önemli değil gerisi gelir
Öncelikle kendine çirkin demeyi ve kabul etmeyi bırakıp, özgüven kazanmaya çalışarak başlaya bilirsin mesela:)
Ben yakisikliyim ama bir faydasini gormedim. Heps sorunlu iliskilerim oldi. Psikolojkm bozuldu. 3 defa intihar, madde bagimliligi, alkol 2 defa bicaklanma kislanclik yuzuden herseyi yasadim.
Belki boylesi senin icin daha iydiir s. Et
Çirkinim deme kendini sevmediğin için çirkin geliyor sana
abi kendimi zaten sevmiyorum da basbaya cirkinim yani
Tamam bir resim at bakalım çirkinlik güzellik göreceli mi degilmi
Bakım ve spor. Ve maddi guc
Her yaşta her fiziğe ne olursa olsun herkeee bakarak tecrübe edinerek
Zaten sen kendini beğenmezsen kimse beğenmez.
Geçmez bari seksi olmayı dene
Para harcayarak
Çirkin kadın yoktur, parasız kadın vardır :D
Biraz kendini dış görünüş olarak taruf et
sacalrim kisa hafif cekik gozluyum burnum kemerli ve dusuk dudaklarim ne buyuk ne kucuk yuzum oval gibi bi sey
Öncelikle
Dünyadaki en güzel yüz şekli oval zaten Bir de uzun yüzlü olsan dünyanın en güzel yüz hatlarına sahip olsan bile bir garip durur zaten hafif çekik göz dünyanın en güzel göz şekli o konuda da şanslısın kocaman bir dudağa sahip olmana gerek yok ayrıca hafif doğru makyaj teknikleri doğru kıyafetle istediğin şeye ulaşabilirsin
umarım ulasabilirim
Ben de oval yüzlüyüm. Badem gözlüyüm. Dudak yapım kalp şeklinde. Buğday tenliyim hayatım boyunca hep gözlerime iltifat aldım. İri çekik benimkinde inan bende öyle düşünüyordum bı zamanlar ama güzelliğimin farkına varınca iltifatlar , istemeler, , aşık olmlalar 20 yaşındayım son 3 senedir durum böyle
ya bende hep gozlerime iltifat aldim baska bi yerim zaten guzel degil kucukligumden beridir cirkin oldugumu hissettim ergenlikte makyaj yaomaya baslaidm oyle guzel hissediyodum ama iste gercek olmadigini bildigim icin daha cok beni uzdu boylede devam etti artik gercekyen guzel olmak istiyorum ama mumkun degil maalesef boyle dogdum boyle olucem
Değilsindir yaw
abi sulalede ne kadar boktan gen varsa bana islemis ya naisl cirkin olmim bide anne baba cirkin olmayinca ayri koyuyo afgan gibiyim yemin ederim
Öyle dusynme
dusundum bile abi🥰
Bna yza bilirmisin bı güzel insan 😊
abi seyler var ya boyle tanisma uygulamalari onlari yuklersen daha iyi olur burasi evlilik programı veya sexting yeri degil ya bu ne ya
Onun için değil nrmal kosmsk ve seni merak ettim
etmeye devam et o zmaan fistik
Sensin fıstık 😄😊
abi allah icin aramizda 10 yas var duzgun iki insan gibi konusalim git kendin gibi birini bul ugrastirma beni
tamam tamsm kızma kardesim😄
abi cok kibarsin simdiye anama sovmustu baskasi olsa
Tamam da ne diiim 🙂
Onlar döver kedi ulaşamadı ete mndar der 😄
neren çirkin
ablam nerem guzel ki
bana fotoğraf at bakalım belki saçının boyu rengi falan kötü gösteriyordur kaslarda önemli
Ben umursamam gorunusu... bence guzelsin
Yardımcı olurum
Ni bakim
Spor yapabilirsin
Emnki cok tatlsn sen begenmyosn
Komiklik
Yaş kaç